הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות של מתחילים

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
אני בן 15 170ס"מ שוקל 66.5.
מתאמן 4 חודשים.
1. רציתי לדעת כמה עוד אני צריך לעלות במשקל כדי שיהיה לי גוף יפה? (שרירי, אבל לא ממש ממש ממש שרירי.)
2. עליתי 6 קילו מתחילת האימונים, זה בסדר?
3. אחרי שאני אסיים עם המסה ואני אתחיל חיטוב, אז אני אוכל עוד לעלות במשקלים במכונות או שאני אשאר עם אותו משקל? (כי יש מכשירים שאני עושה בהם נגיד 43 (חזה) וכאלה של 18 קילו (יד אחורית)

1.זה תלוי בהמון גורמים ואין תשובה חד משמעית חלק מהגורמים הם א.ש,הנוזלים שתספח,באיזה תקופה תהיה (חיטוב\מאסה) וכ'ו
2.כן
3.בתור מתאמן מתחיל אתה תוכל להתחזק בזמן חיטוב,אבל תפסיק לעשות ותעבור לחופשיות

43 קילו או חזרות?
הייתי ממליץ לך להתחיל להרים הכי הרבה שאתה יכול 8 חזרות וסטים כמובן בישביל לישמור על הגמישות תעשה גם הרבה שכיבות סמיכה לפני אימון וגם אחרי אימון 20x3 לפני ואחרי אימון וגם תתמתח בין הסטים כדי שלא ייתפס לך הגוף מדי פעם כמובן
ותתחיל לאכול

43 קילו או חזרות?
הייתי ממליץ לך להתחיל להרים הכי הרבה שאתה יכול 8 חזרות וסטים כמובן בישביל לישמור על הגמישות תעשה גם הרבה שכיבות סמיכה לפני אימון וגם אחרי אימון 20x3 לפני ואחרי אימון וגם תתמתח בין הסטים כדי שלא ייתפס לך הגוף מדי פעם כמובן
ותתחיל לאכול

למה שכיבות סמיכה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית