הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
בדיקת טכניקה, סקוואט.
נתונים :
גובה : 1.78
משקל גוף : 80

הערה חשובה : אם הסירטון "הפוך" תעברו לאיכות וידאו של 480p וזה הסתדר.

משקל עבודה 90ק"ג :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה מצוין בעיני. חייב לציין לטובה את הסיום של התנועה עם התחת, לא דבר שרואים הרבה, אבל חשוב ליציבה נכונה.

• פותח/ת השרשור
נראה מצוין בעיני. חייב לציין לטובה את הסיום של התנועה עם התחת, לא דבר שרואים הרבה, אבל חשוב ליציבה נכונה.
לא יודע למה, אבל נתת לי מוטיבציה 😃
שמתי לב שבחלק מן החזרות המוט לא עולה ישר, איך אפשר לתקן את זה? והאם זה בסדר(כי בעיקרון החלק היותר חשוב זה שהמוט ירד בקו ישר)? ולמה זה קורה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בחלק מהחזרות העומק גבולי או חסר.
אוקיי, חוץ מזה כל השאר בסדר? יש עוד משהו שצריך לתקן?
ועוד דבר, אחרי ה90 סקוואט הזה מיום חמישי שעבר התחיל לכאוב לי הגב עד היום, אתמול בערב התחיל לכאוב קצת פחות ועכשיו קצת יותר טוב, אבל עדיין אני מרגיש שהשרירים בגב כואבים לי. האיזור הוא בין אמצע הגב לגב תחתון.. איפה ששמים את החגורה..

גם לי היו כאבים באותו האזור בדיוק. זה כנראה בגלל העומס משקל על הזוקפים של הגב בזמן שאתה מתרומם למעלה. לי זה עבר אחרי 3 ימים

• פותח/ת השרשור
הבנתי.

בדיקת טכניקה של HB

חוץ מהקטע שאני גולש קדימה (אגב איך מסדרים את זה? כי המשקל ממש כבד ואני מרגיש שאני נופל קדימה - אני הרמתי חזה וזה לא כל כך עזר..)
מה עוד צריך לתקן? דגשים? תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ברור שיכאב לך הגב... שים לב שברגע שאתה מכניס את התחת יותר מידי הגב התחתון שלך יוצר מעקם... סוג של הקשתה.
ואז כשאתה עולה אתה מיישר את ההקשתה ועם 90 קילו (אני בטוח שאתה מבין ).
פשוט תישאר קצת קדימה...
אני לא מומחה סקוואט ואפילו לא בטוח שאני עושה נכון אבל גם לי היו כאבים שעברו...
פשוט תנסה שהגב ישאר באותה פוזיציה לאורך התרגיל.
ושהתנועה תבוא מהרגליים ולא מהגב ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית