הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כזה ליצן עוד לא ראיתי.או כן...תהנו

כן זה לא כיף להיפרד ממישהי אחרי 7 שנים ...
מה זה אימואים דרך אגב ?

דברים שהוא לקח יהרגו גם בן אדם בריא. המשתנים,הDNP,והספידים.

---------- התגובה התווספה ב 21:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:07 ----------

ד"א היום לקחתי הפניה לאקו לבן ולהולטר ל 4 בינואר(אם אני יחיה עד אז). נראה מה המצב של המנוע. בדיקות דם חוזרות אחרי 4 חודשי נקיון מחר.
הבנאדם נולד עם קארדיו אמפתיה היפרטרופית ולא ידע על זה. ככה שחקני כדורגל מתים בפתאומיות על המגרש או מחוצה לו בגלל הפרעת קצב קטלנית. ודרך אגב בדיקה טובה הייתי ממליץ לך זה אקו במאמץ.

• פותח/ת השרשור
הבנאדם נולד עם קארדיו אמפתיה היפרטרופית ולא ידע על זה. ככה שחקני כדורגל מתים בפתאומיות על המגרש או מחוצה לו בגלל הפרעת קצב קטלנית. ודרך אגב בדיקה טובה הייתי ממליץ לך זה אקו במאמץ.

יש לי בקבוק וודקה במקום הלב.

ספורטאים, ובייחוד מקצוענים (כמו שחקני הכדורגל) עושים בדיקות אקו מאמץ לפחות פעם אחת בשנה, ככה שמה שאתה אומר לא מאוד סביר.

א) איך יודעים שהוא נולד עם זה ולא נרכש?
ב) ספורטאים לא מתים מזה. אין קשר בין הפרעת קצב לבין היפרטרופיה. הן מתים מבעיות מסתמים או בעיות אלקטרופיזיולוגיות.
ג) אקו לב במאמץ אכן בדיקה טובה.

• פותח/ת השרשור
אני שמעתי שמה שהיה לזיז - זה מדבק ועובר לכל ילדי קוביות דרך היוטיוב 😳

א) איך יודעים שהוא נולד עם זה ולא נרכש?
ב) ספורטאים לא מתים מזה. אין קשר בין הפרעת קצב לבין היפרטרופיה. הן מתים מבעיות מסתמים או בעיות אלקטרופיזיולוגיות.
ג) אקו לב במאמץ אכן בדיקה טובה.
קודם כל ראה ערך מאר וויאן פואה ושחקני כדורגל נוספים שמטו במהלך משחק בגלל קרדיו אמפתיה היפרטרופית שמאוד קשה להבחין בה באקו לב במאמץ או כל בדיקה אחרת כי המחלה היא לב מוגדל-"היפרטרופיה",ואצל ספורטאים הלב הוא גם ככה מוגדל אז קשה להבין אם זה מחלה או ברגיל. מחלה זו גורמת בפתאומיות לבעיה אלקטרופזיולוגית שהיא פרפור חדרים ומפה דום לב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית