הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע SCI FIT רישמית זבל עופות.

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
כוס עממק אי אפשר להאמין לאף אחד-רק אתמול פתחתי קופסה חדשה של BCAA של SCI FIT.
בקיצור FDA ביטלה לחברה הזאת ולעוד כמה רשיון על שקרים ואי התאמות בין הרשום על אריזה לתחולת האריזה. http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/PressAnnouncements/ucm281017.htm

---------- התגובה התווספה ב 16:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:33 ----------

האישימו אותם גם ב ADULTERATING וMISBRANDING -שמישהו יעזור לי בעברית אם שתי המושגים האלו- יש לזה תרגום מדוייק?

• פותח/ת השרשור
אם אני דואג- זה רק לך. רוב המאמצים אתם מקדישים כדי לנגח את המסכנות שלי,במקום לחפש רציונל בדברי. וזה התחום לחפש רציונל .;susss
אף אחד לא מתנגח איתך, בסך הכל יש פה מחקר שטוען משהו אחד ובנאדם שטוען משהו אחר. אני פתוח לטענות סותרות אבל תביא איזה הוכחה או מחקר. במה זה בכלל תורם לך?

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא מתנגח איתך, בסך הכל יש פה מחקר שטוען משהו אחד ובנאדם שטוען משהו אחר. אני פתוח לטענות סותרות אבל תביא איזה הוכחה או מחקר. במה זה בכלל תורם לך?

א. אני ההוכחה
ב.יש שתי שיטות-שלי ולא נכונה
ג. אם שיטה שלי לא נכונה-ראה סעיף א'
😆

א. אני ההוכחה
ב.יש שתי שיטות-שלי ולא נכונה
ג. אם שיטה שלי לא נכונה-ראה סעיף א'
😆
א. אתה לוקח יחד עם זה עוד מיליארד דברים, איך אתה קובע שיש למוצר האחד הזה השפעה?
ב. טרולינג
ג. טרולינג

• פותח/ת השרשור
א. אתה לוקח יחד עם זה עוד מיליארד דברים, איך אתה קובע שיש למוצר האחד הזה השפעה?
ב. טרולינג
ג. טרולינג

זהו שלא. אני אין לי בעיה לא להיות במרכז הקונצנזוס,ההיפך הוא הנכון. אני כבר לא תרוד בשאלות "מאסה או חיטוב" , "כן כלומיד או לא כלומיד" וכ"ד,אז תאמין לי שמה שאני כותב- זה מה שאני לוקח.

נבוגע ליעילות של BCAA קומון סנס פשוט + קצת מחקרים על התאוששות- כרגע התאוששות זה הבעיה מספר אחד שלי. אימונים "על יבש" מרגישים כאילו חטפתי מכות עם עלות גומי מפגולת מג"ב.

BCAA וכל החרא
באמת עוזר, זה שיש לך בחלבון איזה 5 גרם ואתה חושב שאתה אוכל עוף ושותה חלב זה מספיק סבבה
זה מספיק לך בתום סתם מתאמן ממוצע

אני יכול להשוות אימונים (גם של כוח גם של פוטבול וסיבולת) עם ובלי חרא (XTEND ג'ק 1MR ...) והאימונים עם החרא הרבה יותר טובים אתה פחות עייף ויכול להתאמן בתדירות גבוה יותר (3-4 כוח + 2 פוטבול + 2-3 אירובי)

• פותח/ת השרשור
BCAA וכל החרא
באמת עוזר, זה שיש לך בחלבון איזה 5 גרם ואתה חושב שאתה אוכל עוף ושותה חלב זה מספיק סבבה
זה מספיק לך בתום סתם מתאמן ממוצע

אני יכול להשוות אימונים (גם של כוח גם של פוטבול וסיבולת) עם ובלי חרא (XTEND ג'ק 1MR ...) והאימונים עם החרא הרבה יותר טובים אתה פחות עייף ויכול להתאמן בתדירות גבוה יותר (3-4 כוח + 2 פוטבול + 2-3 אירובי)

ברוכים הבאים לשורות קורבנות הגימיק. בא לך להצתרף לשורות של קורבנות המאמרים?

שמעו... קראתי כתבות וראיתי סרטונים של מתאמנים מתקדמים מאוד ( בילדרים טיבעיים ) שמצהירים שלא לקחו בחיים BCAA וגם לא גלוטמין ושזה חרא אחד גדול ועבודה בעיניים ...עכשו לזה אני יותר מאמין מ 100 מחקרים באנגלית או ברוסית או ביפנית.

• פותח/ת השרשור
שמעו... קראתי כתבות וראיתי סרטונים של מתאמנים מתקדמים מאוד ( בילדרים טיבעיים ) שמצהירים שלא לקחו בחיים BCAA וגם לא גלוטמין ושזה חרא אחד גדול ועבודה בעיניים ...עכשו לזה אני יותר מאמין מ 100 מחקרים באנגלית או ברוסית או ביפנית.

גרמת לי לחייך על הבוקר. בילדר טבעי זה כמון עו''ד לא שקרן,הם מאותה אגדה.

• פותח/ת השרשור
קלינה הנקודה לא הטבעיות שלהם אלה זה שהם מיקצועניים ולא השתמשו בזה

טוב,אני פורש. שאף אחד לא ייגע בחרה הזה ושזה יצתבר במחסן עם תפוגת תוקף קצרה-אני יקבל מלא כאלה בחינם. 🚬🤪🚬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית