הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלוקת אימונים

vava_g

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
352
47
0
טוב אז אני אספר מה המצב שלי שתוכלו לייעץ לי בהתאם..
אני התגייסתי לקרבי במרץ 11 והתגייסתי כבר עם שברי מאמץ וזה החמיר רק בטירונות וסיימתי טירונות עם שבר מאמץ דרגה 3 בשוקה רגל ימין ודרגה 3 בירך שמאל וגם עוד שבר דרגה קלה בכף הרגל( בקיצור נשברתי חח) ואז הורידו אותי לתפקיד תומך לחימה שאני עושה שבוע שבוע
בשבוע בבסיס יש לי חדר כושר מעולה( צנחנים) אז הייתי עושה עד עכשיו FBW בסיסית ובבית אימוני פקלים+ אימוני שחייה בשביל הרגליים.
השאלה שלי זה איזו חלוקה אפשר לעשות בהתאם למצב שלי..רגליים כרגע לא מאמן אני צריך החלמה מלאה.
*יש לציין שאני לא בדיוק מתחיל יש לי טיפה נסיון עשיתי SS בעברו וכל מיני פיצולים למינהם..וכמו כן אין לי בדיוק הגבלה של ימים בשבוע בבסיס אז אפשר בכיף 4+( אם צריך..)
תודה מראש..סליחה על המגה חפירה

• פותח/ת השרשור
לא החלמה מלאה לפחות, הירך עושה לי עדיין קצת בעיות..שברי מאמץ חמורים יש זמני החלמה של גם עד חצי שנה

לא החלמה מלאה לפחות, הירך עושה לי עדיין קצת בעיות..שברי מאמץ חמורים יש זמני החלמה של גם עד חצי שנה
דרגה 3 זה לא צחוק...
מציע לך לנסות להתרכז בתרגילים מורכבים שלא מערבים כ"כ את הרגליים (בנצ' פרס,מיליטרי) ולנסות להפעיל את הרגליים ע"י מכונות כדי שלא יהיה פיגור גדול..עד שתחלים לחלוטין..
תגיד ללוחמים יש זמן אצלכם להתאמן בחד"כ?

אני מאמין שרק אחרי אימון מתקדם וטירונות יש להם זמן..

• פותח/ת השרשור
אז רציתי לשאול איזו חלוקה לעשות? לעשות אולי חלוקת AB בלי רגליים או להמשיך עם הFBW? פשוט כי יש לי המון ימים ריקים בבסיס שאפשר להתאמן בכיף
ולזה ששאל על הלוחמים להתאמן..תזכור שאני בבאח צנחנים כל הלוחמים עוזבים את הבאח אחרי ההכשרה, מי שמתאמן בדרך כלל זה המפקדה והסגלים של הפלוגות

כמה זמן זה אחרי הגיוס?

אני יודע שבגדודים טירונות זה 4 חודשים ועוד אימון מתקדם גם משהו כמו 4(או שאני טועה)..בטח הם עוברים אבל עוד הכשרות כי זאת סיירת..
יש לי חבר שהוא בשלישות בדובדבן והוא אמר שהוא רואה את אלו שכבר לקראת סוף שניה או תחילת שלישית באים עם נרגילה לבסיס ומשחקים בסוני ויוצאים למבצעים (היחידה עושה המון מבצעים)

בסוף טירונות הייתי עם שבר מאמץ דרגה 4 בטיביה ימין ודרגה 3 בטיביה שמאל.

אני הייתי ממליץ לחכות להחלמה מלאה, אבל זה תלוי מאוד מה הייעד שלך, אני בסופו של דבר חזרתי להיות לוחם.

• פותח/ת השרשור
בסוף טירונות הייתי עם שבר מאמץ דרגה 4 בטיביה ימין ודרגה 3 בטיביה שמאל.

אני הייתי ממליץ לחכות להחלמה מלאה, אבל זה תלוי מאוד מה הייעד שלך, אני בסופו של דבר חזרתי להיות לוחם.

ירד לי הפרופיל כרגע להיות לוחם לא אופציה..
מה שאתם אומרים פשוט להמשיך להתאמן בFBW ובהחלמה מלאה לעבור לתוכנית שבאמת אפשר להכניס רגליים ותרגילים כמו סקוואט ודדליפט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית