הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

life and fitness חדרה

• פותח/ת השרשור barw
  • פורסם בתאריך

barw

משתמש פעיל
754
5
נק' מוניטין:
77
754
5
אני רוצה להירשם אליו לקראת ינואר, שמעתי שהוא אחלה חד"כ ויש בו ציוד טוב וגם אני מקבל מנוי מוזל לשם
אבל אמרו לי שסגרו אותו זמנית או משהו עכשיו, זה נכון?, אם כן מתי הוא יפתח?

גם אני שמעתי שיסגרו אותו ובזמן שהוא יהיה סגור יעבירו חלק מהמתאמנים שם לפורמה (איפה שאני מתאמן)
אבל לפי דעתי מראש אל תרשם לליפ אנד פיטנס הייתי בו חודשיים ולא כל כך אהבתי מאוד צפוף שם בחלק של המשקולות ובימי שישי ושבת שהקניון סגור אתה צריך לרדת לחנייה ואלוהים יודע איך בחושך מוחלט למצוא את הכניסה למכון

• פותח/ת השרשור
ואיך פורמה?
כמה המנוי עולה שם?
יש שם כלוב ? עד איזה משקולות יד יש שם?
צפוף שם?

פורמה מכון מצויין
1)אני עשיתי מנוי לשנה עולה לי 190 ש"ח בחודש
2)כן ובינתיים אני היחיד שמשתמש בו עם תבוא אז כנראה שגם אתה תשתמש בו
3)משקולות יד יש עד 45 קילו ביד
4)צפוף בין 7:30-9:30 חוץ מזה הייתי אומר שאפילו פנוי חוץ מהאירובי שבו תמיד יש הרבה אנשים אבל עם אתה מתמקד בתרגילי הבסיס בנץ דדליפט וסקוואט לא יהיה לך בעייה אף פעם ובכללי המקום מאוד מרווח וגדול

• פותח/ת השרשור
אתה יודע אם יש שם אפשרות לעשות כרטיסיה כזאת של כניסות?, לשלם לפי כניסה ולא חודשי
וסתם מעניין אותי, כמה מוטות אולימפיים יש שם, וכמה כלובים/ראק, ספות לחיצת חזה (גם שיפוע)
אני כנארה ירשם לשם חודש הבא, אני מקווה שלא תתפוס לי את הכלוב 🙄

1)לא שידוע לי על כרטיסיה כזאת אבל אתה מוזמן לגשת לשם ולשאול
2)יש שם 5 מוטות אולימפיים ויש גם כל מיני סוגים של מוטות W ומוט H ומלא שתויות
3)יש ראק אחד, שתי ספות של בנץ רגיל, ספה אחת של בנץ בשיפוע עליון וספה אחת של בנץ בשיפוע תחתון
4)בכיף דבר איתי אולי נעשה אימון ביחד בהזדמנות
דעה אישית - תגיד להם מה המצב שלך ושאתה מחפש חדר כושר ואתה רוצה שבוע ניסיון או משהו כזה

• פותח/ת השרשור
רק ההגעה לשם בעייתית קצת
אני מגיע מכיוון גבעת אולגה (מהשכונה החדשה שלידה בעיקרון) ואין אוטובוס ישיר לשם אני צריך לקחת 2 קווים וזה מסובך מידי את האמת, אתה יודע איזה קווים מגיעים לשם? אולי יש קו שעוצר קרוב, מקסימום אני אלך כמה דקות

סגרו את המכון.

אני עברתי לפורמה ואני יכול להגיד לך שהפורמה עם כל המחיר זה חתיכת חרא של מכון.
קודם כל אין מוט אולימפי אחד במכון. כולם קצרים.
דבר שני לגבי הכלוב לא בטוח שאפשר לשבור בו מקביל.. צריך לבדוק את זה.
דבר רביעי העומס אדיר. יש ימים שפשוט אי אפשר להתאמן.

זה ממש חרא של מכון אבל אין מכון אחר בסביבה.. אז אין ברירה..

סגרו את המכון.

אני עברתי לפורמה ואני יכול להגיד לך שהפורמה עם כל המחיר זה חתיכת חרא של מכון.
קודם כל אין מוט אולימפי אחד במכון. כולם קצרים.
דבר שני לגבי הכלוב לא בטוח שאפשר לשבור בו מקביל.. צריך לבדוק את זה.
דבר רביעי העומס אדיר. יש ימים שפשוט אי אפשר להתאמן.

זה ממש חרא של מכון אבל אין מכון אחר בסביבה.. אז אין ברירה..

מוטות של 20 קילו באורך 220 מה לא אולימפי בדיוק?
אפשר לשבור מקביל לפחות אני מצליח
העומד בכלל לא גבוהה ברוב היום יש שעתיים עמוסות ביום תבוא מחר בבוקר אני מגיע ב9 תראה שלא עמוס בכלל כולם באירובי

מוטות של 20 קילו באורך 220 מה לא אולימפי בדיוק?
אפשר לשבור מקביל לפחות אני מצליח
העומד בכלל לא גבוהה ברוב היום יש שעתיים עמוסות ביום תבוא מחר בבוקר אני מגיע ב9 תראה שלא עמוס בכלל כולם באירובי

אחי הם לא באורך ובחיים לא שוקלים 20 קילו לפני שנתיים גם התאמנתי בפורמה ושקלו אותם והיו 2 של 15 וכל השאר פחות.
בלייף אנד פיטנס שקלו והמוט היה 20 קילו וגם באורך הוא יותר ארוך מכל מוט בפורמה.
גם נגיד כשהייתי בלייף אנד פיטנס עשיתי 120 קילו בקושי. ושבוע אחרי זה באימון ניסיון שלי בפורמה עשיתי אותו דבר ובקושי הרגשתי. (אימון ניסיון בשבוע שעבר)
חוץ מזה עוד מתאמן שהיה איתי בלייף אנד פיטנס שהוא גם מתאמן עם משקלים והכל אמר שבחיים המוטות האלה לא יכולים להיות 20 קילו. וגם רואים בעיניים שהמוטות האלה קצרים יותר ממה שהיה בלייף אנד פיטנס.

העומס בין השעות 6-9 ענק, לא היה אפשרי לעשות דד ליפט כי לא היה מקום.

אה עוד דבר שלא הזכרתי אם אתה עושה דד ליפט יהיה לך בעיה עם הטווח תנועה בגלל שהקוטר של רוב הפלטות של ה20 קילו בפורמה קטן בהרבה מקוטר של פלטה רגילה.

אחי הם לא באורך ובחיים לא שוקלים 20 קילו לפני שנתיים גם התאמנתי בפורמה ושקלו אותם והיו 2 של 15 וכל השאר פחות.
בלייף אנד פיטנס שקלו והמוט היה 20 קילו וגם באורך הוא יותר ארוך מכל מוט בפורמה.
גם נגיד כשהייתי בלייף אנד פיטנס עשיתי 120 קילו בקושי. ושבוע אחרי זה באימון ניסיון שלי בפורמה עשיתי אותו דבר ובקושי הרגשתי. (אימון ניסיון בשבוע שעבר)
חוץ מזה עוד מתאמן שהיה איתי בלייף אנד פיטנס שהוא גם מתאמן עם משקלים והכל אמר שבחיים המוטות האלה לא יכולים להיות 20 קילו. וגם רואים בעיניים שהמוטות האלה קצרים יותר ממה שהיה בלייף אנד פיטנס.

העומס בין השעות 6-9 ענק, לא היה אפשרי לעשות דד ליפט כי לא היה מקום.

אה עוד דבר שלא הזכרתי אם אתה עושה דד ליפט יהיה לך בעיה עם הטווח תנועה בגלל שהקוטר של רוב הפלטות של ה20 קילו בפורמה קטן בהרבה מקוטר של פלטה רגילה.

אני יבדוק את מה שאתה אומר לגבי המוטות ולגבי הפלטות בדדליפט מה שאני עושה זה לוקח אתהפלטות הגדולות או של ה 10 או של ה15 או של ה20 יש גם פלטות גבוהה גבוהה כמו ה 20 הרגילות אני בכלל לא משתמש באפורות הן באמת יוצרות בעייה בתווך תנועה

אני יבדוק את מה שאתה אומר לגבי המוטות ולגבי הפלטות בדדליפט מה שאני עושה זה לוקח אתהפלטות הגדולות או של ה 10 או של ה15 או של ה20 יש גם פלטות גבוהה גבוהה כמו ה 20 הרגילות אני בכלל לא משתמש באפורות הן באמת יוצרות בעייה בתווך תנועה

באמת צריך לדבר על זה עם מאמן או מנהל סניף

אני אישית מתאמן בפורמה קרוב ל10 חודשיים...אחלה של מכון סך הכל עד החודש האחרון שניהיה מפוצץ בגלל ש80% מהלייף אנד פייטנס עברו לפורמה...המוט האולימפי הכי כבד אצלנו זה 15 קילו , האורך זה אחד לאחד כמו בלייפ אנד פייטנס , הביאו את מרבית הציוד שיש בלייפ אנד פייטנס כי הוציאו אותו למכירה , כלוב מעוולה אפשרי לשבור מקביל בכייף , הביאו מוט היום ראיתי מהלייף אנד פיטנס , באמת יותר כבד אבל האורך אחד לאחד בדקתי אישית...סך הכל אחלה של מכון אם מוצאים את הזמן המתאים כשאין עומס רציני כי 80% מהאנשים שם רק על הליכון

אני אישית מתאמן בפורמה קרוב ל10 חודשיים...אחלה של מכון סך הכל עד החודש האחרון שניהיה מפוצץ בגלל ש80% מהלייף אנד פייטנס עברו לפורמה...המוט האולימפי הכי כבד אצלנו זה 15 קילו , האורך זה אחד לאחד כמו בלייפ אנד פייטנס , הביאו את מרבית הציוד שיש בלייפ אנד פייטנס כי הוציאו אותו למכירה , כלוב מעוולה אפשרי לשבור מקביל בכייף , הביאו מוט היום ראיתי מהלייף אנד פיטנס , באמת יותר כבד אבל האורך אחד לאחד בדקתי אישית...סך הכל אחלה של מכון אם מוצאים את הזמן המתאים כשאין עומס רציני כי 80% מהאנשים שם רק על הליכון

אני מחכה שיביאו מלייפ אנד פיטנס את הפלטות של ה20 וה15 חסר מהם קצת והכי מחכה לכלוב שלהם עם יקנו גם אותו זה יהיה אדיר למרות שאני לא מאמין שזה יקרה

יש בפורמה פלטות של 15 ו20 ענקיות שחורות כאלו אחד לאחד כמו בלייפ אנד פייטנס אבל יש כמות קטנה מהן ..

יש בפורמה פלטות של 15 ו20 ענקיות שחורות כאלו אחד לאחד כמו בלייפ אנד פייטנס אבל יש כמות קטנה מהן ..

יש זוג אחד של פלטות של 20 גדולות והאמצע שלהם שבור כזה אז הוא מציק בדדליפט והיה זוג אחד של 15 ואני שברתי את אחת הפלטות של ה15 בטום לב בזמן שזרקתי את המוט בדדליפט מלמעלה לריצפה (התקף זעם רנדומלי) 🤪

מזה לייפ אנד פיטנס?

זה חדר כושר בחדרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית