הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 160 קילו

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
הייתה חצי חזרה רביעית אבל חתכתי אותה כי הגב התעגל אז זרקתי את המוט.

אגב.. לא מעלה יותר סרטונים של דדליפט עד שאין לי 180 ל5 או 3, אני מתחייב על זה. ;aagtwq

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נו מה אתה צוחק חזרת עם הצילומים המפגרים האלה שלך?
כל הפורום אומר לך שאתה כן מעגל והם כן מבינים אז למה להתווכח?
גם לפי מה שאני יודע ושקראתי אז האגן שלך מסובב לאחור וזה לא סט אפ טוב (למרות שיש מאמנים שלא מסכימים עם זה).
אולי החגורה גורמת לך להרגיש יותר מדי מוגן ואתה בכלל אפילו לא מנסה להקשיט את הגב?
לפי דעתי חבל סתם סיכון מיותר לפציעה.
אני לא רוצה להישמע מתנשא, אבל אתה לא יכול ממש לשפוט אותי עד שלא תגיע למצב שלי. אתה בעצמך אמרת שאתה עוד לומד את הטכניקה, אתה מעדיף להקשיב לכל הפורום "כי הוא אמר" במקום להפעיל קצת את הראש.
אתה אומר לי שאני לא מקשיט את הגב? תסתכל בתמונה שוב.
ומה זה לסובב אגן? 😳

ידידי, תודה לאל...אתה לא עיוור, אתה פשוט לא יודע איך בדיוק נראה גב במנח נייטרלי, ואין בזה בושה, כולנו היינו שם.
אתה צריך להרגיש בר מזל שאתה יודע את זה לפני שנגרם נזק, להוריד טיפה משקל, ולמצוא מאמן שיוכל לכוון אותך בכיוון הנכון.

אם אתה מאזור הדרום, אתה מוזמן לבוא לחדר הכושר בו אני מתאמן ואשמח לעזור לך...
אני גם מאמן, גם עושה דדליפט בעצמי, וגם יודע דבר או שתיים על בריאות הגב.
בעד כוס בירה צוננת, כמובן.

רובינו, או לפחות מי שהשקיע מאמץ מסויים בתרגילי עזר לדדליפט, כמו GHR למשל, יכול להרים יותר משהגב שלו יכול לתמוך - ויש דרכים "לאזן" את זה עם עבודה ספציפית יותר על הזוקפים.

• פותח/ת השרשור
ידידי, תודה לאל...אתה לא עיוור, אתה פשוט לא יודע איך בדיוק נראה גב במנח נייטרלי, ואין בזה בושה, כולנו היינו שם.
אתה צריך להרגיש בר מזל שאתה יודע את זה לפני שנגרם נזק, להוריד טיפה משקל, ולמצוא מאמן שיוכל לכוון אותך בכיוון הנכון.

אם אתה מאזור הדרום, אתה מוזמן לבוא לחדר הכושר בו אני מתאמן ואשמח לעזור לך...
אני גם מאמן, גם עושה דדליפט בעצמי, וגם יודע דבר או שתיים על בריאות הגב.
בעד כוס בירה צוננת, כמובן.

רובינו, או לפחות מי שהשקיע מאמץ מסויים בתרגילי עזר לדדליפט, כמו GHR למשל, יכול להרים יותר משהגב שלו יכול לתמוך - ויש דרכים "לאזן" את זה עם עבודה ספציפית יותר על הזוקפים.
תודה חברי, אני אתאם עם בנדיקט

()

ועם הבחור מפה:
()

וגם אנדי בולטון:
()

וכולנו נבוא ביחד כדי לדאוג שהגב יהיה ישר ובריא יותר!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הבעיה שלך היא שברוב הסרטונים שהעלת ראיתי את הגב מתעגל. בהתחלה אתה רב על זה שהוא לא עגול ונותן תמונות ואחרי זה אתה מודה שהוא עגול ונותן סרטונים של אנשים מפורסמים בשביל להצדיק את הטעות שלך. אתה רוצה להרוס לעצמך את הגב? תהרוס. בעיה שלך.

תודה חברי, אני אתאם עם בנדיקט

(http://www.youtube.com/watch?v=26yqOMsxQho)

ועם הבחור מפה:
(http://www.youtube.com/watch?v=8VZOlFo0Q1U)

וגם אנדי בולטון:
(http://www.youtube.com/watch?v=rh3FsjC3NiU)

וכולנו נבוא ביחד כדי לדאוג שהגב יהיה ישר ובריא יותר!
באזה אשכול שאני לא מוצא עכשיו,טענתי אותו דבר שהגב של כל אלה שפירסמת הוא כולו עגול
באו מנהלי הפורום ועוד כמה טוענים שהגב שלהם לא עגול,רק העליון מתעקם
ככה שלדעתם הגב התחתון שלהם לא מתעקם ואפשר להרים משקל שיא עם גב ישר עובדה שהם עושים את זה מושלם ככה שבהצלחה עם הדדליפט

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך היא שברוב הסרטונים שהעלת ראיתי את הגב מתעגל. בהתחלה אתה רב על זה שהוא לא עגול ונותן תמונות ואחרי זה אתה מודה שהוא עגול ונותן סרטונים של אנשים מפורסמים בשביל להצדיק את הטעות שלך. אתה רוצה להרוס לעצמך את הגב? תהרוס. בעיה שלך.
דווקא יש כאן בעיה אחרת, והיא שאתה כנראה לא יודע לקרוא.
איפה אתה רואה שאמרתי שהגב לא מתעגל? אמרתי שהגב לא מתעגל רק בתחילת הסט אפ ורק לאחר ההרמה הוא מתעגל.

אתה לא פאוואר ליפטר מקצועי, זו לא תחרות, ואתה לא עובד אפילו לRM1 בסרטון הזה.
דיברת על קיצור טווח תנועה ויהיה כמה שזה יהיה נכון, המטרה של ליפטרים המקצועיים היא להרים כמה שיותר משקל כי למשקל יש משמעות בתחרות.
למשקל אצלך אין שום משמעות והדבר היחיד שיש לו משמעות זה התקדמות והתקדמות עם טכניקה נכונה.
רוצה להתאמן כאילו אתה מתחרה? שיהיה לך בכיף.

אתה לא פאוואר ליפטר מקצועי, זו לא תחרות, ואתה לא עובד אפילו לRM1 בסרטון הזה.
דיברת על קיצור טווח תנועה ויהיה כמה שזה יהיה נכון, המטרה של ליפטרים המקצועיים היא להרים כמה שיותר משקל כי למשקל יש משמעות בתחרות.
למשקל אצלך אין שום משמעות והדבר היחיד שיש לו משמעות זה התקדמות והתקדמות עם טכניקה נכונה.
רוצה להתאמן כאילו אתה מתחרה? שיהיה לך בכיף.

+1

לפותח הדיון -
אחד הדברים היפים בפורומים זה שההיסטוריה נשמרת.....המון המון זמן.....

-אתה לא מבין שRM1, בהגדרה , יהיה במנח גב לא טוב, ולכן הסרטונים שלך לא רלוונטיים.
-אתה לא מבין שבדיקות RM אמיתית, המדרדרת לטכניקה "ממש לא טובה" הן דבר שלא תורם לאיכות האימון/ביצועים אצל מתאמנים שהם לא אתלטים מקצועיים.
-אתה לא מבין שהעלת הרגע סרטונים של עמודי השדרה החזקים ביותר שהילכו על פני הכוכב הזה, ממש ברמת ה"מוטציות".
- ואתה לא מבין שבסרטונים שהעלת, כל הצלחה בדדליפט שווה המון $$$ ולכן יש מקום לסיכון שבהרמה כזאת,
ואצלך ?! זה שווה כמה כפיים בפורום/מכון שאתה מתאמן בו מול הסיכון שבפגישה מאוד לא נעימה עם שולחן הניתוחים.

אתה רוצה להגיד לי שדדליפט של 160 קילו שווה לדדליפט של 430 קילו?
השאלה הפשוטה היא כמה עוד אתה חושב להתקדם?
אני מבטיח לך שאין בעיה לאף פאוורליפטר להרים 160 קילו ל5 בלי לעגל ברבע ס"מ את הגב.
ואין סיבה שגם אתה תעגל אותו.

• פותח/ת השרשור
טוב עזבו, אני אמשוך איך שאני אוהב, אשבור את הגב כי אני מעדיף להתאמן כמו ליפטר מקצועי ולא אתווכח איתכם.
רק לפני שאתם מדברים כל כך הרבה, תסתכלו על חברנו מנהל הפורום, רן

שגם לא מתיימר להיות פאוור ליפטר אבל מושך עם "גב עקום".. וכן, הוא יכול ללכת, ולא, לא ברחה לו חוליה.
(רן, סלח לי שאני צריך להשתמש בסרטון ישן שלך כדי להוכיח את העמדה שלי)

פעם הבאה 162.5 לשלישייה או חמישייה, תלוי כמה הקריאטין ישפיע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תקן אותי עם אני טועה אבל בחזרה הראשונה והשלישית יד שמאל שלך לא צמודה לגוף יענו המוט מתרחק ביד שמאל או שאני טועה... בכל מקרה נחמד ביותר...

מי אמר שרן (לא מכיר אותו אישית) לא מתיימר להיות משהו כזה או אחר?
אני חושב שיסכימו איתי פה החבר'ה שכל מי שהולך על RM3 עם 230 קילו כשידוע
לו שהוא מעגל את הגב משמעותית בדרך לשם (מי שלא - שיהיה לו בהצלחה)....
עושה את זה למטרה ברורה חשובה כלשהי, או לפחות הוא אמור !

כי אם הוא לא.....כדאי שיבחן טוב טוב טוב את נושא הסיכון מול התמורה בשנית.
יש גבול לרצון להיות "סתם" חזק.

ברשותך אני אצטט אותך:

הייתה חצי חזרה רביעית אבל חתכתי אותה כי הגב התעגל אז זרקתי את המוט.
נו ... תגיד לי אתה, סימן שאתה לא מרוצה מהעובדה שהגב שלך מתעגל.
והסבירו לך שגם בשאר החזרות הוא מתעגל באותה צורה, אז איפה הבעיה?

PomFect,

אתה ממש עקשן, הא? אני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח בזה שהגב שלך ישר לפני המשיכה? איך זה קריטריון למשיכה טובה? אם אתה לא מצליח להחזיק את הגב בלי תזוזה סימן שהוא חלש מדי לעשות את העבודה שלו או שאתה לא יודע להשתמש בו.

גם הפאורליפטרים שאתה מביא כאן שמושכים עקום הם מחזיקים את הגב לאורך כל המשיכה ואין תזוזה. הגב התחתון של קונסטנטינוב בכלל נמצא בפשיטה יותר מהגב שלך.

אז או שאל תעלה את הסרטונים או שתקבל את הביקורת ותתמודד איתה.

• פותח/ת השרשור
מי אמר שרן (לא מכיר אותו אישית) לא מתיימר להיות משהו כזה או אחר?
אני חושב שיסכימו איתי פה החבר'ה שכל מי שהולך על RM3 עם 230 קילו כשידוע
לו שהוא מעגל את הגב משמעותית בדרך לשם (מי שלא - שיהיה לו בהצלחה)....
עושה את זה למטרה ברורה חשובה כלשהי, או לפחות הוא אמור !

כי אם הוא לא.....כדאי שיבחן טוב טוב טוב את נושא הסיכון מול התמורה בשנית.
יש גבול לרצון להיות "סתם" חזק.
רן הוא שחקן פוטבול, המטרה שלו היא להתחזק ולא להתחרות.

ברשותך אני אצטט אותך:

נו ... תגיד לי אתה, סימן שאתה לא מרוצה מהעובדה שהגב שלך מתעגל.
והסבירו לך שגם בשאר החזרות הוא מתעגל באותה צורה, אז איפה הבעיה?
ב2 החזרות הראשונות הגב התעגל קצת. בחזרה השלישית זה כבר היה מכוער והרגשתי את זה, בחזרה הרביעית כבר ידעתי שיקרה מה שקרה בשלישית, לכן הפסקתי. אני יכול לעלות את הניסיון הרביעי אם אתה רוצה.

PomFect,

אתה ממש עקשן, הא? אני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח בזה שהגב שלך ישר לפני המשיכה? איך זה קריטריון למשיכה טובה? אם אתה לא מצליח להחזיק את הגב בלי תזוזה סימן שהוא חלש מדי לעשות את העבודה שלו או שאתה לא יודע להשתמש בו.

גם הפאורליפטרים שאתה מביא כאן שמושכים עקום הם מחזיקים את הגב לאורך כל המשיכה ואין תזוזה. הגב התחתון של קונסטנטינוב בכלל נמצא בפשיטה יותר מהגב שלך.

אז או שאל תעלה את הסרטונים או שתקבל את הביקורת ותתמודד איתה.
אתה כבר מכיר אותי הא 😆
מה שאני מנסה להוכיח בזה שהגב שלי ישר לפני המשיכה זה שהשורש לא רקוב. אם הגב שלי היה עגול עוד מתחילת המשיכה אז הטכניקה שלי לא היית טובה עוד מהיסוד. אם אני מעגל את הגב כי כבד לי זה מין הסתם יותר הגיוני, ככל שקשה יותר הטכניקה מכוערת יותר.

אני מתמודד עם הביקורת, אבל בסופו של דבר אני זה שבוחר מה לקחת לצומת ליבי ולשפר (כמו בסקוואט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית