הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לחזרה לSS

• פותח/ת השרשור hai
  • פורסם בתאריך

hai

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
0
46
0
התאמנתי לפני כמה חודשים ss הגעתי למשקל סקווט 72.5 והפסקתי כי הייתה לי מחלה ארוכה .
אני רוצה לחזור עכשיו ולחזור על הטכניקה איך יהיו המשקלים הבאים להתחלה : סקווט 37.5
בנץ 22.5
בור 20
דדליפט 32.5
פרס17.5

בלי קשר אני צריך להעלות משקלים של סווט כל אימון נכון? ב2.5
ודדליפט 3-4 משהו כזה?

את החזרות לעשות מהר או לאט והאם תהיי עלייה במאסה משמעותית להתחלה?
אני אוכל 3800 קלוריות גובה 194 משקל 92

תודה לעוזרים ומצטער על כל השאלות
דרך אגב זה יהיה בסדר אם אתאמן לבד (אם יש לי את הציוד)

• פותח/ת השרשור
נתחיל בזה שזה מה שאני שם בכללי למרות שזה בלי המוט כי אני לא יודע כמה הוא שוקל בחרתי במשקלים נמוכים בגלל שעברו כמה חודשים מאז שהתאמנתי ורציתי לחזור ללמוד קצת טכניקה

אתה צריך להעלות משקלים בכל התרגילים בכל אימון. תתחיל בסקוואט ודדילפט עם 5 ק"ג ותמשיך ככה עד שאתה נתקע ותעבור ל-2.5 ק"ג, בלחיצות תתקדם עם 2.5 ק"ג כל אימון.
כל עוד אתה מתקדם במשקל גוף ומתחזק תהיה עליה במאסה.

מה עוד תגובות? זה לא fxp כאן. ענו לך על השאלה? יופי. לא נתנו לך תשובה מספקת? תשאל שוב בצורה ספציפית. כל התשובות לשאלות שיש לך על SS נמצאות במדריך על התכנית בפורטל המאמרים. לך ותקרא.

• פותח/ת השרשור
סבבה אני ישאל ספציפי לא כו fxp חס וחלילה

את החזרות כמו ששאלתי בהתחלה לעשות מהר או לאט יחסית
והאם האוכל מספיק גובה194 משקל 92 3800קלוריות מישהו יכול לעזור?

את החלק הקונצנטרי של התנועה תעשה הכי מהר שאתה יכול. החלק האקסצנטרי צריך להיות מבוקר.

• פותח/ת השרשור
כלומר בבנץ כשאני דוחק אז מהר ומשם עד שהמוט נוגע בחזה יותר מבוקר אך בסקווט ודדליפט איך זה אמור להתבצע וכיהן שיש פה הרבה חלקים שעובדים וגם בדדליפט אין בדיוק חלק אקסצנטרי

בדדליפט אין ממש חלק אקסצנטרי. בסקוואט אתה צריך לרדת מבוקר עד הבאונס ומשם לעלות הכי מהר שאתה יכול.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה רק הקלוריות זה מאזן חיובי נכון? פשוט בניתי את התפריט לפי האינטרנט ושכחתי ש בקלוריות יש בממוצע 180-170 קלוריות ליום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית