הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקים מומלצים לפלייסטישן 3

לא התכוונתי לזה, אבל מה שעושה לך את זה.

מקס פיין 3, ליגה.. אתה יודע אם יצא למחשב במקרה?

האמת אין לי מושג.. אני יודע שהמשחק יוצא ב-15 למרץ הקרוב.. אבל אני מאמין שכן בגלל שמקס פיין התחיל כמשחק מחשב ולא PS.

גם ה-GTA שהולך לצאת בקרוב פשוט מדהים 🤪

אפשר את הסיפור? או שיש צו איסור פרסום על פדופיליה?

באמת פתחו לי תיק על פדופיליה... השופט הצמיד לי קצין מבחן ואסר עליי להיות בקרבת ילדים קטנים.
שזו בעיה כי די סיבכת אותי אחרי הפעם האחרונה שהסתובבנו יחד.. הוא הגיש עליי דוח שהסתובבתי בחברת ילד קטן ורזה.
אבל אני לא מאשימה אותו.. מאיפה לו לדעת שאתה מבוגר וסתם שחיף

האמת שהלוואי וזה היה נכון. אני סתם שמן.
ולידך גם סופו נראה כמו ילד קטן ורזה. זה לא חוכמה.

אווו צ'אבילה נעלב :( אני מצטערת..
אם היה לך ניסיון עם בנות כבר היית יודע שאני צוחקת איתך
נו טוב.

אני בתול זה נכון. בנתיים לי יש חברה שנה וחצי (שכל ההנהלה יודעת מי היא אז חסכו לי את החוב לראק) ואת מסתובבת בפורום שהזין חושב בו 99 אחוז מהזמן ובזמן שלמובייל נגמרת הסוללה, מסתובבת עם מדריך כושר מוינגייט שהידע שלו מבוסס על מחקרים שהוא הסיק מהם להתאמן עם חוסמי עורקים תוך כדי שתיית חלבון בשלוקים קטנים.
אז אנא, חסכי ממני את המלחמות המיותרות. סתם לוקח לך זמן לחשוב על ירידות מומצאות בזמן שאני רק צריך לספר את האמת.

דבר ראשון זה אתה שמחפש את זה, שים לב שאף פעם לא פניתי אליך אלא אם באת עם היציאות הלא קשורות לכלום שלך. אותי לא מעניין אפילו קצת מה טיב היחסים שלך עם חברים שלי אז אל תגרור אותי למלחמות שלכם.
אל תשכח שאתה לא מכיר אותי, לא יודע מה אני עושה בזמן שהמובייל פועל, ועם מי אני מסתובבת בזמן שהוא פועל.. אבל אני לא טורחת לנסות להוכיח את עצמי כמו שאתה ניסית לעשות.
אמרתי לך כבר פעם אומר זאת שוב אני פה כי הפורום הזה נחמד ומצחיק אותי, לא נרשמתי בשביל שום מטרה אחרת , בטח לא בשביל העמיותי מקלדת מטופשים האלה שאתה יוצר מפארנויות רק בגלל. שאתה בטוח שאני יושבת כל הזמן עם מדריך מוסמך מוינגייט למרות שכל הידע שלו מבוסס כל מחקרים ולא רק על הקורס עצמו"

במעבר חד לאחר ששינו את הנושא -
SSF4AE
MK9
NBA2K12
GOD OF WAR 3

נערך לאחרונה:
דבר ראשון זה אתה שמחפש את זה, שים לב שאף פעם לא פניתי אליך אלא אם באת עם היציאות הלא קשורות לכלום שלך. אותי לא מעניין אפילו קצת מה טיב היחסים שלך עם חברים שלי אז אל תגרור אותי למלחמות שלכם.
אל תשכח שאתה לא מכיר אותי, לא יודע מה אני עושה בזמן שהמובייל פועל, ועם מי אני מסתובבת בזמן שהוא פועל.. אבל אני לא טורחת לנסות להוכיח את עצמי כמו שאתה ניסית לעשות.
אמרתי לך כבר פעם אומר זאת שוב אני פה כי הפורום הזה נחמד ומצחיק אותי, לא נרשמתי בשביל שום מטרה אחרת , בטח לא בשביל העמיותי מקלדת מטופשים האלה שאתה יוצר מפארנויות רק בגלל. שאתה בטוח שאני יושבת כל הזמן עם מדריך מוסמך מוינגייט למרות שכל הידע שלו מבוסס כל מחקרים ולא רק על הקורס עצמו"
אני בתול זה נכון. בנתיים לי יש חברה שנה וחצי (שכל ההנהלה יודעת מי היא אז חסכו לי את החוב לראק) ואת מסתובבת בפורום שהזין חושב בו 99 אחוז מהזמן ובזמן שלמובייל נגמרת הסוללה, מסתובבת עם מדריך כושר מוינגייט שהידע שלו מבוסס על מחקרים שהוא הסיק מהם להתאמן עם חוסמי עורקים תוך כדי שתיית חלבון בשלוקים קטנים.
אז אנא, חסכי ממני את המלחמות המיותרות. סתם לוקח לך זמן לחשוב על ירידות מומצאות בזמן שאני רק צריך לספר את האמת.

טוב סיימנו את הליצנות והקרקס כאן, אני מבקש להפסיק להטריל.

uncharted 3
call of duty החדש
אססין קריד החדש
ויש עוד משחק חדש מגניב raiman origans משהו כזה משחק ממש ממכר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית