לוג של משקולן מתחיל

סקוואט

125x5
העלתי בטעות ב10 ויצא טוב חחח

פוש פרס

לא יודע מה עובר לי על הכתפיים ניסיתי 65 פרס ועברתי לפוש פרס כי לא עלה.

65x3

דדליפט

130x5
עברתי למשולבת בסט האחרון

מתח
4,3,2

יד אחורית

סאונה רותחת 10 דקות ובערב גקוזי לדומס המקולל.
להיט בינתיים

הנה הסרטון של ה125 שאמרתי שאעלה. מצטער על הצילום בחזרה הרביעית, אח שלי עשה שטויות.
[video=youtube_share;M0TKLToz5dg]http://youtu.be/M0TKLToz5dg[/video]

נערך לאחרונה:
פעם הבאה שים פשוט את המגנזיום לפני הסט, מבחינה טכנית זה נחשב כאילו עשית סט של שלוש ואז סט של שתיים. נראה טוב. 😃 תן לדעתי דגש לדדליפט.
אין סיבה שאדם ששוקל כמעט 100 ק"ג (ובסה"כ חזק בשאר ההרמות) יתקשה ככה עם 125.

פעם הבאה שים פשוט את המגנזיום לפני הסט, מבחינה טכנית זה נחשב כאילו עשית סט של שלוש ואז סט של שתיים. נראה טוב. 😃 תן לדעתי דגש לדדליפט.
אין סיבה שאדם ששוקל כמעט 100 ק"ג (ובסה"כ חזק בשאר ההרמות) יתקשה ככה עם 125.

שמתי לפני,זה פשוט התחיל להחליק כי סחבק מזיע.
וזה לא היה כזה קשה,פשוט מעייף. 135 אימון הבא נקווה לטוב. אין סיבה שאפסיק להתקדם חוץ מאולי התמקדות בקלינים עכשיו שהקבוצה חוזרת ויש לי אינטרס להפציץ בתחרות הקרובה לפני הגיוס.

לא עדכנתי פה לא מעט זמן בגלל שטויות..
ה135 ל5 היה לי אבל אין סרטון.
היום השתתפתי בתחרות ליגה לפני הגיוס שלי באונ' ת"א
אחרי כמה חודשים שלא עבדנו ממוקד לוויטליפטינג הייתי די מרוצה.

משקל גוף: 97.5
הנפה
50 V
55 V
63 V

קלין ודחיקה
80 V
85 V
90 V

עם טכניקה גרועה בקלין לעניות דעתי. די בטוח שיש לי יותר ואולי עכשיו נספח את הקבוצה שהייתה אמורה להיות בחיפה לפראדיס. נראה מה יהיה.

סרטון:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון ראשון בפרדיס 82 ק"מ לקח לי הנסיעה עם כל האיסופים ו3 ומשהו שעות עד שחזרתי הביתה.
המקום אחלה והחברה גם.
התחלנו תוכנית אבל מהר נצמדתי לעבודה על טכניקה בסנאץ.

Power Snatch
50x3x2 70%
55x2x2 75%

Snatch
40x2
ואז עברתי לאימון טכניקה עם מוט
כמה סטים עם ירידה מלאה.

משיכות המפה
60x2x2 85%
לא הספקתי לסיים כי אחד החברה מיהר לחזור הביתה בגלל סיבות כאלה ואחרות.

אני מקווה שאבא שלי יסכים לנסיעות האלה וש אחרי הטירונות אצליח לעמוד בזה.

אימון הבא בשישי כנראה.. אני אנסה לצלם את התוכניות שלו כי הן כתובות ברוסית ואתן לחבר לתרגם או משהו כי אם אין מתורגמן האימון סתם לוקח הרבה זמן.

תודה 😃
אגב משהו שלא הבנתי..
המאמן ניסה לגרום לי לעשות ספליט סנאץ' אבל איך שהחבר'ה המקומיים ראו ישר שכנעו אותו לוותר על זה כי זה מסוכן וטכניקה מיושנת. הוא טען שאני לא יציב ובגלל הקשיים בהבנה בין השפות(רק בין העברית לרוסית,החבר'ה המקומיים יודעים טוב עברית) הוא וויתר יחסית מהר.
מה אומרים?

עריכה:
אחרי שראיתי סרטון של ריפ מדבר על הספליט סנאץ' הבנתי פחות או יותר שהוא טוב לאנשים שקשה להם מבחינת גמישות כתפיים לעשות סנאץ' מלא ולסיים באוברהד סקוואט. זאת בדיוק הבעיה שלי. אולי אנסה לשלב את זה קצת בתוכנית..
בכל זאת אשמח לדעה בנוגע לספליט סנאץ' ואשמח לקבל תרגילים לשיפור גמישות בכתפיים חוץ מלהביא מקל מטאטא לגב תחתון.

נערך לאחרונה:
עזוב את הספליט, אין בשביל מה לעבוד על עוד טכניקה. סתם יבלבל אותך ויעקב אותך. תעשה סנאץ׳ דרופס, יעזור ללמוד לתפוס את המוט בתחתית.
תעשה תרגילי גמישות רגילים, חשוב להיות גמיש בגב תחתון ובהמסטרינג!

תודה על התגובה!
הבעיה אצלי היא שאני לא מצליח לעקוב אחרי האחוזים בתוכנית של המאמן לפי ה71 קילו שהצלחתי לתת פעם אחת.
להוריד את הrm1 אולי ואז רק לרדת נמוך בסנאץ ובכלל לא לבצע גבוה? קשה לי להסביר למאמן שזו הבעיה. אגב אני לא חושב שיש בעיות גמישות חוץ מב כתפיים ואולי קצת בהאמסטרינגס.

תעבוד וזהו, זה דבר שלוקח זמן. היו לי שבועות על גבי שבועות שהייתי מפיל את המוט קדימה כל הזמן... תלמד את התנועה ותפתח ביטחון. תכריח את עצמך לתפוס את המוט בתחתית.

סנאץ' מהברך
20X3
40X2X2
50X2X2
55X3F הפלתי מלא לא זוכר כבר מה בדיוק
קלין
60X3
70X2X3
קלין ודחיקה
75X2X3F
הפלתי 2

וויתרתי על הרבה סטים בגלל עיפות.

פרונט סקוואט
70X3X4 70%
80X2X3 80%

פעם הבאה אני אכתוב במחברת

טוב לראות שיש כח רצון תמשיך ככה! 😃

Hang snatch
50x3x2 70%
53x3x2 75% שיא חדש להפנות נמוכות
56x2x2 80% שוב הצלחתי לרדת עד הסוף אבל הפלתי אחת כל סט
60x2x2 85% ירדתי אבל לא עד הסוף והפלתי 2 סהכ

משיכות הנפה
90% 65x2x2
100% 71x2x2

סקוואט HB
90x4x3 75%
96x4x3 80%
102x3 85%
108x2 90%
116x1 95%
102x3x2
110x1

וויתרתי על גוד מורנינג היה אימון קשה טילים

לאט לאט, תתחיל לעשות את התוכנית איך שהיא בלי לוותר על תרגילים.

בכללי, איך המרגש להתאמן בפרדיס ובתוך קבוצת משקולנים?

סתם וויתרנו על גוד מורנינג כי אנחנו עדיין לא רגילים לעומס ודיברנו עם מנהלי הקבוצה על המשך האימונים,קבענו איתם שבזמן שאני בטירונות המאמן יגיע באוטובוסים כדי שהם יוכלו להמשיך בלעדיי.
תשמע המקום הוא ברמה טובה,יש 3 סטים של עמודים לסקוואטים,6 במות 8 מוטות+- ופלטות מרבע קילו ועד 25 כולל 2.5 קילו ו5 קילו בבאמפרים שזה אחלה לטכניקה ולילדים ונודע שלי שעובדים על מקום חדש לאימונים שבו יוכלו להתאמן 30 איש עם ציוד חדש לגמרי אז אני מאוד אופטימי ובכלל החבר'ה שם חזקים וחברותיים לרוב אז אני נהנה ולומד מהם המון,יש שם כמה חבר'ה שהשתתפו בכמה אליפויות אירופה אז אני שומע סיפורים וזה.. מאוד נחמד 😃
אני מקווה שנמשיך להתאמן שם ונתראה מחוזקים יותר. המאמן שלי צופה לי 90 על 120 אבל לא הבנתי אחרי כמה זמן. אני עובד,מקשיב לו ומקווה לטוב;susss
אני כרגע 96 קילו אחרי דיאטה מאוד קלה ומקווה לחזור מהטירונות 90 קילו ושאעלה בהדרגה יחד עם אימונים קשים ל104 במהלך הסדיר.
מטרות גבוהות מקווה שהכל ילך כשורה.
אגב משום מה הלוג שינה את שמו חזרה לשמו המקורי לפני ששיניתי אותה ל"לוג של משקולן מתחיל" אם אחד ממנהלי הפורום קורא כאן אשמח לדעת למה או שרק ישנו חזרה, תודה חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית