עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אתה לא בא לאן שהן הולכות.שמע בחדר כושר שלי לדוגמא החיסרון הכי גדול זה שאין כוסיות
זה משדרג את המכון בהרבה.
כי אתה לא בא לאן שהן הולכות.
ציינת שביישוב יש הרבה משפחות צעירות. יש לי רעיון שיפנה לפלח הזה של האוכלוסיה.מה לגבי פעילויות נוספות חבר'ה,אימוני קרוספיט,קבוצות TRX,אימונים פונקציונלים למיניהם?
מה חסר לכם בחד"כ בו אתם מתאמנים או שנראה שחסר למתאמנים אחרים שלא משתמשים רק במוט אולימפי וראק,משהו יותר בכיוון של ההתנהלות של המקום-יחס מעקב,ליווי..?
היום ישבתי בבית קפה בחדרה ושמעתי אנשים מדברים על פתיחת חדר כושר בחדרה והרעיון שלהם זה מה לא לעשות בחיים אל תעשה את הרעיון שלהם הרעיון שלהם היה לחלק את החדר כושר לכמה אזורים לפי רמת המתאמן אזורים שבהם יש רק מכונות ומשקולות קלים למתחילים ועוד כל מיני כאלה זה היה חרא של רעיון
ועם אתה רוצה רעיון טוב אז כלוב זה מקום שאנשים מאוד אוהבים להתאמן בו צריך לפחות 2 כאלה במכון סמיט משין גם מכונה מקובלת יחסית צריך אחת כזאת קרוס אובר המכונה הכי משומשת בחדר הכושר ספות לבנץ הרבה פלטות שלא יחסר לאנשים ומבחינת חוגים וכאלה נראה לי שחוגים מיוחדים משהו שאין במקומות אחרים כמו חוג קטלבלס וחוג קרוספיט וכמובן שגם חוג ספינינג שזה חובה בכל מכון... לגבי ההרצאות נשמע נחמד אבל אני לא יודע עם זה יתפוס
---------- התגובה התווספה ב 15:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:26 ----------
ושוב איפה אתם מתכננים לפתוח את החדר כושר מאוד מעניין אותי
יש כאן פורום קרוספיט עם המון מידע. לגבי דברים ספציפיים יותר- לא יודעת, הניסיון שלי עם קרוספיט מועט ולא מקצועי לחלוטין. אולי אנשים אחרים כאן בפורום יוכלו לתת לך כיוון.'מינימונסטר' התחברתי לכל מילה..בהחלט חומר למחשבה,אלה כיוונים שאבדוק.
מה לגבי קרוספיט למתחילים/עודף משקל/לא מאומנים,היכן אפשר למצוא חור מקצועי,הדגמות לאימון כזה,ידוע לך?
לצערי, לא :(לגבי הבחור ששאל על חדר כושר חדש בחדרה-אין לי מושג אבל יש לך בסביבה עוד חדרי כושר:מתנס אולגה,גו אקטיב קיסריה ובית יצחק..
מינימונסטר,מכירה אולי מאמנות מאיזור השרון?