הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רכישת dmaa

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
טוב אז נגמר לי הגק ואני מעוניין להזמין מאיביי( הנושא העיקרי לא הזמנה מחול) dmaa כ-10 גרם. לפי הפרסומים יש לקחת בין 25-50 מג מקסימום בכל שמונה שעות.
אני בכל מקרה לא מתכוון לקחת יותר מ 25 מג עם כמוסת קפאין רק בימי אימון ולא יותר מ4 פעמים בשבוע
האם מישהו התנסה עם dmaa בנפרד ולא כרכיב בממריץ ממותג כדי לאשר לי את המינונים. בעיקר ביחס לפוסט על מותם של 2 חיילים (שכנראה נטלו מינון מוגזם)?
האם יש מגבלה חוקית להכניס dmaa לארץ?
תודה. *

יש לי כדורים של 40 מ"ג, והתנסיתי גם ב2 כאלה לפני אימון.
מצד שני, תנסה לקחת בהדרגה ותראה מה ואיך משפיע עליך.

זה ממריץ

שמע הוצאתי לך את זה מאי ביי זה המנה המומלצת

25mg is a standard dose, but some users enjoy taking up to 200mg. We highly do not recommend starting at a large dosage. DMAA is VERY potent, and even an avid coffee drinker could have a lower tolerance to DMAA. We recommend starting with a low dosage to assess tolerance.

For your convenience we provide a dosing scoop that measures approximately 6-12mg. Volumetric measuring devices cannot be used to accurately measure a supplement powder. We STRONGLY recommend for you to use a scale accurate to at least 10mg like these scales offered in our store: Digital Pocket Scales

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת. גם הגק מגיע כאבקה ויש לו סקופ שמאפשר לך לשלוט על המינונים.
הדאגה שלי היא גם אחרת: האם בכל הכבוד לאיביי מישהו יוכל לתקוע כף שהחומר לא עורבב עם חומרים אחרים ואולע אף מסוכנים

קורא בכדור בדולח .

טוב שמע ברצינות , קראת מה קלינה רשם על החומר הזה שנמצא בתוך הגאק (המאמרים שהביא) זה שנפסל ובחקירה של ה FDA וכול זה, אז איך אפשר לחשוב בכלל לצרוך רק תחומר הזה נקי ??!!

נערך לאחרונה:
זה כיף לבסס את עצמך על מה שהצלחת להבין ממילותיו של באדיבילדר אמיתי נכון?
שמע הוא בטוח יודע מה הוא אומר. ואם ככה אני אפילו לא צריך להתיימר להבין למה הוא התכוון או מה עומד מאחורי זה....kalina's word is my command

לא ידעתי שהוא פתח כת חדשה? איפה נרשמים?

רשמתי משהוא בקשר לקלינה בסוגריים לא קראת , נחזור שוב (מאמרים שהביא) .
ציינתי שקלינה פרסם את הלינקים , אז אחד כמוך שחלש בהבנת הנקרא איך ממליץ על DMAA ? תקרא מה זה עושה ...אה שיט ... אתה חלש בהבנת הנקרא...נו שויין :120ag:

תשמע לא התכוונתי לפגוע ברגשותיך, אתה תמיד יכול להתנחם בזרועותיו של בן זוגך niros1979.
אם הייתי מנהל כבר הייתם מוצאים את עצמכם באיי הבאן לנופשון ON THE HOUSE.

תבין משהו, בנאדם כמוך עם הבנת הנקרא לא היה אמור לפספס נקודות כמו שהמאמרים האלה הם פרובוקציה או אולי ספקולציה. יותר מזה, אחד כמוך בוודאות לא היה מפספס את הציניות שקאלינה התריס מנגד למאמרים עצמם.

אה ועוד משו'. יש הבדל בין לקרוא מילה ולהבין את ההקשר התחבירי.
תראה דוגמא:
כותרת: "DMAA נקשר למוות של בלה בלה בלה"
תוכן: "בלה בלה בלה בלה FDA בלה בלה בלה"
כשקוראים את זה ככה, מניחים דברים כמו -
"זה שנפסל ובחקירה של ה FDA וכול זה"

או -
"The recall is the first of its kind in the United States, as the U.S. Food & Drug Administration (FDA) still considers DMAA to be a dietary supplement ingredient and a natural component of geranium stems"

יחי ההבדל הקטן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יהודים לא לריב. לא חסר לנו עם מי לריב מסביב...
לסתום את הגולל על הוויכוח, הזמנתי מאיביי 10 גרם של DMAA עם מיקרו-סקופ (למידות קטנות) בעלות של כ-20$ עם המשלוח.

אני לא מתכוון לקחת יותר מ-50 מ"ג בימי אימון (25 מ"ג בבוקר ו-25 לפני אימון בערב בשילוב עם 200 מ"ג קפאין) ולא יותר מ- 3-4 פעמים בשבוע.

אם לא אכתוב כאן בעוד חודש-חודשיים אז דעו שלא מומלץ להזמין ואבקש כבקשה אחרונה שישנו את שמי ל CLUELESS63.

אפשר לנעול, לא?

הוא התכוון שכדור זה מדוד ואתה גם יכול לחצות אותו וזה מדוייק

לך תשקול אבקה עם דיוק של מיליגרמים, סקום או מיני מיקרו סקופ זה בכלל לא מדוייק במינונים כאלו

אתה יכול לקחת מנה בעשרות אחוזים גדולה ממה שאתה חושב וזה מסוכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית