הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ניתוח מעניין של יכולותיו האתלטיות של כריסטיאנו רונאלדו

סה"כ הניתוח היה דיי מאכזב. לא הראו יותר מדיי.
היה ברור שהספרינטר יעקוף אותו, ושבזיגז הוא ינצח.
בקפיצה לגובה לי זה לא אומר הרבה.
בכל מיקרה היה מעניין לראות.

• פותח/ת השרשור
גם אני קיוויתי לסקווט

דווקא לא היה ברור שהספרינטר ינצח עד שאמרו שהמרחק הוא 25 מ'. במרחק קצר יותר בהחלט היה יכול להיות הפוך, יש לכדורגלני העילית יציאה אדירה מהמקום, הם פשוט לא יודעים לרוץ כי הספורט שלהם דורש לקצר את הצעד מה שעוזר עם שינויי כיוון אבל מפריע לפיתוח מהירות מקסימלית.

בזיגזג באמת היה ברור שרונאלדו ייקח, אני הייתי מפחד על הרצועות שלי במקום רודריגז ולא נותן שם 100%.

לגבי הקפיצה הורטיקלית, במאמר על כח יחסי בקילוגרם יש נתונים של משקולני עילית רוסים:

52kg = 65 cm
56 kg = 67 cm
60 kg = 63 cm
67.5 kg = 68 cm
75 kg = 71 cm
82.5 kg = 70 cm
90 kg = 74 cm
100 kg = 67 cm
110 kg = 65 cm
110+ kg = 67 cm

לא ברור איך הם קפצו בדיוק אבל 78 ס"מ זו תוצאה חזקה וגם אם הוא היה מתחיל ממצב נייח לחלוטין אבל עם שימוש בתנופה מהידיים הוא בטח היה עושה 65 סמ.

נערך לאחרונה:
לא נעים לומר, אבל כ. רונאלדו הוא שחקן כדורגל בינוני ביותר עם יכולת אתלטית נדירה. שיילך ללמוד בפקולטה הקטאלונית- שם אין הרבה אתלטים (מסי, צאבי ואינייסטה) , אבל יש שם חתיכת שחקנים יוצאי דופן.

• פותח/ת השרשור
היכולת האתלטית של כריסטיאנו רונאלדו רחוקה מלהיות נדירה(אולי בנוף הכדורגל היא נחשבת לנדירה) ועצם היותו שחקן כדורגל מהטובים בעולם עומדת בסתירה לכך שהוא שחקן בינוני לפי דבריך.

מסי יותר מעניןןןן
חחח מצחיק אתה.אין כרגע שחקן טוב יותר מרונאלדו
מה מעניין בגמד מכוער שיודע לשחק רק עם הקבוצה הטובה בעולם?

---------- התגובה התווספה ב 01:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:43 ----------

יש לו פשוט כוח מטורף מעניין איך הוא מתאמן וכמה זמן
בצורה מקצועית הוא מתאמן מגיל 11

נערך לאחרונה:
חחח מצחיק אתה.אין כרגע שחקן טוב יותר מרונאלדו
מה מעניין בגמד מכוער שיודע לשחק רק עם הקבוצה הטובה בעולם?

---------- התגובה התווספה ב 01:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:43 ----------

בצורה מקצועית הוא מתאמן מגיל 11
חחח....שכחתי מה5 גביעי עולם שרונאלדו הביא לפורטוגל. אופסס הוא לא הביא!!

כמי שעוקב אחר כדורגל שנים רבות לא ראיתי מרונאלדו משהו מיוחד שאין לשחקנים אחרים היום ( רוני סילבה ניימאר אגוארו רובן ריברי ניימאר רובן קאקה ובטח צאבי אינייסטה ומסי ואני אוהד ריאל )בטח בעבר ( רונאלדו הברזילאי זידאן פלאטיני רומאריו זיקו מראדונה או רונאלדיניו ואפילו שוקר ברגקאמפ ומיאטוביץ).
היום עולם התקשורת מנפח דברים למימדים לא הגיוניים ובתוספת לכך שהוא מוחצן עשיר חתיך מפורסם כדבריו, אז הנה לך גיבור ( למרות שבעיניי אינייסטה המופנם והצנום שחקן טוב פי כמה)*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית