הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה קורה לארוחת מקדונלדס לאחר כשנה וחצי

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
לא יודע אם זה אמיתי, אבל אישה (צלמת) טוענת שהיא השאירה ארוחה של מקדונלדס על השולחן שלה בדירה למשך כשנה וחצי וכמו שתראו בתמונות הבאות, זה כמעט לא השתנה (חרקים לא נגעו בזה והאוכל לא נרקב, רק התקשה).
http://www.flickr.com/photos/sallydavies/sets/72157624739645253/

יש פה 2 בעיות:
1. אין באמת תאריכים
2. אף אחד לא מבטיח שהיא לא הלכה וקנתה ארוחות מחדש וצילמה (או שערכה בפוטושופ ואפשר לעשות אין ספור דברים כאן).

בגדול, הרעיון מגניב ואולי אפשר לנסות את זה בבית (יש פה קופון באחד אתרי הדילים ל 10 ביג מאקים + 10 צ'יפס ושתייה ב $13).

לא אמין בשיט.

בואנה איזה אנשים צבועים, עושים על מקדונלדס כזה עליהום וממשיכים לאכול שם ויש סיבה טובה - כי זה טעים, זול וזמין!

לדעתי הדבר שמשפיע בעיקר על ריקבון הוא האקלים בבית או איפה שהיא צילמה . בתנאי יובש בדרך כלל המוצר מיתיבש ליפני שהוא נירקב. וגם הזיהום הבסיסי שהפריט מצוי בו, כלומר אים זבוב נניח היה מטיל ביצים אז היו מיתפתחים רימות וכו.המרק של פסטר החזיק בניסוי הידוע כמה שנים .

העובדה שחרקים לא נגעו בזה מעניינת.
אולי הם יודעים משהו על מקדונלד'ס שאנחנו לא.

בכל מקרה ברור שזה לא הגיוני.

• פותח/ת השרשור
השאלה הנשאלת כאן איך הלחמניה לא נרקבה. הלחם אצלי בארון נהייה ירוק תוך שבוע וחצי ואם חם אז אפילו פחות.

כרגע חזרתי מצ'כיה וכוסעמק כמה שאני מתגעגע למקדונלדס שלהם!:(
הביג אנד טייסטי זה האוכל מהיר הכי טעים ביקום!
אז תודה משה - הזכרת לי את זה ועכשיו לא בא לי כלום חוץ מלקפוץ לטיב טעם לקנות בייקון.:hoel
nether_big_tasty_bacon.jpg

לא יכול להיות שהלחם לא נרקב.
אחרי שבוע הוא כבר היה מתחיל להיות ירקרק.
מילא שיש שמועות על מה שהם דוחפים בבשר אבל לחם זה לחם.

זה מגעיל יקר והיום יש BLACK.... או MOSES רק תיבחר 😃

באמריקה (ומקומות אחרים) זה זול משמעותית וגם יותר טעים...

והלחם היה אמור להיות ירוק, הכל היה צריך להתייבש מנוזלים לחלוטין, הצ'יפס היה מחליף צבע והכל היה מלא ברימות ונאכל... (במיוחד עם כמויות הפרוקטוז שהם דוחפים לאוכל = מושך בעלי חיים בדיוק כמונו)

אני עם משה, אין קבוצה פוליטית שנוטה שמאלה שלא רואה במקדונלדס מטרה קלה. אמינות=אפס. (כמו שהתברר שהבחור מSUPERSIZE ME שיקר בסרט שלו על ערכי המזון שאכל, אבל בינתיים המטרה הפוליטית שלו הושגה).
קשה לי להבין איך אפשר בכלל להאמין לאיזה סרט כזה, או שיש מי שעדיין צופה בסרטים של מייקל מור ושות'.

אני עם משה, אין קבוצה פוליטית שנוטה שמאלה שלא רואה במקדונלדס מטרה קלה. אמינות=אפס. (כמו שהתברר שהבחור מSUPERSIZE ME שיקר בסרט שלו על ערכי המזון שאכל, אבל בינתיים המטרה הפוליטית שלו הושגה).
קשה לי להבין איך אפשר בכלל להאמין לאיזה סרט כזה, או שיש מי שעדיין צופה בסרטים של מייקל מור ושות'.

הסרט הזה פשוט עבודה בעיניים,מקדונלדס היו צריכים לתבוע לו את התחת על מידע שקרי

טוב לא צריך את הצילומים שלה כדי לדעת שמק זה חרא
בשביל המבורגר יש את איוו בירושלים :hoel

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית