הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגנזיום אבץ וחילוף חומריים..!

shai2037

משתמש מתחיל
145
2
נק' מוניטין:
30
145
2
אני כרגע בחיטוב דל פחמימה
שאלה שלי היא כזאת:
אני מחפש משהו להגביר תחילוף חומריים יש קשר בין מגנזיום אבץ וחילוף חומריים?..
אני צורך כרגע מולטי ויטמין של active man יודע שהוא לא הכי טובב אבל יש לי קופסא חדשהה
עד כמה אתם ממליצים לקנות תמגנזיום ואבץ אני מסיים חיטוב עוד חודששש?..
תודה מראש לעוזרים:193ek:

L-Carnitine
Caffein
Green Tea Extract
Yomonin
אבץ ומגנזיום דווקא שמעתי הלהם שהם חשובים כדי לשמור על תמונה הורמונךית תקינה בגוף ואפילו מסייעים בהפרשת טסטוסטרון והורמון גדילה, שזה באופן עקיף משפיע על חילוף חומרים, אבל את המרכיביפ שרשמתי לך משפיעים על חילוף חומרים באופן ישיר.
לדעתי כדאי לך לקנות ליפו6 בטח שמעתה עליו, אז הוא באמת עוזר בחיטוב הרבה יותר מי אבץ ומגנזיום.
בנוסף מציע לך לרכוש HMB כדי למנוע מי איבוד מסת השריר בזמן החיטוב

L-Carnitine
Caffein
Green Tea Extract
Yomonin
אבץ ומגנזיום דווקא שמעתי הלהם שהם חשובים כדי לשמור על תמונה הורמונךית תקינה בגוף ואפילו מסייעים בהפרשת טסטוסטרון והורמון גדילה, שזה באופן עקיף משפיע על חילוף חומרים, אבל את המרכיביפ שרשמתי לך משפיעים על חילוף חומרים באופן ישיר.
לדעתי כדאי לך לקנות ליפו6 בטח שמעתה עליו, אז הוא באמת עוזר בחיטוב הרבה יותר מי אבץ ומגנזיום.
בנוסף מציע לך לרכוש HMB כדי למנוע מי איבוד מסת השריר בזמן החיטוב
אני ממליץ לך קצת לעבור על המאמרים בפורטל קילוגרם לפני שאתה ממליץ כאן לאנשים מה לאכול או לשתות. הדברים שרשמת למעלה לא יעזרו לו ואלו מיתוסים נפוצים שנופצו כאן לפני 3 שנים.

אני כרגע בחיטוב דל פחמימה
שאלה שלי היא כזאת:
אני מחפש משהו להגביר תחילוף חומריים יש קשר בין מגנזיום אבץ וחילוף חומריים?..
אני צורך כרגע מולטי ויטמין של active man יודע שהוא לא הכי טובב אבל יש לי קופסא חדשהה
עד כמה אתם ממליצים לקנות תמגנזיום ואבץ אני מסיים חיטוב עוד חודששש?..
תודה מראש לעוזרים
193ek.gif
שום דבר לא יגביר לך את החילוף חומרים חוץ מהוצאה קלורית (משמע, אימונים, אירובים או אנאירובים). הדבר האמיתיים שמגבירים חילוף חומרים הם לא חוקיים.

התכוונתי לא למטבוליזם אלא לחילוף חומרים כולו. כלומר L-Carnitine מסייע לכניסת חומצות שומן למטכונדריה של התא משמסייע להוצאת חומצות שומן מי רקמות שומן, או Caffein שמעלה את רמת חומצות שומן חופשיות בדם משמסייע לגוף להשתמש בחומצות שומן הנמצאות ברקמות לצורך הפקת אנרגיה - לכל זה אני קורה חילוף חומרים.
בנוסף אני גם די בטוח שתמצית תא ירוק משפיע דווקא על המטבוליזם.
אבל תודה על ההפנייה אני בכל מקרא יעבור על המאמרים כבר מצאתי לעצמי שם דברים מעניינים.

OxyElitePro
ממליץ מאוד מניסיון אישי
אני גם בחיטוב רואים תןצאות. ברור שזה כולל המון אירובי ותזונה נכונה ומעט פחממות, זה מזרים בך אנרגיות מטורפות לאוררררך כל הייום!! ושלא יגדו פה אנשים כך קפאין וזהו זה ממש לא כמו קפאין- זה לא רואה ממטר קפאין, ניסיון שלי אם קפאין סבבה לוקח אל הבוקר 200-400 מ"ג שעתיים שלוש יש לך אנרגיות ואז אתה ניכנס לדאון רציני עייפות חולשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית