הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון לבית.

• פותח/ת השרשור RBI
  • פורסם בתאריך

RBI

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום 😃
אני בן 16, הגובה שלי הוא - 1.74 ואני שוקל 56 קילו.
התחלתי עכשיו לקחת גיינר (serious progainer) והוא לקראת סיום ואז אני שוקל לקחת את ה serious 3000.
יש לי בעיה עם להרשם לחדר כושר אז אני מתאמן בבית, אני עושה מתח, שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, ומשקולות.
השאלה שלי אם יש תכנית מסה שאני יכול לעשות בבית כי אני לא יודע עם אני אוכל לחזור לחדר כושר בשנה הקרובה ובנתיים אני עושה תרגילים "בסיסיים" (אני חושב כי אני לא מבין כלכך).
יש למישהו תכנית שהוא יכול להציע לי ?
תודה מראש לעוזרים ! 😃

אתה תוכל להתעצב להתחטב ולהשיג כוח בסיסי למישו בגיל שלך. אני מכיר אנשים שהתאמנו שנתיים טובות בבית על ''תרגילים בסיסיים'' כאלו והשתפרו יופי. אז זה לא נכון שחובה משקולות, הכל יחסי. אבל אם אתה רוצה באמת להתחזק ולגדול ולא איזה משו בסיסי אתה חייב לערב משקלים זה אומר ללכת לחדר כושר

רוב אלה ש- "השתפרו יופי" הם בסך הכל בעלי מסת שריר קצת יותר גבוה מהממוצע ואחוז שומן מאוד נמוך. מה גם הם לרוב מתאמנים "שנתיים טובות" בידיוק כמו ש NIKITA כתב.

בשנתיים טובות של עבודה נכונה בחדר כושר אפשר להשיג הרבה יותר מ- מסת שריר קצת יותר גדולה מהממוצע ואחוז שומן נמוך.

אין מה להשוות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית