הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחירי הטבק עלו בכ480%!

מעשנים מקבלים פעמיים בתחת. אחד על כך שהחליטו להיות כאלה וההשלכות לכך. ופעם שנייה על כך שהם אזרחים סוג ז' וקורבן מוצדק לקחת ממנו יותר כסף למען "מטרות נעלות" יותר.

ומה זה טבק למקטרות? למישהו ברור אם העלייה חלה על טבק גלגול?

כתוב במפורש טבק למקטרות ולנרגילות, אבל אח"כ כתוב שעשו השוואה מבחינת המס בין כל סוגי הטבק (לא בדיוק הבנתי איך זה מתיישב עם המס הנמוך יותר על הסיגרים), אז אני מניח שגם על גלגול.

כה שמעתי על זה בגלל זה קנינו לפני יומיים (לפני שהתיקרו המכירים) 3 טעמים שונים (תפוח, מנגו ואבטיח) כל אחד קילו בשביל שלא יחסר לזמן הקרוב

לפעמים זה מצחיק עד כאב (או להפך) הטוקבקים בYNET.
השנאה לביבי נהייתה כבר פולחן

"לכל הערסים שמעשנים נרגילות - תמשיכו להצביע ליכוד"
🤡

לפעמים זה מצחיק עד כאב (או להפך) הטוקבקים בYNET.
השנאה לביבי נהייתה כבר פולחן

"לכל הערסים שמעשנים נרגילות - תמשיכו להצביע ליכוד"
🤡

אבל למה להכליל לא צריך להיות ערס בשביל לעשן נרגילה או כל דבר אחר רוב החברים שלי לא ערסים והם מעשנים נו אז מה ומה הקטע עם תמשיכו להצביע ליכוד

די זה משגע לי תשכל אבל למה לעשות דבר כזה למה להרוס לילדים את הערב בזה שעכשיו במקום לקנות 100 גרם (4-5 ראשים) ב9 שקל עכשיו זה יעלה לנו המון עוד לא יודע בדיוק כמה אבל זה משגע לי תשכל המחשבה על זה למה לעשות כזה דבר ביבי הבן זונה צריך לירות בו על זה

אהבתי את הטוקבק :

אין הוכחה יותר טובה מזו שהשלטון מסואב:

מטילים מס על הכול חוץ מעל סיגרים כי מי שמעשן סיגרים הם האוליגרכים, הטייקונים ובעלי ההון ובהם הממשלה לא רוצה לפגוע.

לא כול כך מזיז לי כי אני לא מעשן, ותאמת שזה אפילו עושה לי שמחה קטנה בלב..

אין הוכחה יותר טובה מזו שהשלטון מסואב:

מטילים מס על הכול חוץ מעל סיגרים כי מי שמעשן סיגרים הם האוליגרכים, הטייקונים ובעלי ההון ובהם הממשלה לא רוצה לפגוע.
זה מה שהתקשורת מנסה (ומצליחה) לגרום לך לחשוב, הרי גם הסיגריות לא ספגו עלייה במס.

מזל שאבא שלי נוסע כל חודש לחו"ל
וקניתי אספקה של טבק לגלגול לאיזה שנה וחצי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית