גם בפורום נשים זה לא היה עוזר. זה לא שיש קשר בין מה שאישה אומרת ומה שהיא חושבת.
בסוף נקרא עליך בעיתון : "אמרה לא והתכוונה לכן..."
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם בפורום נשים זה לא היה עוזר. זה לא שיש קשר בין מה שאישה אומרת ומה שהיא חושבת.
הבעיה היא, שאם אתה מפתח תאוריה של גיים על בסיס ניסויים מחשבתיים עם גברים, רוב הסיכויים שכל מה שתוכל להשיג עם הגיים זה את הצומי של הגברים שאתה מספר להם על הגיים.גם בפורום נשים זה לא היה עוזר. זה לא שיש קשר בין מה שאישה אומרת ומה שהיא חושבת.
הבעיה היא, שאם אתה מפתח תאוריה של גיים על בסיס ניסויים מחשבתיים עם גברים, רוב הסיכויים שכל מה שתוכל להשיג עם הגיים זה את הצומי של הגברים שאתה מספר להם על הגיים.
דוגמניות מתחתנות עם עשירים או עם חתיכים (או גם וגם). תראה לי שתי דוגמאות של דוגמניות שהתחתנו עם מישהו מכוער ועני.הבעיה העיקרית היא שנשים לא יודעות מה הן מחפשות עד שזה נופל עליהן. כמו שאמרתי - אני בטוח שגם את מכירה דוגמניות שכשלא היה להן חבר, זה הרי ברור לגמרי שכשהן היו לבד עם הדוש של המקלחת הן פינטזו על בחור שרירי עם קוביות בבטן, ואח"כ יצאו/התחתנו עם שחיף מחוצ'קן או שמן שעיר בזכות אותו GAME.
חחח....האמת בפורום נשים אף אחת לא תרצה להיתפס כשטחית אז היא תגיד משפטים כמו: "איכס, שרירים...". 🤡
בסוף נקרא עליך בעיתון : "אמרה לא והתכוונה לכן..."
כבר אמרתי את דעתי על הניסויים האמפיריים מעזריאלי.הם לא מפתחים את התאוריה על בסיס ניסויים מחשבתיים בדיוק מהסיבה שאמרתי. הם מפתחים אותה על בסיס אמפירי. אם זה עובד או לא - לא יודע ולא אכפת לי.
דוגמניות מתחתנות עם עשירים או עם חתיכים (או גם וגם). תראה לי שתי דוגמאות של דוגמניות שהתחתנו עם מישהו מכוער ועני.
נעזוב את הטענה שנשים לא יודעות מה הן מחפשות.
מה שבטוח - הן יודעות מה הן לא מחפשות. אחד מהדברים האלה זה מישהו שלא נעים להסתכל עליו.
no means yes, yes means anal 🤡
דוגמניות מתחתנות עם עשירים או עם חתיכים (או גם וגם). תראה לי שתי דוגמאות של דוגמניות שהתחתנו עם מישהו מכוער ועני.
נעזוב את הטענה שנשים לא יודעות מה הן מחפשות.
מה שבטוח - הן יודעות מה הן לא מחפשות. אחד מהדברים האלה זה מישהו שלא נעים להסתכל עליו.
מכירה שתיים.עכשיו מי הכניסה את הכסף למשוואה? 😛 הרי אמרתי שכסף הוא תחליף.
אני לא ממש מתעניין ברכילות הוליוודית, אבל אני מכיר כמה בחורות מאוד יפות שנשואות לגברים לא ממש ....אמממ...אסתטיים. אני בטוח שגם את מכירה כמה כאלה.
הוא מפורסם, ולכן גם זו לא דוגמא רלוונטית.לדעתך ציון ברוך הוא דמות מושכת? כי הוא יצא עם לא מעט דוגמניות.
no means yes, yes means anal 🤡
😆 אם ככה הוא מאוד אוהב "שופינג".הוא מפורסם, ולכן גם זו לא דוגמא רלוונטית.
מה גם ש"יצא" מבחינת מדורי הרכילות יכול להיות גם, בעצם, "ליווה לשופינג".
אני מכיר בחורה מאוד יפה שנשואה לבחור שמן, לא חכם במיוחד (גם היא לא) וגם לא עשיר...
נו, וכלל האצבע הוא שגיים לוקח מראה חיצוני.