הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בשביל מה אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
מתוך הפייסבוק שלי -זה היה החוב לראק הכי קל בעולם (כרגע אני לא מתראה עם אף אחת, כך שאלא אם כן אני הולך במיוחד למכון ליווי ומצלם לא יהיו תמונות מעבר לזה):

🤡

התמונה צריכה להיות על הברכיים ליצנון.
לא, לא חייב על הברכיים, אני לא מעודדת הצגת נשים בתנוחות משפילות. אבל עם נוכחותו של המתרברב.
אם המנהלים יחליטו שהתמונה מהפייס עוברת את החוב - אני אקבל את זה.
מבחינתי - היא לא, כי לפי שם המשפחה זה מהפייס של קרובת משפחה - אז בתמונה בהחלט יכולות להיות קרובות משפחה גם כן.

נערך לאחרונה:
אתם עם אכזר וצמא לדם של בתולות
לא אני המצאתי שמי שמתרברב בבחורות צריך לשים תמונות.
אחרת מזמן הייתי מגלה לכולם שאני מיס-פיטנס של דרום אוסטרליה 5 שנים ברציפות ושבראד פיט התחנן להתחתן איתי אבל דחיתי אותו בגלל שאני לא אוהבת בלונדינים .

P.S.
זה בתולות זה? הרי זהו אשף הגיים! סליחה, GAME, גיים עלול להתפרש שלא כהלכה.

לא, לא חייב על הברכיים, אני לא מעודדת הצגת נשים בתנוחות משפילות. אבל עם נוכחותו של המתרברב.
אם המנהלים יחליטו שהתמונה מהפייס עוברת את החוב - אני אקבל את זה.
מבחינתי - היא לא, כי לפי שם המשפחה זה מהפייס של קרובת משפחה - אז בתמונה בהחלט יכולות להיות קרובות משפחה גם כן.

אם את רוצה לחסום אותי, תחסמי. אני אמנם נהנה לכתוב פה, במיוחד בשביל דיוני האוף טופיק, אבל אני לא אתאבד מזה. אבל את יודעת שאת מחפשת אותי - אני בטוח שגם לך יש תמונות עם בעלך, או עם אקסים שצולמו ע"י בני משפחה.

הייתי מבינה אם הייתם מנהלים את הניסוי המחשבתי הזה בפורום של נשים ושואלים אותן. אבל אתם מנהלים אותו במעמקי האגו היודע-כל שלכם, וזה הכי מצחיק.

ניהלתי את הדיון הזה עם גברים שמצליחים מאוד עם בנות, וגם עם גברים שנראים טוב מאוד (בעיניי, בדה אובייקטיבית ובתור סטרייט).
בוא נגיד שגברים שנראים טוב היו חותכים לעצמם חצי מהזין, ומתחלפים עם הגוף והפנים של שלום אסייג בשביל רבע ממה שאנשים שלמדו ליצור משיכה ונוחות עם בנות כמו שצריך מצליחים להשיג.

כל זה מתוך בדיקות עקב דעה קדומה שהייתה לי פעם ותאמה את הדעה שלך.

אבל אנשים שנראים טוב בלי ביטחון וגיים הם פשוט כלום ושום דבר. הם מסתכלים על חברים שמנים שלי בגובה מטר 70 מדברים עם בנות ומזילים ריר בכל הזדמנות מחדש.

נערך לאחרונה:
ניהלתי את הדיון הזה עם גברים שמצליחים מאוד עם בנות, וגם עם גברים שנראים טוב מאוד (בעיניי, בדה אובייקטיבית ובתור סטרייט).
בוא נגיד שגברים שנראים טוב היו חותכים לעצמם חצי מהזין, ומתחלפים עם הגוף והפנים של שלום אסייג בשביל רבע ממה שאנשים שלמדו ליצור משיכה ונוחות עם בנות כמו שצריך מצליחים להשיג.

כל זה מתוך בדיקות עקב דעה קדומה שהייתה לי פעם ותאמה את הדעה שלך.

אבל אנשים שנראים טוב בלי ביטחון וגיים הם פשוט כלום ושום דבר. הם מסתכלים על חברים שמנים שלי בגובה מטר 70 מדברים עם בנות ומזילים ריר בכל הזדמנות מחדש.

+מיליון

לא מיליון. מישהו עם קצת יותר כסף מהרגיל שמצליח עם בנות לא נספר אצלי.

ואגב, לא חסר לי מכרים עשירים יפים ואפסים. אפילו יש אחד כזה בן 24 בחדר כושר שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית