הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד בזבוז של 200 מיליון

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
אני לא מבין בשביל מה להקצות לזה 200 מיליון שקל, אבל שני דברים לפחות מבורכים בזה, שיתחילו להשתמש הרבה פחות בשומן טראנס גם במוצרים שלא מדביקים עליהם מדבקות ושיבטלו את האישור הרפואי המצחיק הזה לחדר כושר (מה שבוטל כבר בכל מדינה נורמלית).

האם קראת את המשפט הבא חיים:
'ייאסר שיווק מזון בעלת תכולת שומנים גבוהה'.
למה שמישהו יקבע בשבילי מה זו תכולת שומנים גבוהה?
עוד מעט גם ייאסרו מכירת גבינות 30% שומן.

ובמקום "לעודד" מנהלי חברות להשקיע בחדרי כושר, שפשוט ייתנו החזרים במס לנרשמים לחדרי כושר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ואם נעשה השוואה בין סעיפים מועילים ובין סעיפים לא מועילים נקבל בזבוז של 200 מיליון שקל. בשביל לבטל אישור לחדר כושר לא צריך להשקיע כסף. כל חדר כושר נורמלי ישמח להפטר מזה.

• פותח/ת השרשור
האם קראת את המשפט הבא חיים:
'ייאסר שיווק מזון בעלת תכולת שומנים גבוהה'.
למה שמישהו יקבע בשבילי מה זו תכולת שומנים גבוהה?
עוד מעט גם ייאסרו מכירת גבינות 30% שומן.
פאשיזם. כבר אמרנו?
הא כן.

ברור לי שבשביל לבטל אישור חד"כ ובשביל לומר "חלאס עם שומן טראנס" לא צריך לבזבז קרוב לרבע מיליארד שקל (באמת שאפשר לנצל אותו לדברים נורמליים יותר). ולגבי הגבינות, אם אני זוכר נכון באחת מארצות סקנדינביה (דנמרק?) הטילו מס שומן בדיוק על הקטע הזה. מטורף.

בוא נתחיל מזה שיחייבו כל מכון כושר להחזיק ראק. ימח שמם של הולמס פלייס.

• פותח/ת השרשור
להפך. שימשיכו לקחת את כל הגייז אליהם.

• פותח/ת השרשור
גייז נמשך לגייז. זה הינו הך.

אלירן גייז או לא... ברחובות יש להם מיכשור ומגוון משקולות הרבה יותר טוב מבפורמה... רק שהם ביקשו מחיר גבוה פי שניים בערך

אגב, פה בהונגריה זה בדיוק ההפך, ממש קשה למצוא פה נקניקים וגבינות טובות עם אחוז שומן נמוך. זה די מתסכל... המגוון בארץ אדיר לעומת מה שהולך פה.

להפך. שימשיכו לקחת את כל הגייז אליהם.
אתמול היה לנו פה מסיבת בלאק ג'ק בסניף בנתניה. פשוט בדיחה.
בר אלכוהול חופשי, פנקייקים מטוגנים ופופקורן, פותחים לך שולחנות בלאק ג'ק ופוקר באמצע המכון ובקושי אפשר להתאמן עם כל הריח המסריח של הטיגון. כוס אמא שלהם.

אלירן גייז או לא... ברחובות יש להם מיכשור ומגוון משקולות הרבה יותר טוב מבפורמה... רק שהם ביקשו מחיר גבוה פי שניים בערך

אגב, פה בהונגריה זה בדיוק ההפך, ממש קשה למצוא פה נקניקים וגבינות טובות עם אחוז שומן נמוך. זה די מתסכל... המגוון בארץ אדיר לעומת מה שהולך פה.

שה' יעזור לך, אתה בפורום הנכון?

• פותח/ת השרשור

התאמנתי שם לפני צבא.
לא היה לא מוטות אולימפיים ובטח שלא ראק. אולי הם שינו.
בקשר למיכשור, זה נכון. אבל אני לא משתמש בו אז לא אכפת לי. יש שם גם יותר כוסיות.

• פותח/ת השרשור
:bad:
ואצלכם בקושי יש מים במקלחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית