הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניטקה לאחר הערות(דדליפט ופרס)

edig85

משתמש מתחיל
233
0
נק' מוניטין:
29
233
0

מחכה לביקורת, וסליחה שוב אם אני מציף עם הסרטונים, זאת הדרך היחידה שלי ללמוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה, מעדכן סרטון סקוואט. בבקשה הערות על הסרטונים זה יעזור מאוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אי אפשר ממש לראות מהזווית צילום הזאת.
נראה לי שאתה מכניס את הברכיים קצת פנימה ולא באותו קו של הכפות רגליים, אבל יכול להיות שאני טועה.

דדליפט: מה שאתה עושה זה קודם מעלה את התחת, מיישר את הברכיים ואז מושך "עם הגב". ואז יוצא שאתה עושה דדליפט עם רגליים ישרות.
אתה צריך לשמור את הגב באותה זוית כמו בסטארט במשך העלייה, "לדחוף" עם הרגליים את הרצפה.

דדליפט: מה שאתה עושה זה קודם מעלה את התחת, מיישר את הברכיים ואז מושך "עם הגב". ואז יוצא שאתה עושה דדליפט עם רגליים ישרות.
הוא לא עושה את זה. רואים בבירור שהוא מסיים את החזרה עם זיון של המוט, כמו שצריך.

אני לא מדבר על הסיום, אני מדבר על המשיכה.
המשיכה לא טובה, הסטארט שלו טוב אבל אז הוא מעלה את התחת מיישר ברכיים ועושה כמעט דדליפט רגליים ישרות. אתה איתי?

אתה לא עם עצמך. אי אפשר למשוך עם הגב עם האגן עדיין לא התיישר לחלוטין, והגב התחתון בקשת ניטרלית.
באנגלית למקרה שזה לא ברור: hip is not fully extended, and lower back is locked. אנטומית מה שאתה אומר לא הגיוני. גב תחתון יכול לעבוד רק כשהוא מעוגל, או כשהרגליים והתחת סיימו את העבודה שלהם.

זה נכון שאולי האגן שלו קצת נמוך במשיכה, אבל לא אצל כולם הוא באותו הגובה, וזה תלוי כבר בגמישות. אם אני שופט את הדדליפט הזה ספציפית, הוא בסדר.

אני לא חושב שאתה מבין למה אני מתכוון.
תראה ב0:14, המוט מתחת לברך והרגליים כמעט ישרות. לזה קוראים דדליפט רומני, לא דדליפט קלאסי.
הוא לא משתמש בכלל בקוואדס, אלא מרים את הישבן בלי המשקל ואז עושה פשיטת ירך.

אגב למשוך "עם הגב" בכוונה שמתי מרכאות כי המשיכה היא לא באמת מהגב אלא מהגלוטס וההאמס.

נערך לאחרונה:
הפרס לא טוב. אתה לא מבין איך זה צריך להראות, ולא עשית שום דבר שאמרו לך לתקן עד היום. תקרא/תראה איך עושים שוב.

• פותח/ת השרשור
הפרס לא טוב. אתה לא מבין איך זה צריך להראות, ולא עשית שום דבר שאמרו לך לתקן עד היום. תקרא/תראה איך עושים שוב.

תודה על ההתייחסות, אני מעדכן סרטונים עדכניים. בדדליפט עליתי במשקל ובפרס אני מנסה לשפר את הטכניקה אז המשקל נשאר זהה, יש שיפור?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ראית פעם פרונט סקוואט? ככה הידיים שלך צריכות להיראות בפרס.
המרפקים נמצאים לפני הגוף שלך, הכי גבוה שאפשר.
ובתחתית, המוט מונח על ה"מדפים" שנוצרות בכתפיים שלך בגלל גובה המרפקים.

דדליפט : קח את הכתפיים מאחורי המוט (לכיוונך תישען אחורה)ובירידה תן למשקל להפיל אותך (אם הרעש מציק אז שים אוזניות)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה לכל המתייחסים. הנה סרטונים מעודכנים, אשמח להערות מקווה שיש שיפור

וסקוואט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אפשר ללמוד הרבה הזווית הזאת בפרס. חפש בגוגל thoracic extension ותעשה מעט בכל יום. תראה שיפור מהיר.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההתייחסות, אני יודע שיש בעיות בפרס, מקווה להשתפר.

אגב לגביי התרגילים האחרים יש הערות?

בדד ליפת אני חושב שיש בעיה קטנה, כשאתה מוריד את המוט תנועה מחילה פחות או יותר מהרגליים ולא מהגב תחתון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית