הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם הטכניקה שלי בסדר?

• פותח/ת השרשור maxp
  • פורסם בתאריך

maxp

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
התחלתי חודש שעבר SS ואני לא לגמרי בטוח לגבי הטכניקה שלי אז צירפתי 2 סרטונים שלי עושה סקוואט ודדליפט.
האם הטכניקה שלי בסדר?

תודה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חשוב לציין כמה משקל יש בשני הסירטונים...
בקשר לסווקאט אין מספיק עומק אתה לא מתיישב אחורה ותוציא ברכיים לצדיים נראה שאתה מפחד להוציא ברכיים..אתה עושה קצת מתיחות לפני האימון?
בדדליפט נראה דיי בסדר רק נראה שהמוט לא מעל הכף רגל

1. נראה שאתה עושה סקווט HIGH BAR, אבל את הידיים אתה מחזיק רחב מדי כמו ב LB. ב HB אתה צריך להצמיד(לכווץ) את השכמות ולדחוף את המרפקים מתחת למוט. כך גם הגב יהיה זקוף יותר.
2. בדדליפט המוט שלך רחוק מדי מהרגליים! אתה חייב להחליק את המוט צמוד. אתה צריך ללמוד טוב ולשפר את הכניסה למצב ההתחלתי.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות.
בקשר לסקווט , יש הבדל בין HB לLB מבחינת שרירים או שזאת רק אחיזה שונה?

בסקווט בחזרה הראשונה והאחרונה המשקל קצת ברח לך קדימה. הנעליים שטוחות ו/או קשיחות? אם כן, אז זה נראה טוב סה"כ, אם לא אז תעבר לנעליים כאלו, יהיה קל יותר להשאיר את המשקל איפה שהוא צריך להיות.

בדדליפט המוט בורח קדימה, אבל נראה לי שזה עקב המשקל שהוא עוד לא מאתגר אותך מספיק. כשהמוט יהיה כבד, אז הוא יהיה איפה שהוא צריך להיות.

נראה טוב בעיני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית