הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת טכניקה, דדליפט ופרס

• פותח/ת השרשור edig85
  • פורסם בתאריך
דדליפט:

נראה לי בסדר, רק כשאתה מוריד את המוט, את תקפל את הרגליים, תשאיר אותי ישרות ביחד עם להוציא תחת אחורה בזמן שאתה מחזיק גב עד הרגע שהמוט עובר את פיקת הברך ומשם תקפל גם ברכיים

פרס:

אף פעם אל תיכנס ככה לכלוב / ראק, תיכנס מהצד השני כדי שתוכל להחזיר את המוט בהליכה קדימה ולא אחורה
לא מומחה גדול בפרס אבל זה נראה שאתה לא מוזיז את הפלג גוף העליון שלך קדימה אחרי שהמוט עובר את הראש, חוץ מזה האמות שלך צריכות להיות אנכיות לרצפה כדי שהמוט ינוע בתנועה ישרה לכיוון מעלה ולא עקומה כמו שאתה עושה.
בקיצור, אמות אנכיות לרצפה ותזוזה של הפלג גוף עליון קדימה מהרגע שהמוט עובר את הראש כדי שיהיה בקו ישר עם העמוד שדרה אמורות לסדר לך את הפרס לפי דעתי.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה. לגבי הפרס דווקא אני משתדל מאוד לדחוף את הגוף קדימה.
עוד תגובות?

דדליפט:הכל נראה בסדר,אבל אתה מבזבז אנרגיה על איך שאתה מוריד את המוט;בהמשך שתגיע למשקלים כבדים זה יעייף אותך וחבל.

פרסס: כמו שאביד אמר לכנס מהצד השני ותנסה כשאתה בא למוט לתפוס אחיזה יציבה (שווה משני הצדדים) ולהיכנס עד החזה עד הסוף עם מרפקים למעלה ולשמור אותם כלפי מעלה תוך כדי עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית