הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כזה ליצן עוד לא ראיתי.או כן...תהנו

מענין כמה סייקלים בשביל להגיע לגוף כזה זה לא נראה הרבה כל כך...

אני מדבר על זיז למען הסר ספק.. ואין עליו מאסה אדירה כל כך הוא פשוט חטוב רצח עם מאסה יפה מאוד

• פותח/ת השרשור
זיז נפטר,אחשלי. ולי אין ספק שגורם מספר אחד לזה היה שימוש לא משכיל ולא זהיר באסטרואידים ואפפקטת ניפוח.

אני יודע שהוא נפטר גבר... היה לו בעיה בלב כמו שאמרו והוא לא היה מודע לכך + סייקלים + עוד חומרים שלא עשו טוב ללב שלו והסאונה הרגה אותו....
סתם שאלה כמה זמן תחושב אפשר להגיע לתוצאות כאלה עם עבודה נכונה והטמדה והכל אני יודע שמעורבים עוד אלמנטים אבל ככה בכללי ?

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהוא נפטר גבר... היה לו בעיה בלב כמו שאמרו והוא לא היה מודע לכך + סייקלים + עוד חומרים שלא עשו טוב ללב שלו והסאונה הרגה אותו....
סתם שאלה כמה זמן תחושב אפשר להגיע לתוצאות כאלה עם עבודה נכונה והטמדה והכל אני יודע שמעורבים עוד אלמנטים אבל ככה בכללי ?

עם כל החבילה של רעלים ומחוייבות של 200% אני יכול לעשות את זה לילד מפגר ממוצע תוך חצי שנה.

חלילה חבילת רעלים סייקל טוב ובטיחותי כמו שצריך לפי הספר לא צריך לסכן תלב בשביל כמה רגעי תהילה

חלילה חבילת רעלים סייקל טוב ובטיחותי כמו שצריך לפי הספר לא צריך לסכן תלב בשביל כמה רגעי תהילה

חחחחח אתה רוצה להיות כמוהו זה העניין?
אנשים פשוט מסכנים.
אני "מבין" אנשים שלוקחים סטרואידים בשביל תחרויות רוצים להיות הכי טובים, לעשות מזה מקצוע.
אבל בשביל פוזה? אין לך חיים אה?
סייקל טוב ובטיחותי... חחח אולי אתה רוצה גם סייקל שעוזר לבריאות וזהו?
תפסיק להיות ליצן כי כמוהו אתה לא תיהיה - במיוחד שאתה מנסה קיצורי דרך כאלה ועוד מסכן את הבריאות.
אגב מה שהוא, זה תוצאה שאפשר להגיע נקי. תאמין לי זה לא כזה קשה.
כי חוץ ממסה נחמדה וחיטוב נחמד+ אין משהו מיוחד.

הרגת אותי מבלי שעשיתי כלום ביכלל מי אמר מה אמרתי כולה מתעניין קוראים לזה סקרנות זה הכל....
אין שום בעיה עם סייקלים אם עושים אותם כמו שצריך גבר

• פותח/ת השרשור
אנשים פשוט מסכנים.
אני "מבין" אנשים שלוקחים סטרואידים בשביל תחרויות רוצים להיות הכי טובים, לעשות מזה מקצוע.
תפסיק להיות ליצן כי כמוהו אתה לא תיהיה - במיוחד שאתה מנסה קיצורי דרך כאלה ועוד מסכן את הבריאות.
מחזק.

• פותח/ת השרשור
אנשים פשוט מסכנים.

KALINA גם אתה אומר שאפשר להגיע לרמה כזאת טבעי ?

ממש לא הבנת את הנקודה. אני לצערי יכול לנחש מה יש לו בקומפוט. ואני לא ייקח את זה גם בישביל אולימפיה. רד מזה.

סהכ אני שואל מהתעניינות זה הכל אין לי שום כוונה להתחיל סיקלים כאלה או אחרים במיוחד שיש לי עוד הרבה לגדול טבעי

הסקרנות הרגה את החתול.
בדברים האלה כמה שתדע פחות יותר טוב 😃

אגב, אף אחד לא יכול להבטיח לך שתעשה X,Y,Z ותראה כמוהו.
יש עניין של זמן,אכילה נכונה, מנוחה נכונה, אימון נכון. ברגע שתעשה את הכל כמו שצריך להרבה זמן אתה תיראה את השינוי.
בהצלחה.

לפי VOCLAS עושים סייקלים אך ורק אם אתה רוצה להתחרות או לעשות מיזה מקצוע.. אם כבר מקצוע מי ישמע כמה כסף אתה כבר עושה מהספורט הזה בארץ

3cd8a33a.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית