הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקבל מין סחרחורת בסיום כל חזרה כבדה של קלין .

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
תחשבו מזה 5 סטים 3 חזרות . אחרי שאני תופס את המוט ועולה איתו למעלה אני מחכה שניה וחצי למעלה ומרגיש מסחורחר קצת.

זה בעיה עם הנשימות או שזה ככה נפוץ ?

זה לא נפוץ, זה בעיה עם הנשימה או שאתה מצליח לעלות כל כך מהר שהשילוב עם הנשימה גורם להבדלים בלחץ דם. אתה עושה ולסלבה או נושם הרבה לפני? כי יכול להיות שאתה מכניס את עצמך גם להיפר-ונטילציה.

תחשבו מזה 5 סטים 3 חזרות . אחרי שאני תופס את המוט ועולה איתו למעלה אני מחכה שניה וחצי למעלה ומרגיש מסחורחר קצת.

זה בעיה עם הנשימות או שזה ככה נפוץ ?

שאלה של מידה. סחרחורת, תחושה שאתה עומד להתעלף ו/או שחור בעיניים הם דברים שקורים מידי פעם כשעושים קלין כבד, אבל לא משהו שאמור לקרות כל פעם, בטח לא עם משקל שאתה יכול לעשות איתו 5 שלישיות. כמה זמן אתה עושה קלין ובכמה משקל מדובר?

• פותח/ת השרשור
אני רק התחלתי להתאמן על קלין , אחרי שליטה מאוד טובה בדדליפט .
אני עובד עם משקל מאוד נמוך יחסית כי אני רק התחלתי , 65 קילו (משקל גוף 67).
אני לוקח אוויר עד הסוף עד שאין מקום יותר להכניס אוויר ואז מכווץ את הבטן חזק ומנזק למעלה .
ברגע שהמוט על ה ד.קדמית אני מחזיק את זה כמה שניות עלי ופשוט מרגיש מאוד מסוחרר וקצת קצת קשה לי לעמוד
והיא מגיע כמעת עם כל סיום חזרה .וברגע שאני ניפטר מהמוט זה עובר אחרי חצי שניה .
חייב לציין שאין לי את זה לא בדדליפט ולא בסקוואטים ולא בשום דבר שאני יכול לחשוב עליו אולי באימון קרוספיט שאין בו זמני מנוחה .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית