מה דעתכם על כרטיס אדי ומי חתום פה על אחד?

לא חותם על אדי כי מבחינתי זה לא אומר כלום, סתם עוד כרטיס בארנק...
כן מוכן לתרום את כל האברים שלי לכל אדם באשר הוא....
לדעתי יש משהו פסול בלהגיד שאני תורם אברים לכל היהודים או לאנשים מסוג מסויים וכדומה.
בלי שום קשר עצוב שאפשר לקנות כל דבר בכסף- "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן."
במדינה יש את כלל הזהב והוא שבעל הזהב קובע את הכלל, לכל המשתמע מכך.

מוזר שהאלמנט האנושי המוגבר הזה נעלם לך יופי כשאתה יוצר העדפות לתרומה. אתה באמת לא מבין איך זה נוגד את הערך הבסיסי ביותר של חברה מערבית מודרנית?

איך בדיוק הוא נעלם?

אני אומר, אחרי הכל, לקדם ברשימה באופן יחסי את מי ש-
1. גורם לכך שבכלל מלכתחילה יש לנו אפשרות לעשות רשימה - כי יש מי שמוכן לתרום.
2. את מי שלא בחר בדרך חיים הרסנית שהובילה אותו לצורך בהשתלה ושסיכוי גבוה שתגרום לו לדפוק מהר מאוד את האיבר המושתל.
3. את מי שלא ביצע עבירות קשות כנגד החברה בה הוא חי.

איפה הפשע הגדול?
שוב, מה האלטרנטיבה שלכם?
לא לדרג את זה ככה?

אנסים מעשנים יקבלו ריאות לפני אדם שומר חוק (בגדול), ללא הרגלים מזיקים ביותר, שיש לו כרטיס אדי ?

לדעתי גם אסור לטפל באנשים שחיו בדרך הרסנית, השמינו כמו מטורפים ועכשיו אני משלם להם על הסטטינים. תנו להם למות!

אתה סתם לוקח את זה לקיצוניות.
יש "לטפל" בעזרת משאבים שניתן לחדש בקלות יחסית ושמערכת הבריאות שלנו יודעת לספוג,
ויש "לטפל" בתרומת איברים, שאין אפשרות למצוא כרגע שום פיתרון אחר לכך, לא משנה לאן נמתח את המעטפת.

אתה סתם לוקח את זה לקיצוניות.
יש "לטפל" בעזרת משאבים שניתן לחדש בקלות יחסית ושמערכת הבריאות שלנו יודעת לספוג,
ויש "לטפל" בתרומת איברים, שאין אפשרות למצוא כרגע שום פיתרון אחר לכך, לא משנה לאן נמתח את המעטפת.

מה זה לחדש את המשאבים? אתה לוקח כסף של אחרים. אתה חושב שכסף זה משאב אינסופי?

איך בדיוק הוא נעלם?

אני אומר, אחרי הכל, לקדם ברשימה באופן יחסי את מי ש-
1. גורם לכך שבכלל מלכתחילה יש לנו אפשרות לעשות רשימה - כי יש מי שמוכן לתרום.
2. את מי שלא בחר בדרך חיים הרסנית שהובילה אותו לצורך בהשתלה ושסיכוי גבוה שתגרום לו לדפוק מהר מאוד את האיבר המושתל.
3. את מי שלא ביצע עבירות קשות כנגד החברה בה הוא חי.

איפה הפשע הגדול?
שוב, מה האלטרנטיבה שלכם?
לא לדרג את זה ככה?

אנסים מעשנים יקבלו ריאות לפני אדם שומר חוק (בגדול), ללא הרגלים מזיקים ביותר, שיש לו כרטיס אדי ?

אני אסביר לך: כי כל אזרח במדינה המערבית, גם אנס וגם מעשן וגם בועל קטינות, מוותר מראש על יכולות בסיסיות שלו (כמו לנצל את כוחו ולהרוג אותך) בשביל לקבל שירותים מהמדינה (בעיקר דאגה לבטחונו והמשך קיום חייו). לכן קיים איזה דבר פעוט שנקרא "שבועת היפוקרטס" שקובע חד משמעית כי "ועזרתם לאדם החולה באשר הוא חולה, אם זר אם נכרי, אם אזרח נקלה ואם נכבד" (אזרח נקלה = אנס מעשן). המדרוג שאתה מציע לא רק שפוגע ביסוד של החברה המערבית, הוא גם מפלה, מקומם ובעיקר יוצר תחושה שאתה לא ממש מבין מה המשמעות של אלטרואיזם. אז או שזונחים את הקטע האלטרואיסטי של התרומה, או שהולכים לפי מה שקולדפייר כתב ומבינים שזה הכל שיקול של רכוש וכסף.

חתום בגאווה,אני גם מכיר באופן אישי את מנכ"ל הארגון ובאמת מאמין במטרות שלו,מי שלא חותם עליו מכל טעם הוא סתם אגואיסט אפילו במותו

מה רע כבר יכול להיות בלתת לנזקקים. את מה שאתה כבר לא צריך?

טוב חברים, חבל על הזמן שלנו.
לא תשכנעו אותי ואני כנראה גם לא אשכנע אתכם.
לדעתי אתם צריכים לעשות סיבוב או שתיים במחלקות הללו, אני לצערי הסתובבתי שם קצת וזה הספיק לי.

צאו לשטח, תרגישו כמה הבעיה הזאת חמורה וכמה צריך להתעסק כרגע בעיקר - שהוא לגייס כמה שיותר אנשים למטרה החשובה הזאת.

ותהיו לי בריאים....
לילה טוב
ים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית