הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בסיסיות של מתאמן מתחיל

blabla

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן, לצורך העניין: גילי כמעט 17, מתאמן בערך 9 חודשים, 178 ס"מ, 67 ק"ג בערך 9-10 אחוז שומן.
אני מתאמן בחודשים האחרונים ABC 3 אימונים בשבוע: חזה+יד קידמית, גב+ יד אחורית, רגליים+כתפיים. השאלות: עד כמה חשוב להכניס לתוכנית אימון רביעי של ידיים( בהנחה שהדברים שאני רוצה להתמקד זה גב וידיים), ואם אני מכניס כמה סטים של עבודה? בנוסף, תלוי בתשובה הראשונה, מה כדאי שיהיה סדר האימונים(כולל כמה ימי מנוחה), תלוי אם כדאי מאוד להכניס את האימון הרביעי.
עוד שאלה כללית, האם זה מוגזם להתאמן 3 ימים ברציפות(למשל יום אחד גב+יד אחורית, רגליים +כתפיים ויום שלישי ידיים).
ושאלה אחרונה: בבנץ' פרס, בשכיבה רגילה(הגב לא מכופף) והחזקה של הזרת או האצבע ליד הזרת בסימונים על המוט, עד איפה צריך לרדת עם המוט?(קרוב מאוד לחזה?)

תודה רבה לעוזרים

אין צורך לעבוד כל כך הרבה על ידיים.... תשלב עבודה בנפח נורמאלי. מה גם שהן עובדות לך בתרגילים כמו: פרס, בנץ', חתירה, מתח....

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לעשות חזה+יד קידמית וגב+יד אחורית זה לא טוב, כי בהרבה תרגילי חזה יש גם יד אחורית ובהרבה תרגילי גב יש גם יד קידמית.
אז הידיים לא מתאוששות מספיק בין אימונים, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית