הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עעעעעעעע!!!! כתבו עלי וסטס שיררר!!!!מפגר לגבמרי! חובה לשמוע!

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
קלינה חאלס עם הטרן.

אני עוד לא.עדיין נקי.נשבעתי שלא נוגע בחרה הזה באופסיזן. אבל השאלה באיזה חומר הכותבים של השיר השתמשו והגזימו- מאוד לגיטימית

---------- התגובה התווספה ב 23:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:17 ----------

חבל שלא הזכירו את החוטיני...

לא מצאו לזה חרוז אני מאמין

אני עוד לא.עדיין נקי.נשבעתי שלא נוגע בחרה הזה באופסיזן. אבל השאלה באיזה חומר הכותבים של השיר השתמשו והגזימו- מאוד לגיטימית

---------- התגובה התווספה ב 23:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:17 ----------

לא מצאו לזה חרוז אני מאמין
בוא אני אגלה לך סוד. אם אתה רוצה לצטט כמה אנשים בתגובה אחת, אתה לוחץ על "ציטוט מרובה" לכל תגובה שאתה רוצה לצטט ואז לוחץ למטה על כפתור ה "הוסף תגובה" בכחול, זה מוביל אותך לחלון חדש עם כל הציטוטים שבחרת ושם אתה רושם את התגובות שלך לכל ציטוט וציטוט.
במקום לרשום 50 פעם תגובות לכל ציטוט באותו האשכול, אפשר לעשות את זה בצורה יותר יעילה.

בוא אני אגלה לך סוד. אם אתה רוצה לצטט כמה אנשים בתגובה אחת, אתה לוחץ על "ציטוט מרובה" לכל תגובה שאתה רוצה לצטט ואז לוחץ למטה על כפתור ה "הוסף תגובה" בכחול, זה מוביל אותך לחלון חדש עם כל הציטוטים שבחרת ושם אתה רושם את התגובות שלך לכל ציטוט וציטוט.
במקום לרשום 50 פעם תגובות לכל ציטוט באותו האשכול, אפשר לעשות את זה בצורה יותר יעילה.
אבל הודעה אחת משיגה פחות צומי.

• פותח/ת השרשור

אבל הודעה אחת משיגה פחות צומי.
למה תגובות רציניות בפוסט. כזה מפגר? ?

איזה נאחסים אנשים פה , העלו אחלה שיר מצחיק, מה אתם מבלבלים ת'מוח חוטיני , ציטוטים , יאללה

לא הבנתי מה הקטע של ה"עעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!" בתחילת הכותרת.
זה נראה כמו אשכול של ילד בן 10 בפורום מייפל סטורי.

חזק! אהבתי איך שזה השתלב עם הקליפ. הכי חשוב שלא שכח את E-BAY 😃

• פותח/ת השרשור
חשוב לציין שזה שיר דוקומטרי- ביוגראפי עם דיוק חושפני. של העובדות מפתיעות. .סוכר אנבים חחחח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית