עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשאתה אומר בני אדם, אתה מתכוון למשקולנים כושלים שלא השיגו כלום?
אני מציע שהדיון ישאר על בני אדם ולא על קרנפים.
---------- התגובה התווספה ב 00:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:24 ----------
תודה, אבל...
השאלה היתה בכלל למה הם עושים את ה HB כמו שהם עושים אותו ( הדגשים שכתבת) ולא כמו "ישיבה אחורה".
אתה אומר בעצם בגלל שזה יותר מדמה את הנפילה בקלין?
תגדיר ותן דוגמאות כי לקרוא מחשבות אני עדין לא יודע...
....למה משקולנים עושים סקוואט ש:
1. הברכיים ממש מתקדמות
לנעליים יש עקב מוגבה שמאפשר יותר תנועה בברך עקב הקטנת התנועה בקרסול. ומכך יש יותר שיתוף של הארבע ראשי.
2. הגב כמעט מאונך לרצפה
המוט על הטרפזים, וצריך להשאר מעל מרכז הרגל, אז פחות נשענים קדימה.
3. העמידה מאוד צרה
בגלל שסנצ' וקלין עושים בעמידה של דדליפט, הגיוני להתאמן ברוחב העמידה הזה.
4. כפות הרגליים מקבילות ולא יוצאות החוצה
עמידה סטנדרטית של דדליפט/ניתור.
תודה רבה.
הן לא באמת מתקדמות הרבה במיוחד, העקב המוגבה עושה שזה יראה ככה.ואין בעיה עם זה שהברכיים מתקדמות הרבה?
כן כן, זה בדיוק מה שאתה אומר. אבל זאת לא באמת גלישה של הברך, כי התנועה באה מהקרסול. אין תנועת יתר במפרק הברך, שלזה קוראים "גלישה". אומרים תמיד לא לעבור קצה האצבעות עם הברך, אבל מתכוונים לזה רק כשהעקב מונח על הקרקע.נסה לעשות סקוואט שאתה יחף.... ( בלי שום משקל עליך).
תראה שכל עוד שכל כף הרגל על הרצפה אתה תעבור בקצת את קצות האצבעות ואז תרגיש מתיחה בקרסול ( כל עוד אתה יורד עמוק).
אבל שהעקב מוגבה, נסה להיות קצת על קצות האצבעות ואז תראה שהברכיים מטיילות בחופשיות.
העקב המוגבה נותן את האפשרות לגלישה של הברכיים, לא? אם לא אז מה המטרה שלו?
כן כן, זה בדיוק מה שאתה אומר. אבל זאת לא באמת גלישה של הברך, כי התנועה באה מהקרסול. אין תנועת יתר במפרק הברך, שלזה קוראים "גלישה". אומרים תמיד לא לעבור קצה האצבעות עם הברך, אבל מתכוונים לזה רק כשהעקב מונח על הקרקע.
זה ניתוח לא נכון של התנועה.
אם הברכיים הולכות קדימה יותר "מהקרסול", ואתה יורד לאותו הגובה....
יש לך כפיפה גדולה יתר במפרק הברך, על כל המשתמע מכך.
הוא לא ממש משקולן, הוא גם פאוורליפטר וסטרונגמן.
כן, הוא לא ממש משקולן, הוא רק מתחרה בהרמת משקולות, ויותר מוצלח בזה מ-99% מהמשקולנים בעולם.
אבל הוא גם PL וסטרונגמן בידיוק כמו שהוא משקולן....
ובכללי, מה יש לך נגד משקולנים? ואני לא שואל מתוך זלזול אלא כי אני רוצה לדעת
אתה מתנהג לכולם ככה או שיש לך משהו נגדי?...
דרך אגב, גם בתחרויות סטרונגמן הוא יותר מוצלח מ99% מהסטרונגמנים בעולם.