הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פורמולה לפני אימון, חובה לראות איזה סוס המתאמן בסוף הסרט

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
מזכיר לי את כל הביקורות על כל הפורמולות האלה ב- BB
כל מני ביקורות כמו "היה לי את האימון הכי טוב!!! קיבלתי פאמפ מטורף!!!!" ואתה מסתכל ואתה רואה שפאקינג שחיף ששוקל 50 קילו כתב את זה. איזה פאמפ הוא כבר יכול לקבל?

אם יש התעסקות בקקי זה באמת שיא הקקה.

אני לא מבין למה אתם כולכך נגד אף אחד לא אמר שאתה ניהיה סוס עם זה..אבל כן האימון נראה אחרת עם הפורמולות והדבר היחיד שאפשר להוסיף לזה זה קצת קריאטין

אני לא מבין למה אתם כולכך נגד אף אחד לא אמר שאתה ניהיה סוס עם זה..אבל כן האימון נראה אחרת עם הפורמולות והדבר היחיד שאפשר להוסיף לזה זה קצת קריאטין
מה ההיגיון לשלב את הפורמולות יחד? הוא עושה שיקוי?
חוץ מזה עם כל הכבוד לג'ק, זה חרא של דבר. בזבוז של כסף. היה עדיף להוריד את הכסף באסלה.

אין על 400 מ"ג קפאין 4EVERFIT על בטן ריקה יחד עם קפה 😵‍💫🥊

חוץ מזה עם כל הכבוד לג'ק, זה חרא של דבר. בזבוז של כסף. היה עדיף להוריד את הכסף באסלה.

לא אמרתי לשבל תגק ותסופר פאמפ ביחד התכוונתי לשלב עם אחת הפורמלות עם קיראטין טהור..אני לא יודע מה איתך אבל האימונים עם קפאין והאימונים עם הגק לא מרגישים אותו דבר

• פותח/ת השרשור

אין מה להשוות בכלל רק קפאין או ג'ק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית