הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

משקאות (עם אלכוהול) טובים

תכינו קפריניה
מיץ לימון סחוט מים וודקה וסוכר יענו לימונדה עם וודקה זה משהו שקל להכין וכייף לשתות

מרגריטה (לא קפואה) זה טעים אם אתה אוהב טקילה, וורמוט יבש עם ג׳ין זה הקוקטייל מרטיני למינהו

תנסו איזה בקבוק לימונצ׳לו זה ממש טעים ואני חושב שלא יקר כל כך (50 שקל אאלט)
עוד משהו מעניין אבל אין לכם כל כך זמן, זה לקחת בקבוק ערק ולשים בו כמה מסטיקים בזוקה כאלו כמו של פעם זה אמור לצאת ממש טעים

ארק בזוקה זה ממש מגעיל
אבל אני לא אוהב בכללי ארק אז לא יודע

אני בד"כ לא שותה, אבל באירועים וכאלה אני אוהב להתפנק בוואן גוך דאבל אספרסו, בשבילי ממש טעים..
תנסה , לגבי מחיר אני לא מתמצה במחירים כי כמו שאמרתי אני לוקח כוסית,שתיים פעם ב..

לא הייתה ולא תהיה סטלה יותר חזקה מוודקה פרפקט!! ממליץ על הבקבוק הגדול 1.75 ליטר ב-80 שקל.

לא הייתה ולא תהיה סטלה יותר חזקה מוודקה פרפקט!! ממליץ על הבקבוק הגדול 1.75 ליטר ב-80 שקל.

זה הקאות אחושרמוטה
אם כבר וודקה וזולה וסטלה טובה זה וודקה מירניה...
בתכלס הסטלה הכי טובה והכי נטולת אנגאוברים זה ערק בירה ויין, אחרי בקבוק יין יש לך סטלה ממש טובה...

בתכלס אין קשר בין סטלה "טובה" או האנגאובר למשקה האלכוהולי שבחרת.

בסופו של דבר הכל אותו אלכוהול
זה עניין של כמות, תדירות ספיגה, תפקוד כבד ואיך אכלת ושתית לפני ואחרי

לזכור את זה יחסוך לכמה אנשים מאות שקלים על מותגים שנועדו לגרום לכם להרגיש מתוחכמים ויוקרתיים 😛

לזכור את זה יחסוך לכמה אנשים מאות שקלים על מותגים שנועדו לגרום לכם להרגיש מתוחכמים ויוקרתיים 😛
אז מספר הסינונים וכל החרא הזה לא באמת משנה? אז מה זאת וודקה 'מזויפת'?

שמע קוקטיילים זה דורש משקה בסיס ולרב עוד משקה אלכוהולי ומיץ וזה בלאגן שלם וזה לא שווה את המאמץ וגם קצת גיי.
כל דבר שתערבב ניקרא קוקוטייל
גם קריאטין עם ואיי בשיקר זה קוקטטיל
משקאות גאים זה הקפואים גרוסים שנימזגים לכוס מרטיני עם דובדבן או זית

מרגריטה אם אני לא טועה זה וורמוט יבש עם ג'ין... זה תלוי איך אתה עם מריר.
...
אתה טועה

תכינו קפריניה
מיץ לימון סחוט מים וודקה וסוכר יענו לימונדה עם וודקה זה משהו שקל להכין וכייף לשתות
מה שתיארת זה קפירושקה
קפיריניה זה עם קאשסה (שאגב קאשסה 51 זה זול כמו וודקה ממוצעת ואיכותי ומתאים לפותח האשכול)
מערבבים סוכר עם כמות שווה של מים, בוזקים קוביות לימון ומועכים אותם שיצא המיץ, מוזגים קאשסה וקוביות קרח

אין לך מושג מינימלי באלכוהול אז אל תטריל פה, בבקשה 🤩
יש בהחלט קשר בין איכות האלכוהול (סינונים וכו'), כמות האלכוהול (ריכוז ומתיקות), מקור האלכוהול (חיטה,סוכר,תפוא,ענבים וכו') ומה שנימצא אצלך בבטן מאז שהתחלת לשתות כשזה נוגע לרמת החמרמורת

אין צורך להרחיב זה ארוך יותר מהאשכול של קאלינה.

אז הזכרנו קפירינה,קפירושקה
ובוודאי מרגריטה שזה אחד הטובים רק שאני לא ממליץ על טקילות נחותות מקוארבו
2 טקילה, 1 טריפלסק,1 סאוור,כמה קוביות קרח ומלח על קצה הכוס, לשתות בלי קש

משקה קלאסי זה ערק+אשכוליות, רצוי בלי חלקי פרי כדוגמת מיץ פז

איך אפשר בלי מוחיטו, הייתי משקיע בבקארדי רום (100 שח)
לקטוש ליים עם נענע, לערבב מי סוכר ולהוסיף את הרום עם קרח

באד אפל, נקי, 40% אלכוהול , מתוק
בארן יגר (יגר דבש) גם כן מתוק , נקי רווי אלכוהול

זה בתור התחלה לשתיין הבייתי שלא רוצה להשקיע

כמובן שיש קוקטיילים מורכבים מ 2-6 משקאות שרצוי שיהיו מאיכות טובה אבל זה יוצא הרבה כסף
וזה לא הנושא (חומר ללונג איילנד טוב מגיע ל 800-1000 שח לא כולל קולה 😉)

• פותח/ת השרשור
אם בסופו של דבר הכל מתפרק בגוף לאתנול תסביר לי בבקשה איך זה משנה.

שתה חצי ליטר פרפקט
ואחרי שבוע שתה חצי ליטר ואן גוך ותספר לי אם היה לך הבדל כלשהו. (רמז:כן.)
[אגב לא סתם המציאו שם יפה לוודקות האלה וקראו להם וודקות פרימיום..

]תהליך הזיקוק משתנה מן הסתם ואם אני לא טועה וודקות פרימיום זה כאלה שעברו שתי זיקוקים

האיכות של הוודקה קשורה לסינון, יש כמה סוגים של סינון וכמות הסינונים. וזה משפיע בכך שכשיש פחות סינונים או סינון פחות איכותי נשארים יותר רעלים בוודקה והיא פחות ״נקייה״.
בכל מקרה, בוודקות הקשר בין מחיר לאיכות הרבה פעמים מקרי בהחלט, הכל עניין של מיתוג וקהל יעד.

תהליך סילוק האלכוהול מהגוף גורר עימו התייבשות

ככל שהאלכוהול איכותי יותר התהליך מהיר יותר וההתיבשות אינה מגיעה לנוזל המח

כאשר נוזל המח כן מתדלל כך נגרמת חמרמורת

לגבי בחילות והקאות ושאר התסמינים זה גם על אותו עיקרון שככל שהאלכוהול יותר איכותי ככה יהיו פחות תופעות לוואי בפירוקו

אני יגיד לך מה, לא הצלחתי להבין כ"כ על מה אתה מבסס את מה שרשמת, בעיקר כי בעוד אתה מסביר תהליך סילוק האלכוהול אתה רק טוען שאלכוהול איכותי יוביל לסילוק מהיר יותר ופחות תופעות לוואי. וזה הנקודה שלא ברורה.
עם זאת, מסתבר שיש הבדלים...

לקריאה נוספת: Cogners

Alcohol affects the brain, kidneys, heart, and the head.
A hangover headache is caused by dehydration and alcohol withdrawal, resulting in a pounding headache as a result of dilated blood vessels and low levels of glucose. Other causes for hangover headaches are lowered blood sugar, acetaldehyde production (a chemical formed through liver processing alcohol). Cogners (substances found in dark alcohol)are created when alcohol is fermented.

הפייבוריטים שלי הם סמבוקה וקוניאק בשם מיוקוב. מיוקוב בטעם וניל זה בווקאות אחד המשקאות הטעימים

אני חולה. נכנסתי למיטה ב10. עכשיו אני מתחיל לחשוש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית