הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אחרי SS

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
הגעתי כבר למשקלים האלה ב-SS אחרי חודשיים
סקוואט 127.5
בנץ פרס 70
דדליפט 107.5
פרס 47.5
חתירה 62.5
קיבלתי כבר אחלה מסה ברגליים ובגב אבל הידיים לא גדלו כ'כ כדאי להמשיך עם התוכנית או לעבור לתוכנית אחרת ? AB ?

תחשוב על זה רגע לפני שאתה שואל. אם זה עובד, למה אתה רוצה להחליף תוכנית? והידיים לא גדלו כי הבנצ' והחתירה שלך קטנים מאד.

מסכים עם שטן שור.
אם מאוד חשוב לך הידיים, תעלה משקלים בלחיצות ובחתירה. תוכל גם לתת שני סטים של צ'ין אפ/כפיפות מרפקים אחרי החתירה(כל עוד זה לא פוגע לך בהתאוששות)
בחתירה הבייספס עובד כמייצב דינמי (והברכיאליס וברכורדיאליס כסינרגסטים) ככה שאני יכול להבין את ההיגיון בלהוסיף עבודה ליד קדמית.
אפשרות ריאלית היא גם לאלתר בין חתירה לצ'ין אפ לדוגמא, כי בו הפלקשיין גדל, ומערובות היד קדמית גדלה
(למרות שלאלתר בין מתח לצ'ין אפ בד"כ קצת יותר הגיוני)
בקיצור אם לא הבנתה את הכוונה שלי, הדבר החשוב ביותר בתוכנית הוא לעלות משקלי עבודה בתרגילים שאתה איתם עכשיו, ועם העלייה במשקלים הידיים יגדלו. מקסימום אחרי התוכנית שיהיו לך משקלי עבודה יותר מכובדים תוכל בתוכנית הבאה שלך לתת לידיים קצת יותר עבודה, ואם אתה מאוד לחוץ תוכל גם עכשיו להוסיף לבייספס עבודה בדרכים שאמרתי לך.

תחשוב על זה רגע לפני שאתה שואל. אם זה עובד, למה אתה רוצה להחליף תוכנית? והידיים לא גדלו כי הבנצ' והחתירה שלך קטנים מאד.
אני אישית תקוע ב 55ק"ג בנץ', עליתי סה"כ 15ק"ג בבנץ' ועכשיו אני לא מצליח לעלות יותר במשקלי עבודה בבנץ'.. האחיזה שלי רחבה.. חשבתי אולי אני אחזיר קצת פחות רחב אולי זה יעזור, יש לך טיפים? הטכניקה טובה.

גם אני בדיוק באותה סיטואציה רק שהדדליפט שלי יותר גדול בכ20 קילו שטן-שור או כל מישהו אחר איזה תכנית כוח אתה ממליצים לעשות אחרי SS במסה[טקסס או לינארית או משהו אחר ] לשפר בעיקר את הלחיצות לחיצות ?

אני אישית תקוע ב 55ק"ג בנץ', עליתי סה"כ 15ק"ג בבנץ' ועכשיו אני לא מצליח לעלות יותר במשקלי עבודה בבנץ'.. האחיזה שלי רחבה.. חשבתי אולי אני אחזיר קצת פחות רחב אולי זה יעזור, יש לך טיפים? הטכניקה טובה
.
תסתכל ביו טיוב על סרטונים של דייב טייט מלמד טכניקה של בנצ', הטכניקה שלו תוכל לעזור לך להתקדם במשקלים.
כמה אתה אוכל מעל הRMR, כמה אתה ישן
גם אני בדיוק באותה סיטואציה רק שהדדליפט שלי יותר גדול בכ20 קילו שטן-שור או כל מישהו אחר איזה תכנית כוח אתה ממליצים לעשות אחרי SS במסה[טקסס או לינארית או משהו אחר ] לשפר בעיקר את הלחיצות לחיצות ?
כבר דיברנו על זה לא מזמן, תסתכל בהודעות אחרונות.
מיציתה ss?
מצטרף לשאלה
כמה הבנצ' שלך?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית