עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה אומר לשנות את הרגלי הנשימה בתרגיל? יש רק דרך אחת לנשום.
מה זאת אומרת. צריך לשאוף בעלייה ולנשוף בירידה או שבעצם צריך לנשוף שבמאמץ ולהשתעל כשקל (אני לא בדיוק זוכר כרגע אני יבדוק בחומר של הקורס כדי לכתוב תשובה יותר מפורטת).
מה זאת אומרת. צריך לשאוף בעלייה ולנשוף בירידה או שבעצם צריך לנשוף שבמאמץ ולהשתעל כשקל (אני לא בדיוק זוכר כרגע אני יבדוק בחומר של הקורס כדי לכתוב תשובה יותר מפורטת).
איכשהו כשזה מגיע ממך זה יותר מצחיק 😆מה זאת אומרת. צריך לשאוף בעלייה ולנשוף בירידה או שבעצם צריך לנשוף שבמאמץ ולהשתעל כשקל (אני לא בדיוק זוכר כרגע אני יבדוק בחומר של הקורס כדי לכתוב תשובה יותר מפורטת).
שכחת לכתוב "ולהתאמן כמו כוסית"להקפיד על נשימה בעת השלב האקסצנטרי,ונשיפה בשלב הקונצנטרי של התרגיל.
כמו-כן אם אתה נוהג להשתמש בולסלוה מנובר השתמש בו בחוכמה!!!
שכחת לכתוב "ולהתאמן כמו כוסית"
ניסית אי פעם להרים כבד ולנשוף אוויר ?מה הקשר?
אין כאן דעות אחרות. זה דפוס פעולה טבעי של הגוף לעצור את הנשימה כשצריך לגייס כוח.תהיו בריאים כל אחד אומר פה משהו אחר.
10 מתאמנים 15 דעות.
....אין כאן דעות אחרות. זה דפוס פעולה טבעי של הגוף לעצור את הנשימה כשצריך לגייס כוח.
-
- חוסר זרימת חמצן למח בגלל אופן הנשימה - פתרון: קודם כל לנשום נשימות עמוקות, ודבר שני לשנות את הרגלי הנשימה בתרגיל. להיות יותר מודע לכך.
")
להקפיד על נשימה בעת השלב האקסצנטרי,ונשיפה בשלב הקונצנטרי של התרגיל.
!
conventional wisdomאז איך אתה מסביר את אלו
אין כאן דעות אחרות. זה דפוס פעולה טבעי של הגוף לעצור את הנשימה כשצריך לגייס כוח.
אני לא יודע הרבה מעבר לזה, סביר להניח שיש עוד מצבים.ממש לא רק כוח.
ניסית אי פעם להרים כבד ולנשוף אוויר ?