הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החדר כושר האידיאלי

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
שמע בחדר כושר שלי לדוגמא החיסרון הכי גדול זה שאין כוסיות
זה משדרג את המכון בהרבה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה נותן יתרון משמעותי לחדר כושר,בעיקר אם יש מדריכות שנראות טוב...מהנסיון שלי זה לבד מעלה את מדד שביעות הרצון!

כמו שכבר אמרו, חדר כושר בנאלי וסטנדראטי אפשר למצוא בכל הארץ.
אז כדי להצליח אתה צריך לעשות משהו מיוחד (קרוספיט, הרמת משקולות, סטרונגמן וכו').
אם נגיד היה לך חדר כושר די פשוט, שמיועד למרימי משקולות, וכל חודש-חודשיים היה איזה תחרות הרמת משקולות מעניינת, היית משיג קהל מכל מרכז הארץ!
זה רק דעה שלי, ואני יודע שאם היה לי רישיון לרכב, הייתי בשמחה נוסע 30-45 דקות בשביל חדר כושר כזה.

עוד דבר חשוב זה המדריכים, קח דוגמא נהדרת:
אני, כאחד שמתחיל בהרמת משקולות, כל היום חורש על סרטוני טכניקה ביוטיוב כדי לעשות את זה כמה שיותר נכון.
לוקח לי יותר זמן להכנס לתנוחה הנכונה מהסט עצמו.

אז היום הייתי בחדר כושר ועשיתי בנץ' פרס.
באה אלי מדריכה נורא נחמדה (אבל די מטומטמת, בלי להעליב) ואמרה לי שההקשתה שאני עושה בגב תעשה לי פריצת דיסק.
אני הנהנתי כדי שהיא תחשוב שאני מסכים איתה, אבל בתוכי חשבתי לעצמי כמה שהיא מטומטמת ומעצבנת.
ונחש מה? כשיגמר לי המנוי בחדר כושר הזה, אני אעבור לחדר כושר אחר או שאני אקנה לעצמי ציוד ואתאמן בבית.
פשוט הרגשתי חרא כשהייתי צריך לעשות עוד שני סטים של בנץ' פרס עם טכניקה של בודיבילדר.
וגם בממוצע פעם בשבוע אומרים לי שאסור לרדת יותר ממקביל בסקוואט.

מה לגבי פעילויות נוספות חבר'ה,אימוני קרוספיט,קבוצות TRX,אימונים פונקציונלים למיניהם?
מה חסר לכם בחד"כ בו אתם מתאמנים או שנראה שחסר למתאמנים אחרים שלא משתמשים רק במוט אולימפי וראק,משהו יותר בכיוון של ההתנהלות של המקום-יחס מעקב,ליווי..?
ציינת שביישוב יש הרבה משפחות צעירות. יש לי רעיון שיפנה לפלח הזה של האוכלוסיה.

יש הרבה אמהות צעירות שרוצות לחזור לעצמן אחרי לידה, או סתם לשמור על כושר, ואינן יכולות לבוא לאימון כשיש להן ילדים קטנים שאין מי שישמור עליהם, וסתם זוגות שצריכים לעשות תורנות שמירה על הילד כשאחד מהם הולך להתאמן ולא יכולים להתאמן ביחד.
לדעתי מכון שהיה מציע לאוכלוסיה הזאת שעות מסוימות בהן יש מסגרת לשמירה על הילדים, ובמקביל מתקיים חוג כלשהו לנשים (נניח אירובי, זומבה או קיקבוקס) - זה אפשרי אם, נניח, יש שני סטודיואים במכון ומדריכה פנויה להעסיק את הילדים - היה מושך הרבה לקוחות והיה לו יתרון ברור לעומת מקומות אחרים.
יש משהו כזה בסטודיו C, אבל זה לא מכון כושר והם מציעים מגוון מאד מצומצם של פעילויות, ואי אפשר להשוות אותו למכון כושר.

מהפעילויות המיוחדות שציינת (קבוצת קרוספיט, TRX, אימון מחזורי קבוצתי..) הייתי ממליצה דווקא על קבוצת קרוספיט. אני רואה יותר ויותר אנשים שנחשפים לקרוספיט כי במכון שלהם פתחו קבוצה כזו, ומתלהבים מאד.

בתור מתאמנת כוח, אם המכון היה מארגן מדי פעם תחרויות מהתחום (דדליפט, סקוואט, בנצ' פרס, הורדות ידיים) הייתי שמחה ורואה בזה יתרון גדול למקום.

לגבי יחס אישי:
זה טוב כשיש יחס אישי ותמיכה מהצוות, במיוחד לאנשים שבאים עם מטרות ארוכות טווח (ירידה במשקל למשל), כשהמאמנים מתעניינים בהתקדמות של המתאמנים שלהם גם מעבר לשעות האימונים האישיים או ההדרכות. אבל יש הסתייגות אחת חשובה לדעתי: מאמן לא צריך להציק למתאמן באמצע תרגיל או תוך כדי הריצה על ההליכון.
בנוסף, יחס אישי לא מפצה על חוסר מקצוענות. אין דבר יותר פתטי ממאמן שאינו בקיא בתחומו אבל ידידותי מדי.

נערך לאחרונה:
כמה הליכונים,לפחות 3-4 כלובים עם מוטות ביטחון.
וכמובן כמות מכובדת של ספות ומגוון רחב של פלטות ומשקולות יד.
מספיק 😃

• פותח/ת השרשור
'מינימונסטר' התחברתי לכל מילה..בהחלט חומר למחשבה,אלה כיוונים שאבדוק.
מה לגבי קרוספיט למתחילים/עודף משקל/לא מאומנים,היכן אפשר למצוא חור מקצועי,הדגמות לאימון כזה,ידוע לך?

היום ישבתי בבית קפה בחדרה ושמעתי אנשים מדברים על פתיחת חדר כושר בחדרה והרעיון שלהם זה מה לא לעשות בחיים אל תעשה את הרעיון שלהם הרעיון שלהם היה לחלק את החדר כושר לכמה אזורים לפי רמת המתאמן אזורים שבהם יש רק מכונות ומשקולות קלים למתחילים ועוד כל מיני כאלה זה היה חרא של רעיון

ועם אתה רוצה רעיון טוב אז כלוב זה מקום שאנשים מאוד אוהבים להתאמן בו צריך לפחות 2 כאלה במכון סמיט משין גם מכונה מקובלת יחסית צריך אחת כזאת קרוס אובר המכונה הכי משומשת בחדר הכושר ספות לבנץ הרבה פלטות שלא יחסר לאנשים ומבחינת חוגים וכאלה נראה לי שחוגים מיוחדים משהו שאין במקומות אחרים כמו חוג קטלבלס וחוג קרוספיט וכמובן שגם חוג ספינינג שזה חובה בכל מכון... לגבי ההרצאות נשמע נחמד אבל אני לא יודע עם זה יתפוס

---------- התגובה התווספה ב 15:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:26 ----------

ושוב איפה אתם מתכננים לפתוח את החדר כושר מאוד מעניין אותי

יש מצב אתה יודע מתי יפתחו מכון חדש בחדרה??

'מינימונסטר' התחברתי לכל מילה..בהחלט חומר למחשבה,אלה כיוונים שאבדוק.
מה לגבי קרוספיט למתחילים/עודף משקל/לא מאומנים,היכן אפשר למצוא חור מקצועי,הדגמות לאימון כזה,ידוע לך?
יש כאן פורום קרוספיט עם המון מידע. לגבי דברים ספציפיים יותר- לא יודעת, הניסיון שלי עם קרוספיט מועט ולא מקצועי לחלוטין. אולי אנשים אחרים כאן בפורום יוכלו לתת לך כיוון.

• פותח/ת השרשור
לגבי הבחור ששאל על חדר כושר חדש בחדרה-אין לי מושג אבל יש לך בסביבה עוד חדרי כושר:מתנס אולגה,גו אקטיב קיסריה ובית יצחק..
מינימונסטר,מכירה אולי מאמנות מאיזור השרון?

לגבי הבחור ששאל על חדר כושר חדש בחדרה-אין לי מושג אבל יש לך בסביבה עוד חדרי כושר:מתנס אולגה,גו אקטיב קיסריה ובית יצחק..
מינימונסטר,מכירה אולי מאמנות מאיזור השרון?
לצערי, לא :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית