עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קלינה חאלס עם הטרן.
חבל שלא הזכירו את החוטיני...
בוא אני אגלה לך סוד. אם אתה רוצה לצטט כמה אנשים בתגובה אחת, אתה לוחץ על "ציטוט מרובה" לכל תגובה שאתה רוצה לצטט ואז לוחץ למטה על כפתור ה "הוסף תגובה" בכחול, זה מוביל אותך לחלון חדש עם כל הציטוטים שבחרת ושם אתה רושם את התגובות שלך לכל ציטוט וציטוט.אני עוד לא.עדיין נקי.נשבעתי שלא נוגע בחרה הזה באופסיזן. אבל השאלה באיזה חומר הכותבים של השיר השתמשו והגזימו- מאוד לגיטימית
---------- התגובה התווספה ב 23:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:17 ----------
לא מצאו לזה חרוז אני מאמין
אבל הודעה אחת משיגה פחות צומי.בוא אני אגלה לך סוד. אם אתה רוצה לצטט כמה אנשים בתגובה אחת, אתה לוחץ על "ציטוט מרובה" לכל תגובה שאתה רוצה לצטט ואז לוחץ למטה על כפתור ה "הוסף תגובה" בכחול, זה מוביל אותך לחלון חדש עם כל הציטוטים שבחרת ושם אתה רושם את התגובות שלך לכל ציטוט וציטוט.
במקום לרשום 50 פעם תגובות לכל ציטוט באותו האשכול, אפשר לעשות את זה בצורה יותר יעילה.
בוא אני אגלה לך סוד. אם אתה רוצה לצטט כמה אנשים בתגובה אחת, אתה לוחץ על "ציטוט מרובה" לכל תגובה שאתה רוצה לצטט ואז לוחץ למטה על כפתור ה "הוסף תגובה" בכחול, זה מוביל אותך לחלון חדש עם כל הציטוטים שבחרת ושם אתה רושם את התגובות שלך לכל ציטוט וציטוט.
במקום לרשום 50 פעם תגובות לכל ציטוט באותו האשכול, אפשר לעשות את זה בצורה יותר יעילה.
למה תגובות רציניות בפוסט. כזה מפגר? ?אבל הודעה אחת משיגה פחות צומי.
לא הבנתי מה הקטע של ה"עעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!" בתחילת הכותרת.
זה נראה כמו אשכול של ילד בן 10 בפורום מייפל סטורי.
לא התכוונתי להעליב...