הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כזה ליצן עוד לא ראיתי.או כן...תהנו

עם כל החבילה של רעלים ומחוייבות של 200% אני יכול לעשות את זה לילד מפגר ממוצע תוך חצי שנה.

אני מוכן לקחת את החבילה הזאת בשביל תוך חצי שנה להראות כמוהו והוא לא נראה הומו כמו שציינת הוא מטרוסקסואל שזה גבר סטרייט שמשקיע במראה שלו

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הבעיה בסייקלים בשביל היופי
טם מבחינתך זה יופי.....;maeq:🙁
אני מוכן לקחת את החבילה הזאת בשביל תוך חצי שנה להראות כמוהו והוא לא נראה הומו כמו שציינת הוא מטרוסקסואל שזה גבר סטרייט שמשקיע במראה שלו

attachment.php

הבאת את הסמים הכי מסוכנים וקיצוניים שיש נו ברור
קוק זה קיצוני? אני הבאתי בכוונה כמה רמות של סמים כדי להמחיש שזה לא נגמר בסוג אחד, מדלגים מאחד לשני (לא בהכרח אבל במקרה של סטרואידים אנאבולים ובאדיבילדינג זה כן).
כל מי שלקח סייקל 1 או לפחות רוב האנשים, המשיכו ל 2 וגם 3, חלק פרשו כי מצאו דברים יותר טובים לעשות עם החיים שלהם וחלק המשיכו עם הסייקלים ON ו OFF. ברגע שעשית סייקל אחד אתה מתבאס אחרי זה להתאמן טבעי ורוצה עוד אחד ואז עוד אחד וככה זה נמשך. כמובן שסייקל 2 לא תוכל לקחת יותר טסט בלבד כי זה לא ממש יהיה יעיל (או שכן, אם תגדיל את המינון) ואז מתחילים כל התשלובות (שהדילר החסר ידע בד"כ מייעץ, וסביר להניח שכבר סייקל ראשון עשית מה שהיית אמור לעשות בסייקל 10) הלא בדיוק יעילות במחינה בריאותית.
שלא נדבר שבארץ המילה PCT זה קללה, לפחות למי שלא גולש בפורום.

• פותח/ת השרשור
כי בגיל הזה חיים נמדדים במוניטין בפורומים ובצפיות בפייסבוק.
איך הוא מת או לא מת הכול ספיקולציות,מה כן קצת הזוי לקרוא למישהו גיי כשהוא זיין עד גיל 21 יותר בחורות ממה שאתה תגיע בכל החיים שלך 😃

• פותח/ת השרשור
איך הוא מת או לא מת הכול ספיקולציות,מה כן קצת הזוי לקרוא למישהו גיי כשהוא זיין עד גיל 21 יותר בחורות ממה שאתה תגיע בכל החיים שלך 😃

אין לי בעיה עם גייז. יש לי בעיה לרצות להיות כמו.

נ.ב. אני איש של אישה אחת. מלכה אמיתית.שאף אחד חוץ ממני לא הצליח להשיג.

מי אמר שיש בעיה לקחת סמים בשביל הכיף ? ומה זה סמים בשבילך ?

הבאת את הסמים הכי מסוכנים וקיצוניים שיש נו ברור

אתה או טרול או קטוע מוח.

---------- התגובה התווספה ב 13:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:36 ----------

וכל השאר שרוצים להיות כמוהו - קרוב לוודאי שגם אם יהיה עליכם אותו גוף אתם לא תיהיו.
דבר שני, אם אתם עדיין רוצים להיות כמוהו ולקחת סטרואידים, למרות שידוע לכם שהוא מת בגיל 22
אתם ממש מסכנים.

הוא מת בגיל 22 ביגלל בעיה בלב שלא הייתה ידועה לו..
כמו שרשמתי למעלה DNP + Clen + Tren + X/Coke + Sauna + Alcohol
זה התאבדות אפשר להגיד

בסדר.
קח סטרואידים כבר!!
תיהיה כמ!ה!ו וזיין על יא גברררררררררררר!!!!!!!!

לא רוצה לקחת איפה ראית שאני רוצה לקחת ?
ובינתיים המצב של הנקבות טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית