הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כל מי שמשתמש במוצרים של Nature’s Science/Sci-Fit --> להפסיק מיד!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/PressAnnouncements/ucm281017.htm

FDA סגרו אותם בגלל ייצור שלא בתקנים המקובלים.
הדבר הכי נפוץ שמסתובב כאן זה קפאין שלהם, שבין היתר הייתי אוכל בעצמי (לצערי). נא לזרוק הכל לזבל ולא לקנות אותם יותר (אם בכלל אפשר עדיין לקנות אותם).

לא הייתי רץ להסיק מסקנות.

לא ברור מה הסיבה שבגינה הוחלט לסגור את הפעילות של העסקים הנ"ל ואתה יודע בדיוק למה המקרה הבודד שם שווה ;gaaahz
מעבר לכך, מדובר בעבירה על תקנות שהוספו ב-2007.

"alleges that in addition to “adulterating” and “misbranding” their final products"

נשמע ממש מזעזע...

"The FDA, an agency within the U.S. Department of Health and Human Services, protects the public health by assuring the safety, effectiveness and security of human"

וואלה.

נערך לאחרונה:
אני יכול להעיד מניסיון שלי על Nature’s Science שבחלק מהקופסאות שלהם חלק מהכדורים ריקים/חצי ריקים...

אם ה FDA היה בודק בארץ תקנים לפי התקן שלו , היה סוגר את כול המדינה כול משרד הבריאות .
מוצר שעמד בתקן ה FDA המחמיר לאללה ועכשו לא עומד , לדעתי לא עושה אותו בהכרח "לא ראוי למאכל אדם" בן לילה.

אתה מוכן להפסיק לדבר על דברים שאין לך מושג בהם?
יש ביסוס לטענות האלה?

משרד הבריאות גם קבע שהעישון הורג... אז? ...תפתח קצת את הראש EMZ ואל תדבק כול הזמן להוכחות , מחקרים שחור ולבן , גוף האדם זה לא מכונה כמו מכונית או מנוף, הוא לא עובד כמו שאתה מנסה לתאר כול הזמן, בתחום הזה אין רק שחור ולבן , יש גם אפור.

נערך לאחרונה:
לא הייתי משווה את ה-FDA למשרד הבריאות בארץ, משרד הבריאות לא רואה אותו ממטר עם הסחבת המטורפת שלו ואין סוף רגולציות, אם לא המשרד המזויין הזה היה משתלם לקנות בארץ.

משרד הבריאות גם קבע שהעישון הורג... אז? ...תפתח קצת את הראש EMZ ואל תדבק כול הזמן להוכחות , מחקרים שחור ולבן , גוף האדם זה לא מכונה כמו מכונית או מנוף, הוא לא עובד כמו שאתה מנסה לתאר כול הזמן, בתחום הזה אין רק שחור ולבן , יש גם אפור.
מה שאתה אומר נכון, באמת התחום הזה מכיל הרבה "אפור".
אבל זה ממש, אבל ממש לא מוכיח את השטויות שלא מבוססות על כלום, שרשמת לפני כן.

מה שאתה אומר נכון, באמת התחום הזה מכיל הרבה "אפור".
אבל זה ממש, אבל ממש לא מוכיח את השטויות שלא מבוססות על כלום, שרשמת לפני כן.

שטויות ? תקרא שוב תכתבה באנגלית שמשה פרסם ותראה בדיוק על מה נפסלו 400 מוצרים של החברות , תחזור לפה ותגיב בצורה יותר בוגרת .

נפסלו על מעילה והטעיית הצרכן. שום דבר מסוכן. בזמנו עשו את זה למאסל מילק כי על עריזה רשום מילק,ואין במוצר חלב.

בזמנו קניתי לא מעט דברים שלהם כמו ויטמין A, D, קיו 10, E....

גם ככה השתמשתי מעט.

נפסלו על מעילה והטעיית הצרכן. שום דבר מסוכן. בזמנו עשו את זה למאסל מילק כי על עריזה רשום מילק,ואין במוצר חלב.

בדיוק מה שאני מנסה להסביר לכמה חמורים פה (שיקראו תפאקינג מאמר קודם) אולי עכשו יבינו סוף סוף.

מאיפה אתה יודע?
מה הידע שלך בפיזיולוגיה של האדם?

גוף האדם מכונה לכל דבר. זה שאתה לא מבין/יודע איך כמה מנגנונים במכונה עובדים לא הופך אותנו למשהו אחר.

גוף האדם מכונה לכל דבר. זה שאתה לא מבין/יודע איך כמה מנגנונים במכונה עובדים לא הופך אותנו למשהו אחר.

אתה גם לא הבנת נראה לי , מכונית יש פנצר מחליפים גלגל וממשיכים , בגוף האדם כואב הבטן זה יכול להיות ממאה סיבות...יש מבין?😆

אתה גם לא הבנת נראה לי , מכונית יש פנצר מחליפים גלגל וממשיכים , בגוף האדם כואב הבטן זה יכול להיות ממאה סיבות...יש מבין?😆

מחשב לא עובד יכול להיות ממיליון סיבות
עריכה:
שמע אחי אתה נסקל פה בגלל שאתה זורק כמויות של שטויות לאוויר לא יודע אם אתה חדש פה או לא אני מציע לך לעשות "יו טרן" ותתחיל מחדש ולא תתווכח במיוחד בדברים שאתה לא מבין בהם כניראה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית