בשביל מה אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
גם בפורום נשים זה לא היה עוזר. זה לא שיש קשר בין מה שאישה אומרת ומה שהיא חושבת.
הבעיה היא, שאם אתה מפתח תאוריה של גיים על בסיס ניסויים מחשבתיים עם גברים, רוב הסיכויים שכל מה שתוכל להשיג עם הגיים זה את הצומי של הגברים שאתה מספר להם על הגיים.

הבעיה היא, שאם אתה מפתח תאוריה של גיים על בסיס ניסויים מחשבתיים עם גברים, רוב הסיכויים שכל מה שתוכל להשיג עם הגיים זה את הצומי של הגברים שאתה מספר להם על הגיים.

הם לא מפתחים את התאוריה על בסיס ניסויים מחשבתיים בדיוק מהסיבה שאמרתי. הם מפתחים אותה על בסיס אמפירי. אם זה עובד או לא - לא יודע ולא אכפת לי.

הבעיה העיקרית היא שנשים לא יודעות מה הן מחפשות עד שזה נופל עליהן. כמו שאמרתי - אני בטוח שגם את מכירה דוגמניות שכשלא היה להן חבר, זה הרי ברור לגמרי שכשהן היו לבד עם הדוש של המקלחת הן פינטזו על בחור שרירי עם קוביות בבטן, ואח"כ יצאו/התחתנו עם שחיף מחוצ'קן או שמן שעיר בזכות אותו GAME.

חחח....האמת בפורום נשים אף אחת לא תרצה להיתפס כשטחית אז היא תגיד משפטים כמו: "איכס, שרירים...". 🤡
דוגמניות מתחתנות עם עשירים או עם חתיכים (או גם וגם). תראה לי שתי דוגמאות של דוגמניות שהתחתנו עם מישהו מכוער ועני.
נעזוב את הטענה שנשים לא יודעות מה הן מחפשות.
מה שבטוח - הן יודעות מה הן לא מחפשות. אחד מהדברים האלה זה מישהו שלא נעים להסתכל עליו.

הם לא מפתחים את התאוריה על בסיס ניסויים מחשבתיים בדיוק מהסיבה שאמרתי. הם מפתחים אותה על בסיס אמפירי. אם זה עובד או לא - לא יודע ולא אכפת לי.
כבר אמרתי את דעתי על הניסויים האמפיריים מעזריאלי.

דוגמניות מתחתנות עם עשירים או עם חתיכים (או גם וגם). תראה לי שתי דוגמאות של דוגמניות שהתחתנו עם מישהו מכוער ועני.
מה שבטוח - הן יודעות מה הן לא מחפשות. אחד מהדברים האלה זה מישהו שלא נעים להסתכל עליו.

עכשיו מי הכניסה את הכסף למשוואה? 😛 הרי אמרתי שכסף הוא תחליף.
אני לא ממש מתעניין ברכילות הוליוודית, אבל אני מכיר כמה בחורות מאוד יפות שנשואות לגברים לא ממש ....אמממ...אסתטיים. אני בטוח שגם את מכירה כמה כאלה.

ד"א - אני גם לא מקבל את הקיצוניות של חלק מחברי הפורום - תהיה 25% שומן, העיקר 200 קילו סקוואט, לבחורות ממילא לא אכפת...אבל כל עוד המראה הוא לא כזה שמעורר דחייה התחלתית, הוא משחק תפקיד מאוד קטן.

לאישתי לא הכפט מה כסף ולא תכשיטים ולא מותגים...ועברנו כל מני תקופות בחיים 😳

לדעתך ציון ברוך הוא דמות מושכת? כי הוא יצא עם לא מעט דוגמניות.

עכשיו מי הכניסה את הכסף למשוואה? 😛 הרי אמרתי שכסף הוא תחליף.
אני לא ממש מתעניין ברכילות הוליוודית, אבל אני מכיר כמה בחורות מאוד יפות שנשואות לגברים לא ממש ....אמממ...אסתטיים. אני בטוח שגם את מכירה כמה כאלה.
מכירה שתיים.
אחת יוצאת עם מהנדס מכוער ביותר אבל עשיר וממשפחה עשירה.
השניה התחתנה עם בעלה כי הוא ממשפחה עשירה.
אנחנו מתווכחים על גיים מול מראה חיצוני, לכן הדוגמאות האלה לא משרתות לא את הטענה שלי ולא את שלך.

לדעתך ציון ברוך הוא דמות מושכת? כי הוא יצא עם לא מעט דוגמניות.
הוא מפורסם, ולכן גם זו לא דוגמא רלוונטית.
מה גם ש"יצא" מבחינת מדורי הרכילות יכול להיות גם, בעצם, "ליווה לשופינג".

no means yes, yes means anal 🤡

and anal ,means you're gay ?📢

---------- התגובה התווספה ב 15:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:07 ----------

הוא מפורסם, ולכן גם זו לא דוגמא רלוונטית.
מה גם ש"יצא" מבחינת מדורי הרכילות יכול להיות גם, בעצם, "ליווה לשופינג".
😆 אם ככה הוא מאוד אוהב "שופינג".

זה שהוא מפורסם ויוצא עם מפורסמות זו משוואה שווה, זה בעצם X=X
זה כמו אנונימי שיוצא עם אנונימית.

אני מכיר בחורה מאוד יפה שנשואה לבחור שמן, לא חכם במיוחד (גם היא לא) וגם לא עשיר...

אני אמנם לא דוגמן, אבל גם לא מכוער. אה, כן, וגם אני הורדתי על הברכיים בחורות שיכלו להיות דוגמניות. 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית