הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשיחות השרירים (טונוס)

barneystinson

משתמש פעיל
310
1
נק' מוניטין:
-12
310
1
אני מתאמן כבר לא מעט זמן ומסת השרירים שלי לא רעה אבל עדיין השרירים שלי רכים בהרבה בהשוואה לאנשים מסוימים שבקושי מתאמנים בכלל.
אני מניח שזה קבוע גנטית אבל יש איזו דרך להעלות את הקשיחות של השרירים בגוף בכל זאת?
זה די מבאס שאנשים מבקשים ממך לכווץ שריר וברגע שהם ממששים אותו אתה שומע מהם אנחת זלזול בגלל שהוא לא קשה כמו שהוא נראה.

נ.ב. ואני מדבר על אנשים שהם באותו אחוז שומן כמוני אז אחוז השומן יוצא פה מהמשוואה.

נערך לאחרונה:
טונוס שריר גבוה יכול להיות תוצר של נפח ועצימות עבודה גבוהים וחוסר התאוששות וטונוס שריר נמוך יכול להיות תוצר של גמישות טובה(בין אם היא טבעית ובין אם נרכשת).

• פותח/ת השרשור
טונוס שריר גבוה יכול להיות תוצר של נפח ועצימות עבודה גבוהים וחוסר התאוששות וטונוס שריר נמוך יכול להיות תוצר של גמישות טובה(בין אם היא טבעית ובין אם נרכשת).
כשאתה אומר טונוס שרירים גבוה אתה מתכוון לקשיחות חזקה של השרירים?

דחיסות משתפרת עם השנים ככל שאתה מרים משקלים. תעבוד כמו כוסית אז גם עוד 100 שנה תהיה פלאפי

זה פקטור של זמן.

אפשר לומר שעברו בערך 4 חודשים מאז שהפסקתי להיות ליצן והשרירים שלי (בעיקר בחזה) קשים כאבן, תונוס ממש גבוה... זה כנראה אינדיווידואלי לחלוטין.

---------- התגובה התווספה ב 19:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:16 ----------

זה די מבאס שאנשים מבקשים ממך לכווץ שריר וברגע שהם ממששים אותו אתה שומע מהם אנחת זלזול בגלל שהוא לא קשה כמו שהוא נראה.

נ.ב. ואני מדבר על אנשים שהם באותו אחוז שומן כמוני אז אחוז השומן יוצא פה מהמשוואה.

שים עליהם זיןןן!!@@#!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית