הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה בלי עלייה בנוזלים

• פותח/ת השרשור MCV
  • פורסם בתאריך

MCV

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
41
142
0
יום אחרי ההעמסה אני בקושי עולה בנוזלים, שלא לדבר על המשקל בקושי חצי קילו עולה (וזה עוד אחרי יומיים של העמסה). דווקא יום אחרי ההעמסה אני נראה הרבה יותר טוב מאשר נפוח.
האם זה הגיוני? אני שומע פה מכולם אחרי יום העמסה יכולים לעלות במספר ק"ג ונראים נפוחים.
דרך אגב, אני בחיטוב דל פחממה, מתחת ל30 גרם וכל יום שישי שבת העמסה שכוללת כ500 גרם פחממה, 800-1000 מעל הנייטרלי.

אתה מקפיד לשתות הרבה מים בהעמסה? אתה מצליח "לסחוב" עם ההעמסות הנוכחיות בשבוע הדל? אם כן אז תמשיך.

יום אחרי ההעמסה אני בקושי עולה בנוזלים, שלא לדבר על המשקל בקושי חצי קילו עולה (וזה עוד אחרי יומיים של העמסה). דווקא יום אחרי ההעמסה אני נראה הרבה יותר טוב מאשר נפוח.
האם זה הגיוני? אני שומע פה מכולם אחרי יום העמסה יכולים לעלות במספר ק"ג ונראים נפוחים.
דרך אגב, אני בחיטוב דל פחממה, מתחת ל30 גרם וכל יום שישי שבת העמסה שכוללת כ500 גרם פחממה, 800-1000 מעל הנייטרלי.
ברור שזה הגיוני ככה זה אמור להיות. אתה לא אמור להיות כמו בלון אתה אמור להראות יותר מלא ויותר טוב. אתה עושה דברים נכון כנראה

• פותח/ת השרשור
ברור שזה הגיוני ככה זה אמור להיות. אתה לא אמור להיות כמו בלון אתה אמור להראות יותר מלא ויותר טוב. אתה עושה דברים נכון כנראה
גם העלייה של חצי קילו אחרי יומיים העמסה הגיוני?
תפריט העמסה:
600 גרם פסטה
200 גרם לחם
100 גרם קורנפלקס
200 גרם חזה
סקופ חלבון
חלבון: 150-140
שומן:30-40
פחמימה: 500~
זו העמסה של יום שבת, יום שישי טיפה שונה.
דרך אגב הפסטה, לחם וקורנפלקס הם ללא גלוטן (חולה צליאק) אבל הערכים נורא דומים לרגיל.

כן נשמע הגיוני. נראית העמסה טובה לא מוגזמת ונקייה. הרבה אנשים מנצלים את ימי העמסה לאכול הרבה ג'אנק והרבה יותר ממה שהם צריכים. אחר כך הם לא מבינים למה הם נראים ומרגישים מנופחים ומראה חרה.

אם עשית כמו שצריך זה בעיקר עניין של גנטיקה, בעוד שאי אפשר להתחמק מעלייה בנוזלים עקב הפחמימות, בתזמון נכון והעמסה "נקייה" מאגרי הגליקוגן שלך מתודלקים ואתה מקבל מראה יותר מלא. באשר לנפוח, זה אם כבר יהיה ממש אחרי ארוחה גדולה עתירת פחמימות.

אם עשית כמו שצריך זה בעיקר עניין של גנטיקה, בעוד שאי אפשר להתחמק מעלייה בנוזלים עקב הפחמימות, בתזמון נכון והעמסה "נקייה" מאגרי הגליקוגן שלך מתודלקים ואתה מקבל מראה יותר מלא. באשר לנפוח, זה אם כבר יהיה ממש אחרי ארוחה גדולה עתירת פחמימות.
מה הקשר לגנטיקה?

המראה היבש תלוי בכמה התחלת את ההעמסה באמת מרוקן מגליקוגן
והכי חשוב כמה נוזלים שתית בהעמסה עצמה, כיוון שהפחמימה סופחת נוזלים אם אתה שותה מעט אתה תראה יבש יותר (הגוף יספח נוזלים ממה שיש לו)

בנוסף אתה יכול לחלק את הארוחות של ההעמסה למספר ארוחות במרווחים שווים +- אם אתה רוצה לראות תוצאה יותר יפה

אני ממליץ על ביגלה מופחת שומן להעמסה במקום הקורנפלקס (שהוא מלא סוכר)

והכי חשוב כמה נוזלים שתית בהעמסה עצמה, כיוון שהפחמימה סופחת נוזלים אם אתה שותה מעט אתה תראה יבש יותר (הגוף יספח נוזלים ממה שיש לו)

בנוסף אתה יכול לחלק את הארוחות של ההעמסה למספר ארוחות במרווחים שווים +- אם אתה רוצה לראות תוצאה יותר יפה

אני מסכים איתך אבל הכמות שהוא אוכל 100ג היא זניחה לחלוטין.

• פותח/ת השרשור

לא יודע אם שמת לב מה רשמתי, אם לא אני אני אציין עוד פעם.
אני חולה צליאק ככה שאין הרבה אפשרויות להעמסה, אז אם אני לא רוצה לאכול קרוב לקילו פסטה אני אוכל טיפה קורנפלקס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית