הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר לעלייה במשקל

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
מחפש גיינר לעלייה במשקל , כמה שיותר נקיה , אני 1.67 שוקל סביבות ה50

כעיקרון בתפריט היומי שלי אני דוחף כמה שיותר אוכל כל יום , שוקל להוסיף בנוסף לכל הארוחות גיינר שיתן לי עוד פוש .
אני מחפש גיינר שהמנת הגשה שלו לא תיהיה גדולה מידי ושיהיה אפשר לשתות את זה בקלות , נתקלתי כבר בגיינרים בעבר שהמנת הגשה שלהם הייתה כמות ענקית עבורי .

חשבתי על
DYMATIZE - SUPER MASS GAINER שב167 גרם אבקה 640 קלוריות , מה דעתכם ? ואם מישו מכיר אז איך הטעם ?

יש מישו שממליץ על גיינר אחר שיכול להתאים לי ? חשוב לי מאוד היחס גרם אבקה , שלא תיהיה מנת הגשה של 3000 קלוריות אבל שהיא 500 גרם אבקה שזה בלתי אפשרי לשתות את זה (עבורי) .

מחפש גיינר לעלייה במשקל , כמה שיותר נקיה , אני 1.67 שוקל סביבות ה50

כעיקרון בתפריט היומי שלי אני דוחף כמה שיותר אוכל כל יום , שוקל להוסיף בנוסף לכל הארוחות גיינר שיתן לי עוד פוש .
אני מחפש גיינר שהמנת הגשה שלו לא תיהיה גדולה מידי ושיהיה אפשר לשתות את זה בקלות , נתקלתי כבר בגיינרים בעבר שהמנת הגשה שלהם הייתה כמות ענקית עבורי .

חשבתי על
DYMATIZE - SUPER MASS GAINER שב167 גרם אבקה 640 קלוריות , מה דעתכם ? ואם מישו מכיר אז איך הטעם ?

יש מישו שממליץ על גיינר אחר שיכול להתאים לי ? חשוב לי מאוד היחס גרם אבקה , שלא תיהיה מנת הגשה של 3000 קלוריות אבל שהיא 500 גרם אבקה שזה בלתי אפשרי לשתות את זה (עבורי) .
יש לך את הגיינר של סאן Myo Juiced ביחס של 1:2.5 לערך ועם מבצע פורום אתה מקבל גם 3 חטיפי חלבון בחינם. מוזמן להתקשר למספר של הקופון לבירור נקודות מכירה הקרובות לביתך:
http://www.lbs.co.il/san.php

זה מגיע עם סקופים רגילים של כ-40 גרם לסקופ ומנת ההגשה לא גדולה (כ-240 גרם = 6 סקופים)

גיינר בן זונה,הטעם של תותי יער- אין דברים כאלה גם בחלבונים רגילים. תנסה, תחזור, תגיד לנו תודה.

• פותח/ת השרשור
הלינק ששלחת לי הראה לי 2 אבקות חלבון , הייתי מעוניין בגיינר שהמטרה שלו כמות קלוריות גבוהה , אין ערך תזונתי בלינק שלך אני אשמח . אני מתלבט בגיינרים של דיימיטיז כשראיתי שיש להם את הגיינר
DYMATIZE- ELITE MASS GAINER - שכל מנת הגשה מכילה 150 גרם (שזה לא הרבה) יש בזה 600 קלוריות ו55 גרם חלבון . יש 30 מנות הגשה בגיינר מה שיוצא בערך 14.5 שקל עבור ל55 גרם חלבון ו600 קלוריות זה נראלי הגיינר הכי משתלם והכי טוב עבורי , לקחתי המון גיינרים בעבר בטעם קרם עוגיות שהיה מצויין אני מתלבט אם לקחת עוד פעם קרם עוגיות או תות , מישו ניסה את התות ?

בקישור מפורסמים רק 2 אבקות אבל יש עוד ליין מוצרים לאותה החברה, כמו שהזכרתי למעלה. לא מכיר את הגיינרים של דימטייז.

הלינק ששלחת לי הראה לי 2 אבקות חלבון , הייתי מעוניין בגיינר שהמטרה שלו כמות קלוריות גבוהה , אין ערך תזונתי בלינק שלך אני אשמח . אני מתלבט בגיינרים של דיימיטיז כשראיתי שיש להם את הגיינר
DYMATIZE- ELITE MASS GAINER - שכל מנת הגשה מכילה 150 גרם (שזה לא הרבה) יש בזה 600 קלוריות ו55 גרם חלבון . יש 30 מנות הגשה בגיינר מה שיוצא בערך 14.5 שקל עבור ל55 גרם חלבון ו600 קלוריות זה נראלי הגיינר הכי משתלם והכי טוב עבורי , לקחתי המון גיינרים בעבר בטעם קרם עוגיות שהיה מצויין אני מתלבט אם לקחת עוד פעם קרם עוגיות או תות , מישו ניסה את התות ?
ניסיתי את הקרם עוגיות - אל.

בתחילת דרכי לקחתי את ה ELITE MASS GAINER עוגיות של דיימטייז וגם שוקולד וממש
אהבתי, מה גם שהוא באמת יצא לי חסכוני פר מנה והתערבב מעולה.
אל תפסול את הסופר מאס גיינר שלהם כי הוא יכול לתת לך גם כמות יפה של פחמימה וחלבון,
אישית בסוף העדפתי את ה ELITE MASS GAINER כמו שאמרתי בגלל במנות ועוד כל
מיני רכיבים טובים שיש בו, אומגה 3, אומגה 6, קריאטין ועוד.. שיקול שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית