אוקיי אז ככה אני כמעט חודשיים בAB מסה ומתכנן מסה לעוד כחודשיים וחצי.
התרגיל המורכב היחידי שאני עושה זה בנצ' פרס, תוכנית כוח אני אעשה כבר מסה הבאה בגלל בעיות פיזיוטרפיסטיות.
יש לי בעיה דיי מעצבנת, במיוחד בבנצ'
עליתי דיי יפה במשך חודש מ30 ל55, ומאז אני דיי תקוע, אימון אני עושה ככה אימון פחות תלוי במוטיבציה. 6-8 חזרות
חשבתי על לרדת טיפה במשקל ולהתחיל לעלות מחדש. ירדתי ל47.5 והצלחתי רק 9 חזרות
שמתי לב שה5 ראשונות הולכות לי ממש טוב ופתאום ב5+ אני מתעייף.
אמרתי טוב כנראה שהשריר לא מפותח מבחינת סיבולת מספיק, אז אמרתי שאני יעבוד טווח חזרות גבוה. עשיתי 40 קילו והגעתי לכשל אחרי 12-13 חזרות... (3 סטים) ותכננתי 20+
בל5 חזרות אני עושה בסביבות ה60 ומרגיש שאני יכול להתקדם טוב
השאלה היא האם כדי לי כבר המסה הזאת לעשות בנצ' ושאר תרגילים עם משקל גבוה ו5-7 חזרות, ואז אני אעלה סיבולת כבר בחיטוב שיהיה, או לעשות רק בתרכילים המורכבים כמו בנץ ופרס בסביבות 5-6 חזרות ובשאר התרגילים לשרירים האחרים לעבוד 8-10
טווח עבודה של 5 חזרות לא אידיאלי לגדילת שריר כמו 8? יש הבדל גדול?
התרגיל המורכב היחידי שאני עושה זה בנצ' פרס, תוכנית כוח אני אעשה כבר מסה הבאה בגלל בעיות פיזיוטרפיסטיות.
יש לי בעיה דיי מעצבנת, במיוחד בבנצ'
עליתי דיי יפה במשך חודש מ30 ל55, ומאז אני דיי תקוע, אימון אני עושה ככה אימון פחות תלוי במוטיבציה. 6-8 חזרות
חשבתי על לרדת טיפה במשקל ולהתחיל לעלות מחדש. ירדתי ל47.5 והצלחתי רק 9 חזרות
שמתי לב שה5 ראשונות הולכות לי ממש טוב ופתאום ב5+ אני מתעייף.
אמרתי טוב כנראה שהשריר לא מפותח מבחינת סיבולת מספיק, אז אמרתי שאני יעבוד טווח חזרות גבוה. עשיתי 40 קילו והגעתי לכשל אחרי 12-13 חזרות... (3 סטים) ותכננתי 20+
בל5 חזרות אני עושה בסביבות ה60 ומרגיש שאני יכול להתקדם טוב
השאלה היא האם כדי לי כבר המסה הזאת לעשות בנצ' ושאר תרגילים עם משקל גבוה ו5-7 חזרות, ואז אני אעלה סיבולת כבר בחיטוב שיהיה, או לעשות רק בתרכילים המורכבים כמו בנץ ופרס בסביבות 5-6 חזרות ובשאר התרגילים לשרירים האחרים לעבוד 8-10
טווח עבודה של 5 חזרות לא אידיאלי לגדילת שריר כמו 8? יש הבדל גדול?