הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מעדכן על הדרך

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
חזרתי למסה אחרי כמה חודשים ללא אימונים בגלל פציעה, כבר קרוב לחודש שאני מתאמן, עדיין לא כמו שאני רוצה אבל יהיה בסדר...

24663550.jpg
44201843.jpg

חזיר! יד מצויינת . מה המשקלי עבודה . לפי התמונות היד נראית בת זונה אבל אי אפשר להעריך איפה אתה עומד לפי התמונות מבחינת א.ש

• פותח/ת השרשור
האמת שרק חזרתי להתאמן אז מבחינת משקלי עבודה כרגע:
סקוווט - 110 (לפני ההפסקה הייתי על 140) -
דדליפט - 160
בנץ' - 85 כרגע, חלש אני יודע, הפציעה היתה בכתף אז אני זהיר.

בתקופה האחרונה עליתי באחוזי שומן , כרגע אני בערך על 15% שוקל 91 קילו.

יד מרשימה. כמה זמן אתה מתאמן?

תעלה עוד תמונות אם אתה רוצה... פרונט, באק דאבל, רגליים.

• פותח/ת השרשור
טוב לשמוע תגובות כאלה אחרי תקופה שלא התאמנתי, נותן מוטיבציה..
אני יעלה עוד תמונות בהמשך.
מתאמן בתכלס שנתיים, אבל לא ברצף כי פעמיים נפצעתי בכתף (בעיקר בגלל הבנץ' פרס)..יש לי איזו חולשה בכתף ימין..אבל עכשיו אני זהיר ויהיה בסדר.

אז אולי תפסיק לעשות בנץ!!! דרך אגב אחד התרגילים היותר מסוכנים שיש

אז מה התרגיל הכי טוב?
ואיך בדקו את זה?

פרס עם דאמבלים עדיף מבחינת בנץ פרס. מכיוון שטווח התנועה גדול יותר. פרס בשיפוע שלילי עדיף מכיוון שהוא מגייס את כל החזה מאשר בנץ שמזניח טיפה את החלק העליון. בבנץ הסיכוי להפצע הגול יותר. רוב הפציעות הקשות נגרמו מבנץ פרס (קרעים מתיחות חזקות של גידים שלא לדבר על דלקות וכו) זה תרגיל שצריך להיזהר בוא מאוד.
גילוי נאות: אני גם נוהג לבצע את התרגיל הזה. זה פשוט לא התרגיל המרכזי אצלי. ואני מבצע אותו בזהירות ותמיד תמיד עם שמירה ותמיד עם עזרה בהוצאה מהראק.
http://ajs.sagepub.com/content/17/4/453.short

אמרו לי שעבודה עם דאמבלים בשיפוע שלילי היא קצת מסוכנת גם.
בגלל שכל הדם עולה למוח ובשיתוף עם הלחץ מהמאמץ זה מסוכן, אני מבין שמדובר בשטות?
כי גם אני מרגיש שבשיפוע שלילי עם דאמבלים אני עובד יותר טוב.

חחח. אני אפילו לא מתכוון להגיב על השטות הזאת.

פרס עם דאמבלים עדיף מבחינת בנץ פרס. מכיוון שטווח התנועה גדול יותר. פרס בשיפוע שלילי עדיף מכיוון שהוא מגייס את כל החזה מאשר בנץ שמזניח טיפה את החלק העליון. בבנץ הסיכוי להפצע הגול יותר. רוב הפציעות הקשות נגרמו מבנץ פרס (קרעים מתיחות חזקות של גידים שלא לדבר על דלקות וכו) זה תרגיל שצריך להיזהר בוא מאוד.
גילוי נאות: אני גם נוהג לבצע את התרגיל הזה. זה פשוט לא התרגיל המרכזי אצלי. ואני מבצע אותו בזהירות ותמיד תמיד עם שמירה ותמיד עם עזרה בהוצאה מהראק.
http://ajs.sagepub.com/content/17/4/453.short

רגע רק שאני אבין בבנץ' שיפוע שלילי החזה העליון יותר פעיל מבנץ' שטוח?? (עד היום חשבתי שבנץ' שלילי נותן דגש על הקטע התחתון של החזה ;maeq )

ממה שאני יודע לאנשים עם לחץ דם נמוך זה לא תרגיל טוב
לזה אולי התכוונת.

רגע רק שאני אבין בבנץ' שיפוע שלילי החזה העליון יותר פעיל מבנץ' שטוח?? (עד היום חשבתי שבנץ' שלילי נותן דגש על הקטע התחתון של החזה ;maeq )

לא חזה בשיפוע שלילי נותן דגש על כל החזה

• פותח/ת השרשור
לא חזה בשיפוע שלילי נותן דגש על כל החזה

יש לך הסבר למה שאמרת?
כי קצת לא הגיוני מה שאתה אומר כאן.

איך זה עובד על כל החזה יותר מבנץ' רגיל, כשהעבודה פה היא לכיוון סיבי השריר של החלק התחתון של שריר החזה?..יש מעט מאוד מאוד עבודה של החזה העליון אם בכלל.

יש לך הסבר למה שאמרת?
כי קצת לא הגיוני מה שאתה אומר כאן.

איך זה עובד על כל החזה יותר מבנץ' רגיל, כשהעבודה פה היא לכיוון סיבי השריר של החלק התחתון של שריר החזה?..יש מעט מאוד מאוד עבודה של החזה העליון אם בכלל.
אז אתה לא יודע איך לבצע את התרגיל. אם תביא את המוט טיפה יותר גבוה למרכז אז תבין על מה מדובר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית