הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהוא יכול להסביר לי מהי תוכנית SS

markfire

משתמש מתחיל
90
3
נק' מוניטין:
72
90
3
קאנטרי קלאב
מישהוא יכול להסביר לי מהי תוכנית SS?

אני מעדיף הסבר עם קישורים למאמרים.
כי חיפשתי ולא מצאתי.

תודה מראש!

תוכנית SS , היא קיצור של Starting Strenght.
התוכנית מכוונת עצמה למתאמנים מתחילים (אני מניח שאתה יודע מה ההגדרה של מתחיל).

מטרת התוכנית: בניית מקס' כוח במינ' זמן.
כלומר, התוכנית מבוססת על עלייה קבועה במשקלים מאימון לאימון (תוך הקפדה על טכניקה),עד למיצוי התוכנית.
כך שבעצם, ניתן לצפות לשיפור ניכר בכוח ובמשקלי העבודה, כל זה כאמור תוך הקפדה על תזונה נכונה וראוייה לתוכנית מסה וכמו גם שינה מספקת שבעצם מייצרים התאוששות מקס' מאימון לאימון.

לקריאה נוספת:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-%d7%a9%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%aa%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%95%d7%aa/

אם אתה באמת רוצה ללמוד לעומק, קנה את הספר.

מומלץ בחום למתחילים. בלי כח אין לך מה לחפש לא בעולם של כח ולא בעולם של פיתוח גוף.

אני לא קראתי תספרים קראתי את המאמר בפורטל של הפורום השני והגעתי לתוצאות מרשימות

נו באמת, אם יש ספר שלם (או יותר נכון ספרים) על התוכנית אפשר להסיק שיש הרבה יותר מה לכתוב שם חוץ מ5 התרגילים.

ספר זה ספר ומאמר זה מאמר אין מה להשוות ביניהם.

נו באמת, אם יש ספר שלם (או יותר נכון ספרים) על התוכנית אפשר להסיק שיש הרבה יותר מה לכתוב שם חוץ מ5 התרגילים.

ספר זה ספר ומאמר זה מאמר אין מה להשוות ביניהם.
לא אמרתי לא לקרוא תספר אבל בסה"כ זה תוכנית אימונים (עד כמה שהיא מעולה וכנל התוכניות המשך כמו טקסס)ואם אתה בנאדם שיש לו טיפה נסיון בחדר כושר ויודע מה הוא עושה ומצלם סרטוני טכניקה ומעלה לביקורת אתה תסתדר הספרים זה יותר מעמיק לתוך כל התרגילים

ואיך אתם בדיוק חושבים שאותם אנשים נותנים לכם ביקורת כשאתם מעלים סרטוני טכניקה?
על סמך מה?

לא אמרתי לא לקרוא תספר אבל בסה"כ זה תוכנית אימונים (עד כמה שהיא מעולה וכנל התוכניות המשך כמו טקסס)ואם אתה בנאדם שיש לו טיפה נסיון בחדר כושר ויודע מה הוא עושה ומצלם סרטוני טכניקה ומעלה לביקורת אתה תסתדר הספרים זה יותר מעמיק לתוך כל התרגילים

אני באמת מקווה שזו לא האג'נדה שלך בעוד תחומים בחיים שאתה מתעניין בהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית