הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על אבקת חלבון

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
תגידו,איזו אבקת חלבון עדיפה?
האיזלוייט של SAN או הISO100 של דימטייז
נראה כאילו שניהן מאוד מאוד איכותיות וההבל העיקרי הוא בגרם חלבון למנה(וגלוטמין וBCAA די זהים,עם העדפה בגלוטמין לISO)

• פותח/ת השרשור
אוקיי,אז מה אתה ממליץ בתקציב הזה?
כרגע אני משתמש באיזי גיינר 30 של פרו באדי..

• פותח/ת השרשור
וכל הדברים שמסביב?
אני מדבר על כמה חלבון יש באבקה/סטנדרטים שבהם היא נעשתה/תוספים של חומצות אמינו ואנזימים למיניהם

אגב,מה אתה אומר על isopreme של אולטימט נוטרישן?

נערך לאחרונה:
ISO 100 - האבקה הכי טעימה ומתערבבת שנתקלתי בה עד היום.
גם הערכים שלה מצויינים והיא של חברה טובה ומוכרת.
ממליץ בחום.

למרות שרוב הסיכויים שתוכל להסתפק באבקה שעולה פחות (אני הזמנתי את הISO 100 מחו"ל, עלה קצת פחות מ300 שקל ל2.3 ק"ג כולל משלוח - וזה הגיע ישר הביתה בלי שום צורך לשלם מכס\מע"מ\הנפצה אחרת).

• פותח/ת השרשור
אם אני מביא אבקה מחו"ל(לא בעייתי בשבילי)אני לא אחוייב במכס/מע"מ??אם כן אז נהדר!
עקרונית,אני בהחלט הייתי מעדיף תזונה טובה מאשר אבקה יקרה..אבל לצערי בצבא האוכל הוא לא משהו ואני מגרד את הערכים שאני צריך להגיע אליהם ביום(וזה כשאני עוד מתייחס בעיקר לחלבון),בגלל זה אני הייתי רוצה אבקה איכותית עם 30 גרם חלבון למנה..

אם אני מביא אבקה מחו"ל(לא בעייתי בשבילי)אני לא אחוייב במכס/מע"מ??אם כן אז נהדר!
עקרונית,אני בהחלט הייתי מעדיף תזונה טובה מאשר אבקה יקרה..אבל לצערי בצבא האוכל הוא לא משהו ואני מגרד את הערכים שאני צריך להגיע אליהם ביום(וזה כשאני עוד מתייחס בעיקר לחלבון),בגלל זה אני הייתי רוצה אבקה איכותית עם 30 גרם חלבון למנה..
שמע אני לא רוצה או יכול להבטיח כלום, אבל ההזמנה שלי עלתה 80$ והמחיר שהם רשמו על החבילה היה רק של האבקה ללא המשלוח (נראה לי זה היה 58$) וזה פשוט הגיע בלי צורך לשלם כלום (בפנים האמת שהייתה אפילו את הקבלה על כל ה80$).
המשלוח היה דרך DHL והאמת עכשיו כשאני נזכר זה דווקא לא הגיע הביתה כמו שזה אמור להגיע עם DHL אלא מסיבה כלשהי הגיע לדואר אבל זה ממש בקטנה, פשוט לקחתי משם עם חיוך גדול שלא חוייבתי בשום עמלה כלשהי.

לגביי הטעמים של האבקה - טעמתי גם בננה וגם פינה קולדה, שניהם טעימים מאוד, ממש מעדן.
קצת יותר אהבתי את הבננה, זה באמת אחד הדברים היותר טעימים שיש. פשוט תענוג. והערבוב - אני שם בערך 100 מ"ל מים (למרות שרשום 200, אני פשוט ממש אוהב את זה מרוכז כי זה ממש טעים) למנה וזה מתערבב לגמרי תוך שנייה, אני אפילו בלי שייקר - בבקבוק רגיל שיש לו פיה גדולה.

• פותח/ת השרשור
סבבה חבר'ה תודה!
אגב,יש לי שאלה,נניח אחריי אימון אני שותה אבקת חלבון רגילה(הידרולייזד/נערף)..אני יכול לשתות לפניי השינה(איזה חצי שעה אחריי ששתיתי את האבקת חלבון)לשתות אבקת קזאין?

סבבה חבר'ה תודה!
אגב,יש לי שאלה,נניח אחריי אימון אני שותה אבקת חלבון רגילה(הידרולייזד/נערף)..אני יכול לשתות לפניי השינה(איזה חצי שעה אחריי ששתיתי את האבקת חלבון)לשתות אבקת קזאין?
זה תלוי כמובן בתפריט שלך ובערכים הסופיים באותו יום. תוך התחשבות במשפט הקודם, התשובה היא כן.

• פותח/ת השרשור
כן הערכים שלי והתפריט..כמו שאמרתי...נעים בין גרוע לעל הפרצוף אז בהחלט אעזר בקזאין!
תודה רבה על העזרה

ועוד שאלה אחת,לגביי JACK3D-
זה באמת עובד?כאילו..אני די נסחט כל יום,בקושי יש לי כוח להרים את עצמי לרוץ בחלק מהימים,שלא לדבר על להרים משקולות(שלזה אני ניגש עייף 90% מהמקרים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית