נק' מוניטין:
0
- 6
- 0
היי רציתי לקבל קצת מידע על 2 התוספים האלו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שאני מחפש אחי
פשוט הבנתי שהפאק הוא מולטי ויטמין מצויין אז רציתי קצת מידע
ועל הפאמפ עניין אותי פשוט לשמוע במה מדובר
הוא מגניב,אני בעצמי משתמש בידיעה שאני קורבן של פרסומת. אם לא הייתי מקבל אותו חינם- לא הייתי קונה.
אני קונה של גספרי
לגבי הפאמם - יש פורמולות של נייטריק אוקסיד הרבה יותר מורגשות. אנימל זה גימיק שאני מכור אליו ,אבל מבחינת תועלת/מחיר- ממש לא נספר
תשמע, לא מקובל שכל פעם אתה בא לפה וכותב לנו שאתה מקבל הכל בחינם.
ועוד יש פה תימנים בקהל.
איך מתארגנים על חינם?
שותף שלי לאימונים תושב ארה''ב סיים את החוזה שלו בארץ ובהוקרה על כל מה שלמד בתקופה שהתאמנו ביחד הביא לי הספקה לשנה. פשוט,לא? 😉
למה אתה מוציא עשירית מהמשכורת שלך על הדברים האלה? כמה כבר עולה מולטי חלבון וקראטין? כל השאר זה בולשיט. עם הייתי מקבל חינם כמו אנטון גם אני הייתי משתמש אבל ללכת ולהוציא על זה כסף???? פחחחחח בחיים לאכן, ברור.
ואחרי שנגמרה השנה הזאת , במקרה משאית עם מלא תוספי תזונה התהפכה והחליטו למסור לך את כל הסחורה...
אני מוציא כמעט עשירית מהמשכורת שלי על השטויות האלה.
וואללה אנטון, אם לא היית היו צריכים ליצור אותך.
למה אתה מוציא עשירית מהמשכורת שלך על הדברים האלה? כמה כבר עולה מולטי חלבון וקראטין? כל השאר זה בולשיט. עם הייתי מקבל חינם כמו אנטון גם אני הייתי משתמש אבל ללכת ולהוציא על זה כסף???? פחחחחח בחיים לא
חלבון - אתה משלם יקר (נראה לי שעם ההנחה שיש פה לחברי הפורום אתה תשלם פחות. לא סגור על זה) בכל מקרה 300 זה יקרתשמע תשמע.
חלבון - 300 ש"ח.
מולטי - 250 ש"ח
1 אם. אר - 380 ש"ח (כבר אמרו לי שזה שחיטה בפעם הבאה דוד אנטון מארגן הנחה).
האמת שגם החשבתי את הסייקל שעלה לי איזה 1500 ש"ח.
חלבון - אתה משלם יקר (נראה לי שעם ההנחה שיש פה לחברי הפורום אתה תשלם פחות. לא סגור על זה) בכל מקרה 300 זה יקר
2. מולטי- שחיטה
3. פורמולות זה ביזבוז כסף ולא שווה.
:(, הם אומרים שאני מסריח מהחילבה של התימנים...זה בגלל שאין לך חברים. אם אנשים היו אוהבים אותך-היו עוזרים להתארגן כמו בן אדם. 😉 ^^^
:(, הם אומרים שאני מסריח מהחילבה של התימנים...
חלבון אני יכול להשיג ב250 של החבר שלך דר' סטאטוס, אבל הקצף שהוא עושה זה חצי שעה המתנה, כן,כן זה בגלל שאין לו סיליקון, אני יודע.
.
1.חלבון - בפורום עלה 280, כך שהנסיעה לראשון תקזז את זה.
2.מולטי - קניתי רק פעם אחת האמת בתחילת הסייקל (עוד נשאר לי) מסופר פארם של GNC, את הבא כמובן שאזמין.
3. לא יודע, הMR1 העיף אותי כמו טיל,לקחתי אותו ב6 בערב פעם ראשונה ביום חמישי,לא נרדמתי עד 6 בבוקר הייתי בהייפ.
אני אומר לך עדי זה שווה כל שקל (לדעתי) החרא הזה.
לקחתי את זה פעמיים ועוד נראה לי אני עוד אתחיל לקחת את זה לעבודה.
עזוב אחי. נסיתי את כל השטויות שמסתובבות שם. אחרי שבוע שבועיים כבר לא מרגישים כלום.
בסך הכל מפוצצים את זה בקפאין. NO וקראטין לא נותנים מרץ. זאת גניבה תאמין לי.
ו NO לכשעצמו זאת עבודה בעניים. אם היית מכיר את הכימיה של NO היית מבין שזה קישקוש. כל מה שרשום על האריזות של המוצרים האלה. אבל אם אתה אוהב לבזבז כסף אז סבבה. לפחות אתה מקבל אריזה יפה 😉
אתה שוכח שאתה גם נרקיסיסט.🥰אני גם סוציומט 👋
עזוב אחי. נסיתי את כל השטויות שמסתובבות שם. אחרי שבוע שבועיים כבר לא מרגישים כלום.
ו NO לכשעצמו זאת עבודה בעניים. אם היית מכיר את הכימיה של NO היית מבין שזה קישקוש. כל מה שרשום על האריזות של המוצרים האלה. אבל אם אתה אוהב לבזבז כסף אז סבבה. לפחות אתה מקבל אריזה יפה 😉
אוי אחי כמה שאתה טועה....מה שנותן לך את המרץ בפורמולות האלה זה הקפאין (בעיקר) הגוף מפתח עמידות לזה דיי מהר. זה שתגוון לבפורמולה אחרת לא ישנה כלום כי גם שם יש טונות קפאין. אז אתה לא עשית בזה כלום. וכן ניסיתי MR1 אין חדש תחת השמש.אחונה לא קניתי NO EXPLODE שמעתי שזה חרא.
קניתי 1MR - אני יודע שאחרי כמה זמן מתרגלים לאפקט ואז הוא יורד.
פשוט מגוונים שבוע שבועיים ג'ק , ושבוע שבועיים 1MR.
אהה והאריזה של 1MR די מכוערת ופשוטה.
יצא לך לנסות את 1MR?
---------- התגובה התווספה ב 14:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:17 ----------
אתה שוכח שאתה גם נרקיסיסט.🥰
אחונה לא קניתי NO EXPLODE שמעתי שזה חרא.
קניתי 1MR - אני יודע שאחרי כמה זמן מתרגלים לאפקט ואז הוא יורד.
פשוט מגוונים שבוע שבועיים ג'ק , ושבוע שבועיים 1MR.
אהה והאריזה של 1MR די מכוערת ופשוטה.
יצא לך לנסות את 1MR?
---------- התגובה התווספה ב 14:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:17 ----------
אתה שוכח שאתה גם נרקיסיסט.🥰
אשרי??? הוא עדיין מאמין 🤡🤡מה עם "אשרי המאמין?"