הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סחרחורות במהלך אימון

תביא איתך לאימון בקבוק ליטר וחצי של מים (תמלא במכון)
אני שמתי לב שכשבאימונים שאני לא מביא את הבקבוק ואני שותה מהקולר אני בקושי שותה חצי ליטר
לעומת אימונים עם הבקבוק שאני גומר ליטר וחצי
כח כמה שלוקים כבדים בין הסטים יכול לעזור

מה זה אומר לשנות את הרגלי הנשימה בתרגיל? יש רק דרך אחת לנשום.

מה זאת אומרת. צריך לשאוף בעלייה ולנשוף בירידה או שבעצם צריך לנשוף שבמאמץ ולהשתעל כשקל (אני לא בדיוק זוכר כרגע אני יבדוק בחומר של הקורס כדי לכתוב תשובה יותר מפורטת).

מה זאת אומרת. צריך לשאוף בעלייה ולנשוף בירידה או שבעצם צריך לנשוף שבמאמץ ולהשתעל כשקל (אני לא בדיוק זוכר כרגע אני יבדוק בחומר של הקורס כדי לכתוב תשובה יותר מפורטת).

LOL

• פותח/ת השרשור

שיקו הגיב תגובה לא נחוצה? לשמור בארכיון חבר'ה:sarcastic:

איכשהו כשזה מגיע ממך זה יותר מצחיק 😆

לי בזמן האחרון יש בעיה שאחרי אני קם מהקלין ועומד עם המוט לפני הדחיקה יש הרגשה כאילו אני עוד שנייה מתעלף, כמו סוג של ירידה בלחץ דם או משהו כזה. קרה לי כמה פעמים שלא יכולתי לדחוק וזרקתי את המוט כי הרגשתי שאני עוד שנייה מתמוטט.
אני חושב שזה קשור לברזל בדם, עד התקופה האחרונה הייתי לוקח כול יום כדורי ברזל כי היה לי חוסר. מאז שהפסקתי התחילו לי סחרחורות וקשיי נשימה באימונים ולפעמים גם שיש אוויר חם ויבש.
תנסה לעשות בדיקות דם ולראות אם יש לך חוסר בויטמין מסוים.

רוב הסיכויים שמדובר באפקט ולסלוה,בקיצור:- עלייה המלווה בירידה מהירה של לחץ הדם עורקי-ורידי אל הלב וכן גם מהמוח,הגורמת למספר תסמינים וביניהם תחושת ורטיגו,סחרחורת,בחילה,אובדן שיווי משקל,"כתמים" ו"נקודות" בעיניים.למעשה הוא תוצר של חסימת נתיב האוויר.

ולסלוה מנובר הוא תוצר של ההבנה של האפקט הפיזיולוגי- משתמשים בו גם בבדיקות רפואיות (לב,לחץ דם,בדיקות אוזניים).

להקפיד על נשימה בעת השלב האקסצנטרי,ונשיפה בשלב הקונצנטרי של התרגיל.

כמו-כן אם אתה נוהג להשתמש בולסלוה מנובר השתמש בו בחוכמה!!!

נערך לאחרונה:
אין כאן דעות אחרות. זה דפוס פעולה טבעי של הגוף לעצור את הנשימה כשצריך לגייס כוח.
....
-
- חוסר זרימת חמצן למח בגלל אופן הנשימה - פתרון: קודם כל לנשום נשימות עמוקות, ודבר שני לשנות את הרגלי הנשימה בתרגיל. להיות יותר מודע לכך.

")

להקפיד על נשימה בעת השלב האקסצנטרי,ונשיפה בשלב הקונצנטרי של התרגיל.

!

ניסית אי פעם להרים כבד ולנשוף אוויר ?

אם היית קורא עד הסוף עד מה שכתבתי -

כמו-כן אם אתה נוהג להשתמש בולסלוה מנובר השתמש בו בחוכמה!!!

טכניקת ולסלוה היא הכרח מציאות במשקלים כבדים,הבעיה בקרב מתאמנים רבים זה שהם לא יודעים להשתמש בו בתבונה (להפסיק לנשום זה לא פועל יוצא של להפסיק לחיות!!!).

ולא הייתי נותן המלצה גורסת,כי הרבה פעמים הוא לא נחוץ ובכל זאת משתמשים בו (או לפחות לא במודע)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית