הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים בצבא

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
קצת על עצמי:
עשיתי SS חצי שנה~ לפני הגיוס, הגעתי למשקלים מוערכים של:
בנץ 75
פרס 50
דדליפט 125
סקוואט 100

סקוואט נמוך בגלל פציעה וניתוח בברך..

אני עכשיו שנה מאז הגיוס, לא התאמנתי. יש לי אפשרות קטנה לחזור לזה ואני רוצה לנצל את ההזדמנות למרות התנאים הגרועים.

המטרה שלי היא להתחזק בעיקר, אבל מכיוון שאין לי דרך לישון ולאכול כמו שאני באמת צריך, ומכון מוגבל, אני בספק אם אני כצליל לעשות SS במתכונת הרגילה, לכן אני הולך לכיוון AB.

חשבתי על:

A
3x10 פשיטת מרפקים*
3x6*בנץ
3x10 פלייז בשכיבה
3x5 דדליפט
3x10 כפיפות מרפקים

B
*3x6 פרס
3xMAX מקבילים*
3x6 בנט אובר ראו

מבחינת האימונים, יש לי בעיה עם הרגליים. אני כרגע לא מצליח למצוא איך לעשות סקוואט כי אין שום כלוב או אפילו סמית. פשיטת מרפקים נשמעת לי גרוע אז אני עדיין מחפש לראות מה אני עושה.
מבחינת התוכנית, מה אתם אומרים על כמות הסטים והתרגילים? האם עדיף לעשות 5x5 או שזה יותר מדי נפח?
אני גם לא מוצא תרגילים לתוכנית B. אני מחפש תרגיל שעובד על כתפיים ויד אחורית, והיחידי שחשבתי עליו הוא מקבילים, וגם זה קשה מדי( אני מקבילים על הרגליים של ההליכון והם קצת רחבות מדי...)
מה אתם מציאים?
כמו כן,
כרגע יש לי רק ארוחה חמה אחת ביום, יוצא למארבים כל יום, יש ~ 7 שעות של שינת יום, ורוב האוכל מורכב מפחמימות לצערי. משתדל. לאכול טונה בכל הזדמנות... לא התנאים הכי יעילים אבל אני בכל זאת רוצה לחזור. כל עצה על כל דבר תקבל בחיוך..

---------- התגובה התווספה ב 23:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:52 ----------

מצטער על השפה העילגת, אייפון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית