הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגב תחתון בלג פרס

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
ש לי במכון לג פרס 45מעלות
אימון אחרון עשיתי משקל חדש, 220 ל5 חזרות
כנראה שלא ישבתי טוב ושהרמתי את המשקל הרגשתי ממש שהגב התחתון שלי נמחץ אל הספה, ואחרי זה היו כאבים חזקים באזור עמוד השדרה בגב התחתון, והכאבים כמעט זהים עד היום (שלושה ימים עברו) הכאבים הם בעמוד השדרה
יכול להיות שסוג של פיעה כזאת גרמה לי נזק רציני? או בד"כ אלה דברים שעוברים עם הזמן.
מה זה יכול להיות?, משהו רציני?
*הכאבים עכשיו הם בעיקר בכפיפה לאחורה וקדימה ובזמן ישיבה מרובה, שאני עומד וכאלה אין כאבים

וכן, קבעתי תור לאורתופד אבל תמיד התורות דורשים הרבסה המתנה והתור שלי בעוד יותר משבוע ואני אשמח לדעת בינתיים חוות דעת, תודה.

כנראה מתיחה. פציעות כאלה נרגרמות בדרך כלל בשימוש משקל גבוהה מדי. מוזר שזה קרה לך בלג פרס אתה דיי מקובע בתנועה במכונה הזאת. מנוחה חימום ועיסוי של המקום יכולים לעזור ולזרז את ההחלמה.

בדומה לסקווט, תנסה לקחת שלוק גדול של אוויר לפני החזרה ולהחזיק אותו בבטן בזמן החזרה, זה עשוי לעזור לייצב את האיזור ולמנוע פציעה

• פותח/ת השרשור
כנראה מתיחה. פציעות כאלה נרגרמות בדרך כלל בשימוש משקל גבוהה מדי. מוזר שזה קרה לך בלג פרס אתה דיי מקובע בתנועה במכונה הזאת. מנוחה חימום ועיסוי של המקום יכולים לעזור ולזרז את ההחלמה.

זה קורה י בעיקר בעמוד השדרה וכואב שאני לוחץ על החוליות, עדיין יכול להיות מתיחה?
וכן מקובעי בלג פרס אבל כנראה לא התמקמתי טוב שהיה לי חלל בין הגב התחתון למשענת ולכן נמחצתי חצת לספה
בכל אופן רצוי להמשיך להתאמן עם הכאב? לפחות להמשיך בנץ' פרס? ומה עם ריצות?

מוזר שזה קרה בלג פרס?!
לג פרס הוא הרסני לגב התחתון.
למה אתה עושה לג פרס עם כזה משקל?
זה לא נכון. אני עושה לג פרס באופן קבוע. בגלל שאני לא יכול לעשות סקוואט עקב בעיות בגב תחתון
זה קורה י בעיקר בעמוד השדרה וכואב שאני לוחץ על החוליות, עדיין יכול להיות מתיחה?
וכן מקובעי בלג פרס אבל כנראה לא התמקמתי טוב שהיה לי חלל בין הגב התחתון למשענת ולכן נמחצתי חצת לספה
בכל אופן רצוי להמשיך להתאמן עם הכאב? לפחות להמשיך בנץ' פרס? ומה עם ריצות?
אני לא הייתי ממשיך להתאמן עם הכאב אתה רק יכול להחמיר את הפציעה. תחלים ואז תחזור יש לך את כל החיים להתאמן.

זה שיש לך בעיות שמונעות ביצוע סקוואט ולא לג פרס לא מונע מהלג פרס להיות חרא תרגיל לרוב הגבים התחתונים (יש כמה וכמה וכמה סוגי פציעות בגב התחתון).

הלג פרס מעמיס את הגב בצורה לא טבעית ונוטה למשוך חזק לPPT שקשה להתנגד לו.

כל תרגיל הוא חרה עם אתה מבצע אותו לא נכון או מעמיס יותר מדי משקל. שזה מה שקרה פה אני מניח.

נכון.
אבל הלג פרס במכונה הוא תרגיל שהקשר ביו ובין המציאות לא כל כך הדוק,
מרגע שעוברים משקל מסויים מדובר על אחת המכונות הפוצעות ביותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית