הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודשיים בחיטוב - הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור
אנחנו אותו גובה +- אבל המשקל שלך נמוך מידי אתה בחיטוב ? מאסה ?

כרגע במאסה אבל מאסה יחסית רגועה, בלי להשתולל יותר מדי 300-500 מעל.

מתכנן עוד איזה חודש וחצי מאסה ואז לחטב

• פותח/ת השרשור
תפציץ במאסה ממה אתה חושש תעבוד חזק 8 חזרות

---------- התגובה התווספה 09-12-2011 ב 00:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-12-2011 ב 14:21 ----------

אני כל שבוע מעלה את האינטרוולים ב 2 ספרינטים כרגע אני עומד על 10 ספרינטים (19מהירות בהליכון) של 30 שניות ,ואז 2 דקות הליכה על 6.0 מהירות למשך 2 דקות , ואז אליפטיקל 25 דקות דופק 130-140 .... שבוע הבא חשבתי להעלות ל 12 ספרינטים השאלה שלי אם אני מגזים באירובי זה יוצא לי כרגע 55-57 דקות באימון ואני עושה את זה 6 פעמים בשבוע... אני כרגע על 10-11 אחוז שומן רוצה לרדת עוד..

מה אתם אומרים ?

תפציץ במאסה ממה אתה חושש תעבוד חזק 8 חזרות

---------- התגובה התווספה 09-12-2011 ב 00:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-12-2011 ב 14:21 ----------

אני כל שבוע מעלה את האינטרוולים ב 2 ספרינטים כרגע אני עומד על 10 ספרינטים (19מהירות בהליכון) של 30 שניות ,ואז 2 דקות הליכה על 6.0 מהירות למשך 2 דקות , ואז אליפטיקל 25 דקות דופק 130-140 .... שבוע הבא חשבתי להעלות ל 12 ספרינטים השאלה שלי אם אני מגזים באירובי זה יוצא לי כרגע 55-57 דקות באימון ואני עושה את זה 6 פעמים בשבוע... אני כרגע על 10-11 אחוז שומן רוצה לרדת עוד..

מה אתם אומרים ?

תתחיל לגוון מספיק להיתקע על ההליכון.

• פותח/ת השרשור
סטפר זה כמו אליפטיקל אני עושה את זה גם.. ובקשר לשחייה זה לא אפשרי לי כרגע

לגוון זה מורידאת השיעמום. אבל אם אתה מצליח להתקדם בחיטוב אם הדרך שלך אז תישאר שם. זה בסדר גמור לעשות ספרינטים על הההליכון. וגם בחוץ.

• פותח/ת השרשור
כרגע לא משעמם אותי האינטרוולים ואני חושב להוסיף עוד 2 ספרינטים שבוע הבא ככה שיצא לי 12 זה לא יותר מידי אירובי זה יצא לי שעה כל אימון * 6 פעמים בשבוע תיכף אני הולך עושה על בטן ריקה

---------- התגובה התווספה ב 13:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:56 ----------

דרך אגב כרגע אני עומד על קלוריות 1350 חלבון 200 פחממה 5-6 שומן 80-90
עם פחממה כזאת אני חייב העמסה כל שבוע ?

לא ברור איך הגעת לחישוב הקלוריות שלך...
מה הערכים הסופיים של התפריט?

החישוב לא מסתדר אבל אם הוא נכון זה מעט מדי קלוריות ואתה מאבד שריר ותתקע או שבטח כבר נתקעת.

אתה עושה אימוני כח? כמה אירובי+אינטרוולים אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
בקשר לקלוריות זה לא הסופיים רק הפחממות ככה נמוך קלוריות אני על 1500 שזה יוצא 240 מתחת ל BMR שלי לא כולל האירובי שאני עושה...
תאמת שלא נתקעתי אני רואה תוצאות משבוע לשבוע...
האירובי שלי הולך ככה - 10 אינטרוולים של 30 שניות ספרינט ואז 2 דקות הליכה ואז אליפטיקל 25 דקות
6 פעמים בשבוע

---------- התגובה התווספה ב 21:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:12 ----------

השיפור הוא באמת משמעותי והוא בא על ידי ביטוי באיזור של הבטן במיוחד אני אפילו בהלם לפעמים איך היא התיישרה הבטן

נערך לאחרונה:
זה נראה מעט מדי קלוריות לעומת כל האירובי שאתה עושה ובגלל שאתה לא עושה אימוני כח אתה גם מאבד שריר.

• פותח/ת השרשור
20-19 ובמנוחה מוריד ל 6

---------- התגובה התווספה ב 12:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:45 ----------

איזה כיף ... העמסההההההההההה

---------- התגובה התווספה ב 21:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:12 ----------

חחחח איזה ההמעסה דפקתיייייי

סה"כ קלוריות: 3510 קלוריות סה"כ חלבון: 139.4 גרם סה"כ שומן: 192.2 גרם סה"כ פחמימות: 306.2 גרם סה"כ כולסטרול: 196 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 15 גרם

• פותח/ת השרשור
היום במכון ביקשתי מהמדריך שימדוד לי אחוזי שומן בגוף הוא תפס לי עם הקליפר ביד קידמית בגב ובבטן בצד יש לי 8.7% שומן ופה שיארתם שאני 10% הקליפר הזה מדוייק ?

היום במכון ביקשתי מהמדריך שימדוד לי אחוזי שומן בגוף הוא תפס לי עם הקליפר ביד קידמית בגב ובבטן בצד יש לי 8.7% שומן ופה שיארתם שאני 10% הקליפר הזה מדוייק ?

צריך גם לדעת למדוד איתו נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית