הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה לאחר מחלה

manachemkashkaviki

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
הייתה לי דלקת גרון חריפה במשך כמה ימים בעקבות זאת הייתי בצום כמעט טוטאלי למשך 3 ימים למעט קצת מים לכדורים כשהחלמתי גיליתי שירדתי 4 וחצי קילו !!!!
אני באמצע מסה והשאלה היא האם להוסיף אקסטרה של איזה 200 קלוריות ביום כדי לצמצם את הפער או שזה יקרה מעצמו
יש להדגיש שהירידה ניכרת בנפח השריר
בתודה מראש

הייתה לי דלקת גרון חריפה במשך כמה ימים בעקבות זאת הייתי בצום כמעט טוטאלי למשך 3 ימים למעט קצת מים לכדורים כשהחלמתי גיליתי שירדתי 4 וחצי קילו !!!!
אני באמצע מסה והשאלה היא האם להוסיף אקסטרה של איזה 200 קלוריות ביום כדי לצמצם את הפער או שזה יקרה מעצמו
בתודה מראש
אין באמת סיבה, רוב מה שאתה רואה נובע מהידללות של מאגרי הגליקוגן בגוף.
אני מאמין שמתוך ה4 ק"ג לא איבדת אפילו 0.5 ק"ג של שריר.

בתודה מראש
הירידה הזו נובעת ברובה המוחלט מפירוק מאגרי גליקוגן, איבוד נוזלים והיעדר נוכחות מזון במערכת העיכול.

גם אם איבדת מסת שריר, זה מאוד זניח. אין סיבה להוסיף קלוריות, או לשנות משהו אחר בשגרת התזונה והאימונים שלך. פשוט תמשיך מאיפה שהפסקת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית